Přejít na výpis diskuzí
Update: Hardwarové nároky a nové obrázky ze Zaklínače 2
28.3.2011 | levis
81 příspěvků
-
V kostkovém pokeru v Zaklínači 2 tentokrát kostkami házíte sami. Ale dávejte pozor, abyste nepřehodili hrací desku - hod by se nepočítal. - zdroj betatester Zaklínače 2.
-
Jako je vidět, že vývojaři asi neví, že GTX260 je nvidia 8800GTS stejně tak jako 9800GTX+ a rozdíl ve výkonu ati 8800 a 3850 je pro nvidii cca 25 - 30 procent vyšší ... by mě zajímalo kdo jim děla takové od boku vystřelené HW nároky :D (asi nějakej dezolát)
-
Na novyho Zaklinace jsem zvedavy cim dal tim vice - absence jakychkoliv konzolovych prvku a vlivu zkratka ciste PC only, tvrda hratelnost co hrace nevodi za rucicku inspirovana v Demons Souls, sakra to zni slibne, uz aby to tu bylo :)
-
"Pár dní staré neoficiální informace o tom, jaké železo budete potřebovat k hraní druhého Zaklínače, dnes vývojáři z CDP potvrdili oficiálně."
Ja by som vam taku prijebal. Oni boli oficialne uz par dni predtym ako ste to sem prvykrat nekompletne dali. A pisalo vam to viacero ludi do diskusie. ste jak prijebani -
Pro mě osobně nejočekávanější počin roku, z Deus Ex: Human Revolution mi totiž pomaličku, ale jistě začíná mrznout úsměv na rtech. Zaklínače 2 jsem stihnul ulovit ve sběratelské edici, takže těšung obrovský *1*
Nové obrázky vypadají naprosto fantasticky. Takhle jsem se naposledy těšil asi na Gothica 2 a 3.
Už jsem to psal několikrát, ale neopomenu zmínit, že CD Project považuji s Valve za své nejoblíběnější vývoj. studio. Smekám před T. Gopem a jeho týmem. -
-
Podepisuju, CDP jsou zdaleka, zdaleka nejlepší herní firma současnosti. GOG, Witcher, jejich přístup k zákazníkům, prostě bezkonkurenční.A proto mám sběratelku i gog verzi předobjednány.
-
-
Vypadá to nádherně, už se moc těším. Odpočítávám dny. :-) Hlavně mě fascinují ty detaily oblečení. To jsem v žádné fantasy hře neviděl. Nepochybuji, že si to všichni slušní příznivci koupí. A ti neslušní by mohli jednou udělat vyjimku a podpořit tvůrce. Ať jim stojí za to dělat pro nás takové hry. Očekávání jsou velká (až se toho trošku u své osoby děsím). Pevně véřím, že autoři nezklamou (Jsem naivní? :-) ).
-
pri minimalnych sa spusti instalacka, pri doporucenych vam mozno aj intro ukaze... vsak aj budik na mobile ma vyssie naroky ako Z2 *1*
-
Pokud ty HW požadavky budou sedět tak to je ok :-)
-
-
Nebudou..to se neboj...Doporuceny konfig je z 99% ze to spustis...Ale na nejnizzsi detaily a nejnizsi rozliseni....A pokud to chces hrat osekany tak uz dodamjen smail *1* *1* *1* *12*
-
-
no přiští měsíc ještě před zaklínačem si musím pořídit HD6850 at mam jistotu že to pojede na plno už aji kvuli BF3. screenshoty jsou užasné. na moji dosavadní hd5770 by to určitě jelo na plno ale nevim jak ve fullHD. ta grafika je perfektní spíš na HD
-
-
překlem myslel sem HD6950. to je docela rozdíl
-
-
wow, díky, opravdu informace hodná rozdílu mezi životem a smrtí pro celé lidstvo....
-
-
aby ses neposral
-
-
Aby ses neposral ty, jeho reakce je pochopitelná. Tvůj příspěvek je o tom, že bys v současnosti Zaklínače rozjel na plné detaily, ale že si radši koupíš lepší kartu, aby jsi ho určitě rozjel na plný detaily ve fullHD... Proč? Pointa? Záměr?
-
-
-
-
-
kvôli tomuto ani nebudem upgradovať, jednotku som ani nedohral
-
-
Aspoň vidíš, jaká si máčka. *2* A ještě se s tím chlubíš. *7*
-