Přejít na výpis diskuzí
Update: Ban na EA fórech vám může vzít přístup ke hře
11.3.2011 | Petr Poláček
274 příspěvků
-
přes jaký obchod jsi ho koupil? nebyl to čirou náhodou g2play? pokud jsi ho koupil na EA stránkách, tak tvrdě do nich...
-
Mam spis pochopeni pro toho cikana, ktery je diskrimovany a jde mu casto o zakladni zivobyti.
Pirati kradou jen kvuli zabave. To je moralne daleko horsi. Takze nejen ze jsi nemoralni parazit, ale jeste rasistka. Ubohá spodina nasi spolecnosti. -
Ale tu je jeden veľký rozdiel.. krčma alebo bar je nato, aby si človek mohol niekde posedieť, dačo popiť, porozprávať sa s ľudmi, ale nie nato aby začal vyvádzať alebo vykrikovať nahlas svoj názor.. až potom ak služby poskytované nie sú dostatočné tak vtedy príde na rad diskusia.. ale na fórach ak dobre viem, ide hlavne a prvotne o to, aby človek mohol vyjadriť svoj názor, samozrejme slušne, ale samozrejme by mal byť poskytnutí aj priestor pre kritiku.. a tam EA zlyhali..áno, viem, že porovnávať krčmu s fórom je len tak narýchlo hodený príklad, ale nie príliš dobrý
-
EA??? podpora zákazníka...?? Koupil jsem klíč k BFBC - oficiálně přes obcod zcela bez problémů stáhl přes game manager EA. Půl roku vše ok... a pak po updatu jejich managera byl můj klíč označen jako "nepřípustně získaný".. rozumějte nebyl použit opakovaně, nebyl prodán opakovaně... jen prostě EA usoudila, že ho dál nebude podporovat... hru hraju dál legálně. Klíč je svázán s účtem, ale nemám možnost v případě reinstallu hry použít zálohu přímo od EA... prostě pro ně neexistuji.... Pomoc online..nula... prodejce co mi prodal klíč (oficiální český gameshop - reklamu mu ale dělat nechci) neví a nechápe co se děje... stěžuje si mu více zákazníků... ale neudělá nic.... hra mi funguje tak nemám co chtít. Až budu reinstalovat, budu si muset stáhnout cracklou verzi asi....
-
ja jsem na bioware foru aktivní ...takže jsem četl několik jeho topiců
-
Aneb vracíme se do středověku. Kdo si hodí hubu na špacír, odtáhne na Sibiř!
-
Dobrá epizoda.
-
Omyl. Platí pak licence dle Autorského zákona.
-
S prvním článkem bývá ukován řetěz, první cenzurovaná řeč, první zakázaná myšlenka, první upřená svoboda nás všechny nezvratně spoutá. Když je poprvé pošlapána svoboda, jsme všichni poškozeni...
-
Potkal si nekoho jako například cigán? To je parazit, ne člověk, co si stáhne hru :D
-
Nejsem tak blbá, jak vypadam ;) Ale učtenka už neexistovala.. Mimoto jsem to dostala k vánocům a instalovala jsme to tak pod dvou měsících. Hlavně tu jde o princip.
-
A to je taková pěkná tečka za tím naším případem.
-
no a to je ta hloupost, tím pirátěním nikomu nic nevrátíš, jim neuděláš žádné zlo. oni to budou vidět jako ušlý zisk a tedy důvod k dalším restrikcím a obraně vůči takovým lidem. zbytek viz můj předchozí příspěvek. a opět můj názor je, že ty tvrdíš "vychovává", já tvrdím, že je to trapná výmluva lidí, jak si odůvodnit, aby za něco neplatili...
-
Taková banalitka a už tu máme mravní diskuzi.
-
Poslední vývoj v případu – EA zatroubila k bezpodmínečnému ústupu. Zatroubil sám šéf zákaznické podpory EA, který poslal Arnovi omluvný dopis vysvětlující zablokované hraní jako politováníhodný omyl. Systém prý nešťastnou náhodou (!) zablokoval s přístupem do fóra i jeho účet. Po zjištění chyby byl účet okamžitě odblokován a Arno může zase vesele pařit. To je tedy obrat zvlášť poté, co mu nejdřív moderátor i zákaznická podpora opakovaně potvrdili rozsudek za jeho smrtelný přečin. O osudu moderátora se ve zprávě nemluví, ale vidím to na vis za koule v průvanu.
http://www.rockpapershotgun.com/2011/03/11/ea-retracts-game-ban-for-forum-violation/ -
To je pravda ale ide tu len o princip ...
-
mě ty příjmení těch dvou pánů co vedou Bioware připadají, jako by minimálně měli nějaký polský předky, tak třeba s těma bigotníma katolikama nebudeš tak daleko :D
-
já bych spíš řekl že to je jako by někdo v hospodě nadával jak maj to pivo hnusný a obtěžoval s tím ostatní zákazníky :D jo asi by ho z té hospody vyhnali, ale měli by mu aspoň dovolit aby si to svoje pivo, co už si koupil, aspoň dopil, nebo přelil do petflašky a vypadl s nim : DD
-
být chudý je lidské, ale chlubit se veřejně že si nelegálně stahuju něco za co ostatní platí, je minimálně neslušné ; )
-
Španělskou inkvizici na něj.