Přejít na výpis diskuzí
Update: Ban na EA fórech vám může vzít přístup ke hře
11.3.2011 | Petr Poláček
274 příspěvků
-
To je zajímavý právně-politický problém. Pokud stát v určité oblasti vyklidí prostor a ten zaplní soukromoprávní korporace, potom její omezování svobody slova sice právně není cenzura, ale fakticky jo. Nemyslím si ale, že jsme zatím takhle daleko dospěli.
-
ehm ehm pane manazer prave jste zabanoval pane ray Muzyku *1* *1* (ZNALCI POCHOPI)
-
Teda teda, s tím prvním moc nesouhlasím, když se mi poškodilo Heroes 3 Complete, tak mi to v obchodě po doložení, že jsem to zakoupil já, bylo vyměněno. Ale tedy nepamatuji si, jestli to nebylo tím, že to poškozené už bylo zakoupeno, je to dlouho jak čert
-
ach jo, četl jste někdo ten článek? uvědomujete si, jak to fórum funguje? uvědomuješ si třeba, kde vlastně ten ban dostal a za jakých podmínek?
-
Ano, je v pořádku, že vás zmlátili. Máte sice pravdu, že strážník Vomáčka to má přísně zakázané, ale vás, haha, zmlátil strážník Procházka. A ten může. *4*
-
Cenzuru do toho netahej, je to blbost. Z hospody tě taky vyhodí když tam budeš sáňkovat. A nebude to omezování osobní svobody, ta hospoda je jeho, on si z ní může vyhazovat koho chce. Svoboda jednotlivce končí tam, kde začíná svoboda někoho jiného, ten hospodský má taky svoji svobodu. A stejné je to tady, můžou si na svém foru mazat co chtějí, o nadávkách a spamu to platí dvojnásob. Cenzura by to byla, kdyby to začal kontrolovat a filtrovat stát
-
když se někdo neumí chovat ke svým věcem, má si kupovat digitální distribuce :)
jinak já nový DVD nosič po napsání vydavateli a ověření sériového čísla dostal... -
Toť vše? Stáhnout ocas mezi nohy? Já bych si tedy takto na hlavu s*** nenechal.
-
Ano, s prvním odstavcem naprosto souhlasím. Asi by to tak být mělo.
Pokud tedy není někde v těch pravidlech napsaný opak. Já sám je jako drtivá většina lidí nečtu, takže nevím. -
Proč by nemohl? :)
Je jich teď v týmu tuším 7 a z toho co jsem četl si myslím, že minimálně jeden neměl co na práci. Tak vymysleli novou hru. Teď dělají na obou a myslím, že pokud budou Minecraft updatovat alespoň jednou měsíčně, nikdo si moc stěžovat nebude ;)
EA taky dělá na několika hrách naráz a nikdo jim za to nenadává :P -
Hint: Není dobré zavádět vlastní definice ustálených slovních spojení. Jinak to, že by pomohl jen permanentní ban, sis právě vycucal z prstu.
-
Ty dát ban na hru nemůžeš, protože nemáš EULU, EU může, protože má EULU.
-
...a když se ti ten nosič "pokazí" (jedno zda třeba vlastní vinou), máš právo na co? Na velké ho***, hybaj kupovat nové právo na hraní hry...
Nechť se pak firmy nediví, že se tomu lidi snaží předcházet (třeba cracky na koupené hry, aby CD/DVD mohlo zůstat v krabičce). -
Ale vy to moc nechápete..on dostal ban na forum a na EA účet, což je normální, bioware spadá pod EA, ALE - ban na EA účet zamezuje chod DCL a některých her, je to tak psáno i přímo na jejich foru. Ať se to bere jakkoliv, je to chyba uživatele, pro nic ten ban nedostal - doporučuji mrknout na forum, nemá to jen za tu jednu větu, ale za to, že se potom hádal s adminem ještě či co :)
-
Narušuje tedy chod fóra – měl by dostat ban na fóru. S hraním hry to podle mě nemá nic společného. Ale z lidského hlediska to úplně chápu, moderátoři jsou taky lidi a občas nevědí, co činí *4*.
-
BAN je jen jiné slovo pro cenzuru
-
ty si to tady tak krasne a vysostne vysvetlujes jako pan MORALKA co je pripraven trestat kacire vsemi prostredky lol ale zapomel jsi ze lidi EA ani jejich hry nepotrebuji zato EA potrebuje nas ;)
Muj nazor je ten ze ban z fora chapu ale ban na hrani hry v tomto konkretnim pripade beru jako prasarnu... nejhorsi je ze narozdil od materialnich vyrobku software nema zadne zaruky a jakmile uz prachy maji neni moznost je dostat zpet (pokud se jim nechce) -
Že je nebudeš brát vážně, je jaksi jedno. Oni tě stejně potrestají, když je porušíš.
-
hry si "opravdu" kupovat nebudeme nikdy. popravdě s vývojem pirátství a morálního úpadku společnosti v tomto směru se možná dočkáme ještě horších variant licencí... někdo tohle považuje za boj piráti versus vývojáři. je třeba si ale uvědomit, že hráč z tohoto boje vyjde vždy špatně...
-
Koupíš-li si hru v obchodě, nestáváš se majitelem hry, pouze nosiče, který ti hru umožní hrát a licence (povolení) k jejímu hraní. Při instalaci hry musíš potvrdit, že její vlastník ti tu licenci může při porušení jistých pravidel kdykoli a na neomezenou dobu odebrat. Toť vše.
K tomu tvému alternativnímu řešení: Ano, bylo by to možné. V případě vraždy prvního stupně by taky šlo dát pachateli tisícovou pokutu, ale pravidla jsou nastavená jinak.