Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho: Celou dobu tady píšu, že to "další klepnutí přes prsty" považuju za exces. Ty jsi zatím přišel se svéráznou definicí "chodu hry" a jinak jsem teda žádný pádný argument od tebe neslyšel. A pokud chceš nadávat, beru to jako důkaz, že žádné další argumenty už nemáš.
  • Tak má páru a já zdravotní pojištění. Stále jsem neměl dělat xichty, když jsem nebyl připravený na to, že se mu to nemusí líbit. Zákonem bych možná byl chráněný, ale mým svědomím ne. Adekvátnost a přiměřenost jeho jednání je věc druhá, ale věc třetí je důvod mého jednání. Proč bych na někoho dělal xichty/proč bych se hádal s adminem na foru. :)
  • MickeyMutant
    Hodně štěstí!
  • Jerry: A když ti při tom zlomí čelist?
  • ucho
    Dworkin: já ti nevím, už se mi jevíš jako troll i ty. nebo máš problém s chápáním psaného textu a nebaví mě ti něco vysvětlovat. permanentní ban by "pomohl" v tom, aby dotyčný dále neotravoval. ano? řešení je to špatné, jak jsem psal, ano? dotyčný dostal dočasný ban (plus jako bonus další klepnutí přes prsty, viz pravidla daného fóra), ano? tedy ideální řešení, jak píšeš sám, tak jsme se konečně shodli... :) (jinak anonymizery se dají vcelku snadno odfiltrovat)
  • Když jsou to takové trubky, že nejsou schopni rozlišit ban na příspěvky na fórum a ke hře, tak si jen koledují a takto "radikální" přístup od části zákazníků.
  • MickeyMutant
    ucho: Uvědomuju, četl jsem i původní zprávu na Rock Paper Shotgun, inkriminovaný topic z Bioware fóra i sliby EA z roku 2008, že ban na jejich fórech nebude ovlivňovat možnost hraní jejich her (http://www.shacknews.com/article/55656/ea-not-banning-game-access).
  • Já myslím, že ano. Když mi někdo natáhne za to, že na něho budu dělat xichty, budu to chápat. Nepujdu pak brečet na policii, že jsem dostal facku. Když něco dělám, musím počítat s následky.
  • Neobhajuju neslušné chování, obhajuju přiměřenost soukromoprávní represe.
  • To myslím učitě můžeš, pokud nesouhlasíš s licencí máš na to právo, čímž i právo na vrácení peněz. Ale musel bys asi i dokázat, že jsi hru nehrál, to by bylo zneužitelné - koupíš, zahraješ (vypálíš) - vrátíš, koupíš další.. :D
  • Když tě někdo zbije za to, že se na něj bezdůvodně ušklíbneš, taky se těch útočníků budeš zastávat, že jsi to byl ty, kdo se choval neslušně?
  • ucho
    tak já to zkoušel jen jednou a podařilo se. pravda že od té doby se mi s dvd nikdy nic nestalo :) v tomto případě určitě nastupuje lidský faktor. tedy když na to jdeš slušně, je možné, že se k tobě i slušně zachovají. tak věřím, že narazit na nevhodného člověka, tak odejdu s prázdnou, ale slušní lidé ještě nevymřeli a jednou už jsi jejich zákazník, tedy v jejich zájmu by mělo být i to, aby tě tak brali dlouhodobě :)
  • Není omezení svobody slova jako omezování svobody slova...nadávky, spam, rasismus - to všechno by mazala i státem zřizovaná stránka :) Ačkoliv rasismus je někde jinde, to už je proti trestnímu zákonu
  • ucho: Pořád jsi nevysvětlil, proč by pomohl jen _permanentní_ ban na IP. Já si to totiž nemyslím. Naopak si myslím, že výchovněji působí sice delší, ale ne trvalý ban. Když je to permanentní, je šance na odblokování účtu (a tudíž počtu postů, známostí atd.) nulová a je naopak větší motivace sáhnout po nějakém anonymizéru a začít dělat zle.
  • Psychotic
    PROBLÉM to asi bude, ale myslím, že v takovém případě hru vrátit můžeš. U nových her se myslím i zaznamenává, kolikrát byly nainstalovány, takže by asi nebyl takový problém dokázat, žes ji skutečně nehrál...
  • ucho
    smím se zeptat na jedno? proč za každou cenu obhajuješ neslušné chování? :)
  • Psychotic
    to Ucho a Jerry
    Dík za info, jsem rád, že když se mi nosič rozbije, oni mi ho skutečně nahradí. Tak na tom hráči přeci jen nejsou tak černě.
  • MickeyMutant
    Když je to tak, jak píšeš, tak jistě nebude problém vrátit hru poté, co sis jí koupil, donesl domů, rozbalil a nesouhlasil s licencí.
  • Nerozumím.. :) Kdyby se choval slušně, nemá problem. Nemůžu se někoho takovýho zastávat. V tomto případě ze sebe nenechalo EA dělat opičku, tak bude opičku dělat ten rebeL! :) :D
  • ucho
    ne, to je můj odhad jako admina jiného portálu... z praxe jsem proti dlouhodobým banům, ono lidé občas časem dostanou rozum a tedy je špatné takového člověka od něčeho odříznout, co by mohl s klidem využívat, když by jednal slušně. tedy nejlepší postup v takovém případě je nějaký trest. když je to v rámci pravidel fóra, je to dokonalé řešení (a prakticky jediné)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit