Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím Vás, neví někdo, proč nejdou spustit CZ titulky na batt. 3 i 4??? I když je tam napsáno, že se jedná o verzi s CZ tit...
  • Danieledl
    A PS3 zas nic, ještě že umím anglicky *15*
    Nicméně, mám i pc takže nevadí že nejsou na PS3 *3*
  • :D Konečně nějaká moderní pořádná fps v češtině. *4*
    • A BF2 v češtině snad nebylo??
      • Tam ani nebyla potřeba, poněvadž v BF2 není žádná sp kampaň, jen hra s boty. A základní výrazy jako crouch apod. by měl znát každý hráč.
        • delas si srandu velka cast tech pitomcu v cechach jsou radi ze vi co je Yes a No + tak mozna jeste Exit :D
          • Jazz
            +1.337
      • S implementovanou ne, byla jen neoficiální čeština, jež vcelku šla, ale pro mne byl lepší originál. V tomto případě bude překlad doufám na skvělé úrovni :).
    • no jeste s tou chvalou pockej .. grafika, audio, atmosfera jsou jedna vec .. zatim ale neukazali nic co by nas mohlo presvedcit, ze to bude i dobra hra .. krome videa s tankovou bitvou zatim spis naopak ..
  • Tak to bylo hezký. Dobře jim to Tuček nandal a ještě mu za to zaplatili. *1*
    • Platili ? Vždyt sponzorují re-play (neznmámená platí) , né za všechno se platí stačí se jen slušne zeptat
      • Tak je to reklama na češtinu, takže asi dostal malý honorář, ale nechci soudit. A hlavně, zelený smajlík indikuje vtip. V tomto případě asi nevydařený, tak neřešte...
        • tak ten smajlík se mi podařil přehlidnout :D no stím honorářem nevím ikdyž je možný ledados
  • Já prostě nechápu, proč se dělá takové haló okolo toho, že BF3 bude česky. Na PC tohle považuji za povinnost u takové hry. U ME3 ještě pochopím, že se dvojka prodávala blbě a tudíž na to nemají prachy, ale u střílečky, kde je to samá nadávka, se to dá přeložit levně a rychle. Něco jiného jsou lokalizace na konzole, kde je čeština velkou vzácností a potěšila lokalizace Uncharted 3. Ale bez lokalizace předchozích dílů je to jen třetinový zážitek. Takže mám to chápat tak, že BF3 bude lokalizovaný i na konzolích?
    • A to chcete rict ze cestina pro ME3 tak jako pro DA2 nebude??? *10* takto EA nas**t naruce a nepustit tejden k vodovodu a piraty na ne *1*
      • No není až tak nutné volat piráty na ně. Naopak. Pokud český distributor z jakéhokloliv důvodu lokalizaci neudělá tak fajn, můžu směle kupovat například z anglie. Hry vyjdou o dost levněji, poštovné bývá i zdarma a není nejmenší problém.

Z českých distributorů jsme měl rád jen CDprojekt, který vnesl na český trh cenovou politiku různých edicí a podle mě se díky němu hry dost zlevnili. Když začali s extra klasikou za 199,. tak to byl mazec. A samozřejmě kvalitní lokalizací a zpracováním (kvalita balení, bonusy atd.)

Nově se mi začíná líbit top.cd. Které má také celkem slušné lokalizace a i slušné ceny.

Zato Cenega by měla skončit v pekle!!! *11*
    • Souhlas az na ten ME3 to je hra ktera je bez cestiny naprosto neprodejna u takove hry je matersky jazyk zaklad, ikdyz vetsina hracu umi anglicky malo kdo tak dobre, aby si hru naplno uzil, naopak u strilecek mi absence cestiny tolik nevadi, ale na dialozich zalozena hra to je povinnost!
  • na iksboksu se ještě hraje? *5*
    • bohuzel jo
    • conflig
      nesnáším tohle komolení angličtiny *11*
  • Lokalizace je fajn, ale proč jenom PC?
    • smejki
      páč konzole jsou zlo (ne vážně, to martirium s certifikací je zlo, fakt)
      • Chápu, že to není jednoduché, ale hergot, když už se to nepodaří EA, tak komu jinému?
        • smejki
          všechny firmy jsou si před certifikací rovny (šmarjá, to zní *1* )
  • Naučte se anglicky *7*
  • No proč lokalizace? Neumístil se nahodou BF v prodeji v ČR a SR na druhém mistě??:) Druhy díl byl taky lokalozovany. Z obchodního hlediska je to mala investice ktera se určitě vratí.

Ale jinak komentař od tučka povedený.
    • máš pravdu nechapu co jse na tom lidem nelíbí.Měla by tam být možnost přehodit na angličtinu mp se nohánějte ješte není uplně potrvzený commo rose (dice pracují na komapktenjší verzi a předejít spamum) který možná bude jen pro squad leadera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit