Přejít na výpis diskuzí
Update: Ban na EA fórech vám může vzít přístup ke hře
11.3.2011 | Petr Poláček
274 příspěvků
-
Odkud máš tyhle informace? Já jen četl o výroku na adresu Bioware "To jste své duše zaprodali ďáblu EA?" a o tom, že naznačoval, že takovéhle jednání z jejich strany může vést k pirátství. Redaktor Rock Paper Shotgun píše, že měl možnost vidět jeho korespondenci s moderátory a i když se prý choval arogantně, tak nenadával a nebyl rozhodně sprostý. Ten "ďábelský" výrok ale může urazit snad jedině bigotního katolíka a v takovém případě bych navrhoval maximálně církevní exkomunikaci.
-
Tak uplně bych nesouhlasil s tim , že tě k pitátství nemůžou nutit jistě né v pravém slova smyslu , ale pokud já jako platící hráč jsem víc šikanovanej než warez obec můžu mě to jednou naštvat do té míry že prostě hru spirátim , protože nemám potřebu cpát někomu prachy za to , že mě v zásadě šikanuje ano ti s penězi tvoří ty hodnoty , ale za ůčelem zisku já platim za určitý druh služby a pokud nejsem spokojen z výsledkem nebo z jednáním daného subjektu tak mu to dám znát a klidně tímto spůsobem . že to s pirátím třeba jen proto abych jim to takto vrátil ač minimálně.Bohužel herní průmysl si své piráty částečně vychovává sám svým jednáním s platícím zákazníkem.
-
Pokud mi jí chce z nějakého důvodu odebrat, oprávněného nebo ne, na trvalo nebo dočasně, tak jako jedinec s mozkem to dokážu posoudit a zařídit se podle toho. Pokud se mi to nelíbí, nebudu od nich nic brát. Pokud mi dojde, že být jimi, tak to taky klidně udělám, budu držet hubu a krok, ne rantovat na forech.
-
já myslím, že to trochu zveličuješ, tady přece nešlo o negativní názor ;)
-
No co staci Crack a muze hrat jak chce :)
-
Já myslím že trošku př,eee,háníš... napsat někomu na fóru negativní názor není roztřiskání hospody... *3*
-
A ty se nauč česky, blbý jsi akorát tak ty když napíšeš, "že byl tak blbí"... *12*
-
nic takového jako nucení k pirátění není. buď chceš pirátit nebo nechceš. to už jde pouze o tvoji vlastní morálku. pirátění sice legální není, ale je prakticky nepostihnutelné, takže jedinou hranicí je právě ta morálka.
pokud by se stejně snadno znásilňovalo a nepostihovalo by se to, kolik myslíš, že by se našlo lidí, kteří znásilňují? řekl bych že taky několikanásobně více než teď. taky by pak bylo na morálce každého :) nemůžeš se pak přeci vymlouvat na to, že když to dělá někdo, můžeš to dělat taky... o tom to není. (ano, je to trochu násilné přirovnání, ale i myšlenka jde znásilnit :) )
v komerčním světě to funguje tak, že když chceš dát najevo s něčím nesouhlas, nepoužíváš to. pirátství není odpověď. ti s penězi vždy vyhrají :) oni tvoří ty hodnoty, lidé je jen konzumují. -
No jo, ale to mě pak může donutit k pirátění, pokud se tedy ze mě stane až takové prase, třeba takové, jakým je jeden můj kamarád. Všechny aktuální novinky si v pohodě užívá zadarmo.
-
Arno je člověk který se na mnohoých diskuzích vulgárně vyjadřoval, několikrát byl upozorněn moderátory fora aby nespamoval a rád "trolloval" a ještě byl tak blbí že používal své legální accounty. co takovému člověku říct a ted všichni z něho dělají mučedníka ....nemám slov
-
Bohuzial, EA proste manipuluje s BioWarom ktory sa fakt upisal diablovi D:
-
Takze zakaznik v hospode ma pravo ji roztriskat a vyhnat ostatni hosty? Ponekud se to zidovske uslovi precenuje, nebo spise nechape.
-
Znemozneni hrani na 3 dny nejakemu sprostemu hovadku je velmi primereny trest. Ja svym detem zakazuji pocitac minimalne na tyden.
-
No ty jsi nedospěl nikam.
-
Když myslíš.
-
Pokud je licence neplatna, nemas platne opravneni dany software pouzivat a jsi na tom s timto blbym tvrzenim hur nez si myslis :-).
-
když je blbě vylisovaný, nenapadla tě taková ta věc, co se jí říká reklamace?
-
A vy si timto pristupem koledujete o to byt pod permanentnim statnim dozorem a my ostatni kvuli vam taky. Kdyz se ti nelibi podminky uzivani nejakeho software, tak ho jednoduse nepouzivej a nevydirej vlastnika software vyhruzkami o piratstvi. Tak se chova mafie.
-
Ty jsi proste parazit lidske spolecnosti, jsi na to hrda? Pak s tebou neni neco v poradku.
-
Ten nechapavy jsi ty :-).