Přejít na výpis diskuzí
Update: Ban na EA fórech vám může vzít přístup ke hře
11.3.2011 | Petr Poláček
274 příspěvků
-
Dobře, chod jaké hry tedy narušoval?
-
mno pan "notch" by si predevsim zaslouzil ban sam za to ze nedodela jednu hru a uz zacina vesele druhou ;)... i kdyz zazrak ze se s tema prachama nespakoval a nadobro nezmizel, aspon ze tak
-
Znemožnili mu banem přístup na EA účet, bez kterého některé hry nefungují. A oni si tu možnost vzali a u licenční smlouvy s ní i souhlasíme, mají právo zamezit přístup k hrám. Ale co to ten fanatik nevydrží 72 hodin?! :)
-
MickeyMutant@tiscali.cz: hra má nějakou komunitu, na fórum chodí hráči dané hry. nenaruší se "chod" jako chod hry, ale trollové mají na těchto fórech dopad na komunitu a znepříjemňují jim tak další službu, která je hráčům nabízena. to může mít za následek odliv lidí i z tohoto prostoru, což pro hru není ideální a tento "chod" je tím narušen. a jak dotyčný dokázal, když ho vyhodí dveřmi, přijde oknem, nějaké další potrestání je na místě... tedy možnost je ban na ip, ale v takovém případě by pomohl pouze permanentní, což není dobrý postup. klepnutí přes prsty má vždy větší úspěch...
-
Když mám nějakou originálku, tak se k tomu stavím jako k modle. Ale při dnešní cenách to za to vážně nestojí. Já si kupuju hry zpětně. Ale když jsem tuhle dostala ME1 tak to DVD bylo blbě vylisovaný, tak jsem si to musela stáhnou ;) Prostě zlodějina víc, než když si to stáhnu.
-
Relativně slušně se v diskuzích na oficiálních i jinných fórech vyjadřuji, ale ať po mě nikdo nechce, abych dodržoval každý blbý bod v nějaké úmluvě. Dokud se situace nezmění a nezačneme si hry a jiný software skutečně kupovat, nebudu tyto pravidla brát vážně.
-
Já cítím ve vzduchu punitive damages a rozhodně doufám, že to někdo zažaluje. *4*
-
ucho: Já vím, nemusíš mi to říkat, nechal jsem ve hrách desítky tisíc. Jde pouze o to, že je vcelku úsměvné, že máme doma krabičky a vše kolem toho a v podstatě s tim nesmíme nic dělat... Ale největší problém je, že mnoho lidí si kupuje krabičky, právě proto, aby nad tím mělo kontrolu, aby si oni mohli rozhodovat, co s ní budou dělat - narozdíl od Digitální distribuce, kde Ti v podstatě kdykoli mohou zamezit si hru stáhnout...
-
Je to prasárna,ban na foru-budiž,ale zamezit platícímu zákazníkovi přístup ke hře to je vyloženě sprostý.Krom toho podle popisu oné události ve článku ten hráč ani nic zabanovánihodného neprovedl a v tom že podobné praktiky jsou katalyzátorem pirátství má jen a jen pravdu...
-
potom nechápu, proč píšeš o kritickém psaní... dotyčný nedostal ban za kritiku ani za kritické názory...
-
ucho: Píšeš: …narušuje chod dané hry… Dworkin se tedy ptá úplně legitimně: jak narušuje "chod hry", ať už je to cokoliv, že nadává na fóru Bioware.
-
ucho: Článek jsem četl. Souvislost mezi singleplayerovou hrou a porušováním pravidel diskusního fóra pořád nevidím. Chápal bych ban za to, že dělám bordel v MMORPG. Ale _přímo ve hře_. Ne na diskusních fórech.
-
Ten mě zajímal u pár her, které byly na tom MP postavené, ale jinak stejně hraji SP. Další problém, že mnoho her má problémy se servery či se samotným spojením s hráči - například Splinter Cell Chaos Theory. Zahrát si v něm coop je občas o nervy, protože je bez aktivní IP téměř nemožné se připojit...
-
Co neni může být.
-
Naprostý souhlas... EA aneb jak si to ještě více rozházet u zákazníka! *1*
-
pokoušem, nemáme radi když lidi kradou cizí práci, ....
ale zase asi chápem že někdo si to prostě nemůže dovolit, přeci jenom 1100-1500 je dnes docela dost.......být chudý je lidské... -
T.L.Blade: a? o tom přeci ten zábavní průmysl je ne? platíš za pobavení. když jde někdo do bordelu a zaplatí si prostitutku, taky má jen licenci na hraní (a to ještě časově omezenou a znovuhratelnost je mizivá). a kolik tam nechají lidi peněz. a nadává na to někdo, že to nemůže využívat pořád? prostě u her platíme za to, že očekáváme několik hodin zábavy, to je vše. na nás je pak se rozhodnout, jestli do toho půjdeme nebo ne, to je celé...
-
Jsem v tomhle celkej trubka , tak si necham vysvetlit jak se veci maji... Ale prece nemuzu dat nekomu ban,mu to znemozni pouzivani produktu , ktery jsem mu prodal... Nebylo by mozne toto resit nejakym zpusobem, jako znemoznit urcitemu uctu davat prispevky na toto forum??
( jeste jednou opakuji , ze dane problematice nerozumim, proto muj prispevek prosim berte jako dotaz, a budu rad za osvetleni ) -
Absolutně jsi nepochopil co jsem napsal.
-
To ano, ale nikdo to tak nerozmazává jako u EA ;)
A i přesto mám stále raději Blizzard než EA.
A úplně nejraději mám Mojang (Kolik z vás použije google?), od kterých ještě nikdo ban nedostal ;)