Přejít na výpis diskuzí
Update: Hardwarové nároky a nové obrázky ze Zaklínače 2
28.3.2011 | levis
81 příspěvků
-
Jsem velice na hraně(mimochodem ty HW nároky už sem viděl dávno, myslim že na steamu) takže bych byl velmi rád za oznámení dema, byť jen technologického, jinak budu muset zrušit předobjednávku a funkčnost zkusit na ilegální verzi, což se mi vůbec nechce, i když to v případě funkčnosti samozřejmě koupím.
-
Mňo, mám pocit že hru bych i rozchodil. Nerozběhal, ale rozchodil *2*. Mému miláškovi začíná docházet krapánek dech, ale na upgrade si počkám dokud nedorazí Doom 4. Stejně mám takovou spoustu her v reálném i virtuálním šuplíku, na které se ještě nedostalo, takže nouze nebude.
-
-
no ja jsem na tom obdobne
Doom 4 budu asi duvod k apgrejdu :D
Zaklinac 2 me nechava chladnym jednicka se mi moc nelibila , ale coz ja jsem holt na jina RPGecka.
-
-
No to mě potěšili *1* GeForce 260 mám...uuuf *1*
-
pohodaaa.. já mám dvě geforce gtx 580 a sesdtijadrovy procesor
*5* *5* *5* -
-
To máš jedno. Nejlepší počítač mám na světě já. Jo a taky ho mám největšího.
-
Ti co mají silné PC to tu nepíší, ale ti co ho nemají, ale hodně by chtěli tu pak píšou tohle... *2*
-
lies... *12*
-
-
Tak to ani nenainstaluju.
-
-
ja to ani nebudu kupovat
-
-
ja tu ani nebudem reagovat
-
-
ja priste ani nerozkliknu spravu o zaklinaci
-
-
A mňa sa otvírá kudla v kapse,keď čtu nadpis Zaklínač
-
-
-
-
-
to je divný že W Vista nebo 7 jakožto primarne hračský system je dvakrát tak naročny na pamet jako XP. Proč to? Ja od operačního systemu požaduji aby byl co nejjednodussi a ne aby mi zbytecne zral vykon.
-
-
Tak pouzivej treba minix, nebo si napis vlastni OS a o windows se vubec nestarej, diky.
-
no, ony XP v době svého vydání taky nebyly zrovna "spořivé"
-
Ta otázka s vistou/7 je vtip, nebo to myslíš vážně? *8* Mimochodem o náročnosti na RAM nemá podle mě cenu diskutovat, když si člověk vezme, že 4 GB 1066MHz DDR2 se dají sehnat za částku kolem 1,7k. To procesor a grafická karta dokáže počítač prodražit, pokud člověk nejde po mainstreamu. A tím myslím skutečně mainstream, ne to, čím ho některý weby (např. BW) nazývají. Tam se člověk občas dozví, že GTX 460 není zrova hráčskou kartou, bez další specifikace, co si pod tím výrokem má čtenář představit. Pokud máš jen 2 GB Ram, tak za cenu kolem tisícovky dokup další 2 do páru, a máš vystaráno. Žádná drahota *3*
-
-
Nechci bejt trapnej,nikdy sem se na tohle neptal,ale tet mam vážně dilema:Zaklínač se mi líbí hodně jiný RPG nehraju mam:
AMD x2 2,4Gh Geforce 8600 gt 2Gb ram win xp Stou kartou sem asi v piči Nebo to hra bude tolerovat za trošku lepší procesor a ram:)) ??? *11* -
-
To ti tak někdo řekne, když zatím není hra na trhu. Až si hru někdo s minimální konfigurací koupí a zjistí, jak to na ní šlape a jestli je tu rezerva pro slabší HW nebo ne, tak ti možná poradí. Teď těžko říct. Nicméně je tu s přiměřenejma teplotama vždy možnost taktování. A jestli je něco v 3,14či, tak je to tvůj pravopis. Zkus psát alespoň trochu jako člověk. Lidi se na tebe pak budou taky tak dívat *2*
-
-
Je to v klidu ale vytvarne zpracovani bude jiste pekne i na minimum u takovych her uz rozdil neni temer poznat :) Z1 daval memu Celeronu a ATI 600 zabrat :D spis jsem rad ze studio hledi i na hrace s "hroznymi" pristroji zivota
-
Jsem hlavně zvědavej jestli překonaj příběh jedničky.... Těšim se na Zoltana !!!*8* *8*
-
Muehehe, tak to jsem zvědavej, jestli se dostanu alespoň přes menu *1*