Přejít na výpis diskuzí
Update: Ban na EA fórech vám může vzít přístup ke hře
11.3.2011 | Petr Poláček
274 příspěvků
-
Takze v pripade hry, kde je EULA v EN je to na zalobu, protoze pokud neni EULA v cestine, je neplatna. Mozna by pomohlo, kdyby EA zaclo delat poradne hry a ne shity typu DAO2.
-
-
Pokud je EULA neplatna, tak nemas platne opravneni takovy software pouzivat. Vaz sva slova :-).
-
-
Lidi klid Amylee je 16ti letá holka tak co jako čekáte. Je normální že stahuje v jejím věku to dělá 90% lidí. Je její věc že si to umí odůvodnit tím že nemá peníze. Co sem tak četl nikdy se tím nechlubila jako že "heč já stahuju a ty za to platíš" tak nevim co se tu pořád řešíte.
-
-
Jasně, navíc holky pirátit můžou *1*
-
-
S prvním článkem bývá ukován řetěz, první cenzurovaná řeč, první zakázaná myšlenka, první upřená svoboda nás všechny nezvratně spoutá. Když je poprvé pošlapána svoboda, jsme všichni poškozeni...
-
-
Dobrá epizoda.
-
-
EA??? podpora zákazníka...?? Koupil jsem klíč k BFBC - oficiálně přes obcod zcela bez problémů stáhl přes game manager EA. Půl roku vše ok... a pak po updatu jejich managera byl můj klíč označen jako "nepřípustně získaný".. rozumějte nebyl použit opakovaně, nebyl prodán opakovaně... jen prostě EA usoudila, že ho dál nebude podporovat... hru hraju dál legálně. Klíč je svázán s účtem, ale nemám možnost v případě reinstallu hry použít zálohu přímo od EA... prostě pro ně neexistuji.... Pomoc online..nula... prodejce co mi prodal klíč (oficiální český gameshop - reklamu mu ale dělat nechci) neví a nechápe co se děje... stěžuje si mu více zákazníků... ale neudělá nic.... hra mi funguje tak nemám co chtít. Až budu reinstalovat, budu si muset stáhnout cracklou verzi asi....
-
-
přes jaký obchod jsi ho koupil? nebyl to čirou náhodou g2play? pokud jsi ho koupil na EA stránkách, tak tvrdě do nich...
-
-
Tady na tomhle webu co maj všichni peníze na hry mě pokoušete, ale zlatej torrent nebo warez ;)
-
-
pokoušem, nemáme radi když lidi kradou cizí práci, ....
ale zase asi chápem že někdo si to prostě nemůže dovolit, přeci jenom 1100-1500 je dnes docela dost.......být chudý je lidské... -
-
Za prve rada PC her stoji treba jen kolem 200 Kc.
Za druhe, kdyz nemas penize, radsi se vzdelavej a pracuj.
To ze si nemuze neco dovolit te neopravnuje ke kradezi. Prakticky vetsina lidi na svete si nemuze neco dovolit. -
-
Pirátství není krádež, ne v plném slova smyslu. Když něco ukradneš, vlastník už to nemá. Toto v počítačového pirátství není.
-
-
být chudý je lidské, ale chlubit se veřejně že si nelegálně stahuju něco za co ostatní platí, je minimálně neslušné ; )
-
-
Kdož si bez viny, hoď kamenem, já zase jako nezletilý chlastal. *1* Navíc vážně málokdo může říct, že nikdy žádnou hru nestáhl :) Ale je prostě pravda, že když jde něco mít skoro nezjistitelně zadarmo místo tisícovky, neudělej to..akorát absence hraní na mp by mi asi vadila, rád si zahraji s lidma :)
-
ano, jsou lidé, co odmítají za hry autorům cokoli platit, to už je jejich morální boj a jejich věc. rozhodně to ale není nic k chlubení ;) stavíš se tím do role "já to stahuju zadarmo, heč, vy ostatní za to platíte, paka" a to je z principu trochu netaktní :D
-
-
Když mám nějakou originálku, tak se k tomu stavím jako k modle. Ale při dnešní cenách to za to vážně nestojí. Já si kupuju hry zpětně. Ale když jsem tuhle dostala ME1 tak to DVD bylo blbě vylisovaný, tak jsem si to musela stáhnou ;) Prostě zlodějina víc, než když si to stáhnu.
-
-
když je blbě vylisovaný, nenapadla tě taková ta věc, co se jí říká reklamace?
-
-
Nejsem tak blbá, jak vypadam ;) Ale učtenka už neexistovala.. Mimoto jsem to dostala k vánocům a instalovala jsme to tak pod dvou měsících. Hlavně tu jde o princip.
-
-
mluvíš o reklamaci v obchodu, zkoušela jsi to řešit přímo s vydavatelem, který měl na starosti lisování? ten je zde hlavním prodejcem, ne nějaký obchod, kde vše řeší přes účtenky. vada lisování lzde dokázat snadno, na 100% bys to vyreklamovala...
-
-
-
Ty jsi proste parazit lidske spolecnosti, jsi na to hrda? Pak s tebou neni neco v poradku.
-
-
Potkal si nekoho jako například cigán? To je parazit, ne člověk, co si stáhne hru :D
-
-
eee - ty jsi to fakt rozseknul s těmi rómy:D ta holka je podle tebe parazit, protože stahuje hru na kterou nemá, ale cikán je politování hodný chudák, krade protože nemá peníze, kde tam vidíš tu polehčující okolnost u cikána, že je tak obhajuješ? Stahuje hry, protože nemá peníze, cikán krade, protože nemá peníze, wtf? U Cikána je to ještě hroší, ten krade něco co skutečně bude chybět, ona aspoň "jen" "rozmnožuje" něco co nikomu fyzicky nechybí.
