Přejít na výpis diskuzí
Update: Ban na EA fórech vám může vzít přístup ke hře
11.3.2011 | Petr Poláček
274 příspěvků
-
Hry jsi vlastne nevlastnil nikdy.
-
Pravda. Do pekel s WoW. Takovejch peněz vydělává...*11*
[/sarcasm] -
Třeba si uvědomit, že jakožto vlastník si můžu přivlastnit jen samotné DVD a jeho obal, obsah toho dvd už je autorsky chráněn a já si jen zakupuji licenci k jeho používáním, při instalaci s tím navíc souhlasím. Když je někdo tupý pubesentní a nevychovaný troll, odebral bych mu rovnou přístup k internetu, ne jen k hraní, je ostuda co se někdy objevuje. S tímto přístupem rovnou souhlasím. Jinak tady ale máte potřebu hrozně přehnaně reagovat, hlavně řeči o banování lidí, co dávají jen negativní komentáře ke hře jsou naprosto mimo, vážně doporučuji mluvit jen do toho, o čem něco vím, ne se chovat jak tupci na novinky.cz *2* Holt když někdo jen hloupě přeskakuje podmínky používání a ještě se neumí chovat, tak si může brečet jak chce. :)
-
torrenty už se sledují dobrých pět let... (otázka pak jak se k tomu postaví poskytovatel internetu daného hříšníka)
-
ano, jsou lidé, co odmítají za hry autorům cokoli platit, to už je jejich morální boj a jejich věc. rozhodně to ale není nic k chlubení ;) stavíš se tím do role "já to stahuju zadarmo, heč, vy ostatní za to platíte, paka" a to je z principu trochu netaktní :D
-
Správně, kill with fire! Alespoň nějaká komunita využívá prostředky proti trollům, které mají potenciál mít účinek.
-
torrenty us se začínají sledovat *11* ach jo
-
za chvíli budou z hráčů rukojmí a dojné krávy
dokážu si představit že za nekoupení DLC pro EA hru tě odstřihnou na 2 dny hraní v týdnu -
Tady na tomhle webu co maj všichni peníze na hry mě pokoušete, ale zlatej torrent nebo warez ;)
-
bany se foru nedávají za neg. kometáře jen za urážky opakované spamování a trollování.
EA v tomhle ohledu není špatna jediné co mě na ní sere je taktika dlc.(osekám původní hru a pak v průběhu roku vydám "DLC") tahle dopadl ME2 i DA2 jeden z vývojářu to potvrdil na foru že ME2 se všemi DLC+to ješte nevyšlo mělo být v základní hře *10* -
Blee... Nelíbí se mi co se děje s hernim byznysem. Hry jsou čím dál tím jednodušší, kratší a lineárnější. Přijde mi, že i ten grafickej pokrok se dost zpomalil a teď už vlastně ty hry už ani nevlastnim.
-
když se nebudeš slušně chovat, dostaneš ban na každém webu. i tady bys dostal počítám ban (i když v minulosti zde byly bany mám dojem trochu zaujaté), kdybys porušoval pravidla slušného chování... to už nemá se svobodou slova nic společného :)
-
a takhle se rozšiřují výmluvy na pirátění :) když někdo nesouhlasí s postupem firmy, jediné správné řešení bojkotu je jejich hry NEHRÁT. když někdo hraje něco, co nezaplatil, už to je něco zcela jiného...
-
to ale nebyl tenhle případ, tebou popsaný případ doposud neexistuje, tedy už to trochu zavání mystifikací z tvé strany...
-
A máš ban *1*
-
Jediné, čo potrebujete, je nechovať sa jak buzny. Tak nechápem, čo sa tu vzrušujete. A okrem toho, slušný mail s ospravedlnením tiež dokáže vyriešiť viac, ako sa môže zdať.
-
blizzard taky banuje a ruší účty, neboj :)
-
tak to sis asi ještě žádnou hru v životě nekoupil, protože u her si kupuješ licenci na hraní... :)
-
no první byl arogantní někdo jiný, na to netřeba zapomínat :) i když je ban kruté řešení, je jen na nějakou dobu, tedy prostředek jak zchladit někomu hlavu je to pravděpodobně slušný. a mezi lidmi se najde vždy spousta blbců, co se neumí chovat, proč by měli znepříjemňovat život těm slušným lidem?
-
vezměto to ale takhle některé hovada na fórech si o ten Ban vyloženě říkají....nikdo není zvědaví na trolly a drzé spratky kteří jenom uráží a když už má krytizovat tak konstruktivně a slušně