Přejít na výpis diskuzí
Update: Ban na EA fórech vám může vzít přístup ke hře
11.3.2011 | Petr Poláček
274 příspěvků
-
Máš hloupý příspěvek :P
-
Jsi hloupá.
-
Tak teba by som nechcel stretnut ...
-
AC se dal koupit za 150,-
-
Úplně jako já.
-
Díky :)Konečně nekdo kdo to dokáže pochopit.
Pro ty ostatni - Nechlastam, pařit nechodim a ani nechodim nijak za zabavou. ;) -
Rozhodně chápu, hry jsou drahá záležitost, tisícovku za chvílu zábavy ---> nestojí to za to, když to můžeš mít zadarmo. A taky tisícovka není nic, co by si člověk jen tak vydělal z kapesného nebo mu dala mamka, je to dost peněz, máš mé sympatie, že si s tím nebereš servítky a nehraješ si na zbytečného moralisty - *3*
-
No právě všechno prochlastaj a potom na tu hru holt nemají.
-
nejsu zrovna nejbohatší člověk ale abych ze sebe děla žebráka že nemám na hru za 1000kč to rozhodně ne....a jak znám takový typ lidí "Já na tu hru nemám,, tak ty jsou schopni na pařbě z kamošama nebo v hospodě utratit 3x tolik a nevadí jim to *10*
Neříkam že jsem nikdy nestahoval hru z netu ale takovíto přistup je ubohý -
Nehledě na to, já nic proti kupování her nemam. Nekdy mě až mrzí, že si hru koupit nemužu, protože je vynikající. Například bych nejraši měla doma AC, ACII a teď i Brotherhood...
-
to Ucho: no takže tu básníš o morálce a o tom ja je pirátění evil , což já nepopírám , ale konečně s tebe vylezlo , že si vlastně jenom napravenej pirát takže těžko můžeš kritizovat někoho , že dělá to samé co ty a možná k tomu má i lepší důvody než ty viz nedostatek peněz a ne jen frajeřinu , hele taky sem hry stahoval když jsem nevydělával a kapesný jsem , žádný nedostával teď když makám si hry kupuju a vadí mi spíš když někdo pirátí s principu viz. nebudu za hry platiti když si je můžu stáhnou než když pirátí proto , že na hry nemá prachy a ty jako napravenej pirát těžko můžeš někoho moralizovat a mluvit o morálce kde v těch časech byla u tebe.
-
spíš by ho vyrazili ven a to pivo poslali za nim.. :-) Může chytat kapky za letu ne? :-)
-
eee - ty jsi to fakt rozseknul s těmi rómy:D ta holka je podle tebe parazit, protože stahuje hru na kterou nemá, ale cikán je politování hodný chudák, krade protože nemá peníze, kde tam vidíš tu polehčující okolnost u cikána, že je tak obhajuješ? Stahuje hry, protože nemá peníze, cikán krade, protože nemá peníze, wtf? U Cikána je to ještě hroší, ten krade něco co skutečně bude chybět, ona aspoň "jen" "rozmnožuje" něco co nikomu fyzicky nechybí.
Jinak, nežer tolik ty vládní statistiky viz ty 2/3 cikánu ve zvláštních školách, nemožnost najít práci atd. Realita je chlape úplně jiná, jejich mentalita je jinde a správně by v naší společnosti neměli co dělat, ten kdo chce přijmout náš způsob života, tak klidně, ale ten zbytek patří spíš do Indie a ne vynakládat stovky milionů na jejich začleňování a sanaci jejich škod jen proto, že dnešní společnost je tak politicky korektní až se mi chce zvracet. -
eee: Ano oni hrozně moc chtějí pracovat hlavně když dělají na silnicích tak je krásně vidět jejich pracovní morálka. On je snad někdo nutí k tomu aby to v domech a panelácích kde bydlí vypadalo jako na smetišti? Oni jsou prostě nepřizpůsobivý ne všichni ale většina rozhodně jo. Pirát okrádá maximálně tak velkou společnost a někdy ani to ne protože neni jistota že by si tu hru vůbec někdy koupil ale cikán okrádá nás obyčejné lidi. Tak si laskavě ujasni co to znamená. Máš plnou hubu morálky ale pochybuji že jsi ten kdo může jako první hodit kamenem. Ale co internet je přeci anonymní že.