Jinak, nežer tolik ty vládní statistiky viz ty 2/3 cikánu ve zvláštních školách, nemožnost najít práci atd. Realita je chlape úplně jiná, jejich mentalita je jinde a správně by v naší společnosti neměli co dělat, ten kdo chce přijmout náš způsob života, tak klidně, ale ten zbytek patří spíš do Indie a ne vynakládat stovky milionů na jejich začleňování a sanaci jejich škod jen proto, že dnešní společnost je tak politicky korektní až se mi chce zvracet. -
eee: Ano oni hrozně moc chtějí pracovat hlavně když dělají na silnicích tak je krásně vidět jejich pracovní morálka. On je snad někdo nutí k tomu aby to v domech a panelácích kde bydlí vypadalo jako na smetišti? Oni jsou prostě nepřizpůsobivý ne všichni ale většina rozhodně jo. Pirát okrádá maximálně tak velkou společnost a někdy ani to ne protože neni jistota že by si tu hru vůbec někdy koupil ale cikán okrádá nás obyčejné lidi. Tak si laskavě ujasni co to znamená. Máš plnou hubu morálky ale pochybuji že jsi ten kdo může jako první hodit kamenem. Ale co internet je přeci anonymní že.
-
Clovece, ty ani netusis, co znamena pojem diskriminace.
Vis napr. ze 2/3 cikanu ve zvlastni skole tam nepatri? Ze je tam bila spolecnost uklidila, aby jejich deti nemuseli prichazet do styku s temi romskymi? Jak by se asi zilo tobe, kdyby ti spolecnost uprela vzdelani? Mnoho romu chce pracovat, ale nemaji sanci sehnat slusnou praci. Ale ono je tak jednoduche a pohodlne rict, ze cikanum se nechce makat, ze?
Tim nerikam ze jsou svati, ale jejich situace je slozita vic, nez si evidentne dovedes predstavit. A oproti tomu si predstav pirata. To je rozmazleny parchat z vyssi socialni vrstvy (ma penize na to, aby si mohl poridit herni pocitac), ktery nevi co je to cest a moralka a krade kvuli zabave. Horsi uz je jen tyrat a zabijet pro zabavu. -
eee: cikán je možná diskriminovaný ale ještě víc jsou diskriminovaní ostatní lidé kvůli nim. Ano jde jim hezky o základní živobytí hlavně ve chvíli kdy si na poště vybírají dávky na svých deset fakanů. Pirát sice krade kvůli zábavě ale to je pořád lepší než když cikán krade aby nemusel makat. Normální člověk který ví co tu dělají pro ně nemůže mít pochopení.
-
Mam spis pochopeni pro toho cikana, ktery je diskrimovany a jde mu casto o zakladni zivobyti.
Pirati kradou jen kvuli zabave. To je moralne daleko horsi. Takze nejen ze jsi nemoralni parazit, ale jeste rasistka. Ubohá spodina nasi spolecnosti.
-
-
-
-
-
torrenty us se začínají sledovat *11* ach jo
-
-
torrenty už se sledují dobrých pět let... (otázka pak jak se k tomu postaví poskytovatel internetu daného hříšníka)
-
-
-
Taková banalitka a už tu máme mravní diskuzi.
-
Co dodat, taktiez som chcel napisat na ich forum ze DA2 je velmi slaba hra a ze sa to ani trochu nepodoba na DA1, a ze si len kupuju recenzie, ale potom ma napadlo ze naco aj tak sa pochovaju sami. Smutny pribeh.
-
-
A máš ban *1*
-
-
ehm ehm pane manazer prave jste zabanoval pane ray Muzyku *1* *1* (ZNALCI POCHOPI)
-
-
-
Jeste existuje treti moznost ;), navic kdo Vam prokaze, ze jste to byli zrovna Vy kdo odkliknul tu nesmyslnou hlasku pri instalaci
-
-
Neni treba nic dokazovat. DAO2 ma EULU v EN, takze je v CR neplatna!
-
-
i kdyby byla česky, tak je neplatná
-
-
Kdyby byla neplatna, tak tu hru nemuzes legalne hrat :-).
-
-
Omyl. Platí pak licence dle Autorského zákona.
-
-
a i když je v ČR neplatná, ban, který dostaneš, platný bude :)
-
-
-
-
Bohuzial, EA proste manipuluje s BioWarom ktory sa fakt upisal diablovi D:
-
Arno je člověk který se na mnohoých diskuzích vulgárně vyjadřoval, několikrát byl upozorněn moderátory fora aby nespamoval a rád "trolloval" a ještě byl tak blbí že používal své legální accounty. co takovému člověku říct a ted všichni z něho dělají mučedníka ....nemám slov
-
-
Odkud máš tyhle informace? Já jen četl o výroku na adresu Bioware "To jste své duše zaprodali ďáblu EA?" a o tom, že naznačoval, že takovéhle jednání z jejich strany může vést k pirátství. Redaktor Rock Paper Shotgun píše, že měl možnost vidět jeho korespondenci s moderátory a i když se prý choval arogantně, tak nenadával a nebyl rozhodně sprostý. Ten "ďábelský" výrok ale může urazit snad jedině bigotního katolíka a v takovém případě bych navrhoval maximálně církevní exkomunikaci.
-
-
ja jsem na bioware foru aktivní ...takže jsem četl několik jeho topiců
-
mě ty příjmení těch dvou pánů co vedou Bioware připadají, jako by minimálně měli nějaký polský předky, tak třeba s těma bigotníma katolikama nebudeš tak daleko :D
-
Španělskou inkvizici na něj.
-
-