-
V tomhle máš pravdu, EULA neni žádný zákon ale cár papíru a jakékoli podmínky nějakých fór jsou to samé, důkazem budiž nedávné rozhodnutí soudu, kdy soukromá firma žádala smazání negativní diskuse na její adresu, samozřejmě se tak nestalo.
Nechápu co mají lidé stále s EULOu, pokud něco v EULE porušuje některý ze zákonů dané země, nemá pak žádnou hodnotu, EULA prostě neni zákon. Další detail který je k zamyšlení je ten fakt, že při koupi hry ti nikdo žádnou eulu přečíst ani nedá, což samo o sobě hovoří za vše, licence má být poskytnuta před koupí nebo při koupi. Někteří si neustále myslí, že když bude v licenci napsáno "Instalací hry souhlasíte s propadnutím veškerého nemovitého majetku společnosti EA" tak se EA stává vlastníkem nemovitostí toho kdo si hru nainstaluje :D lidská hloupost a ovčanství nezná fakt mezí, čest těm co si nenechaji s*át na hlavu a bijou se za svoje práva. -
mluvíš o reklamaci v obchodu, zkoušela jsi to řešit přímo s vydavatelem, který měl na starosti lisování? ten je zde hlavním prodejcem, ne nějaký obchod, kde vše řeší přes účtenky. vada lisování lzde dokázat snadno, na 100% bys to vyreklamovala...
-
ať čtu jak čtu, nikde nevidim nic o chlubení se, o tom, že je to správné stahovat hry, vidím akorát psaní o tom, že stahuje protože nemá peníze a kupuje si hry za stovku.
Možná máš lepší zrak, tak mi můžeš citovat ty pasáže kde se chlubí, říká, že je to správné apod. -
Stan: tak si znovu přečti, co píše... :)
-
nevšiml jsem si, že by se tim chlubila, považovala to za správné apod. takže jak si na to přišel? nikde to nepsala. Prostě upřímně říká důvod proč nějaké hry stahuje, protože na to nemá, je to těžký pochopit? U tebe je to ještě horší, ty si stahoval jak píšeš z blbosti a sportu, ona má aspoň důvod, já měl ten samý když mi bylo jako jí, teď vydělávám, tak si hry kupuju, je to prostý, až ona bude vydělávat, tak si je bude možná taky kupovat. Sama píše, že utrácí jen za to nejnutnější, tak nevim proč pořád omýláš nějaké chození do hospody apod.
-
stahoval, ale nikdy jsem to nepovažoval za správné a nikde jsem se tím nechlubil (navíc to bylo ve věku, kdy bych to ani nepovažoval za pirátění, jako dítě dělá člověk spoustu hloupostí, když ani neví, jak svět funguje). stejně jako jsem nikdy neprohlašoval, že stahuji, protože na to nemám, to by byla lež. stahoval jsem díky své vlastní hlouposti a dá se říct ze sportu. opravdu by mě nenapadlo někde na fórech rozhlašovat, že stahuji, protože na to nemám, protože na jinou zábavu se peníze vždy našly...
Anarcha: nevím, jestli bych se zrovna považoval za napraveného piráta, spíš bych to nazval dostání rozumu. mimochodem nechápu, kde jsi přišel na to, že to bylo v mém případě z frajeřiny (nebo si to myslíš na základě "podle sebe soudím tebe?"). jasně jsem přeci psal, že jsem se tím nikde nechlubil, tak kde je v tom frajeřina? a můj postoj k pirátství všeobecně? nezatracuji lidi, co pirátí, ani je nijak neodsuzuji. je to jejich věc. rovněž vím, že jsou lidé, kteří by za to prostě nezaplatili tak jako tak. ať si tedy v tomto stahuje kdo chce co chce, tohle je jeho věc. mně vadí pouze to, že o tom někdo dokáže mluvit a obhajovat to, protože to za obhajitelné příliš nepovažuji. nemorální ano, ale hrdelní zloči ne... ale koukám že v diskuzi je každý expert na toho druhého a hned ho zná dokonale. btw já mám svědomí čisté, i hry z minulosti mám všechny legálně...