Přejít na výpis diskuzí
Update: Hardwarové nároky a nové obrázky ze Zaklínače 2
28.3.2011 | levis
81 příspěvků
-
Ako táto hra vyzerá neskutočne krásne, hlavne tie pozadia, to je nenormálne.
-
Mám dvouřádkovou kalkulačku CASIO. Dám to na plný? Díky za odpověď.
-
-
Jedině bez vědeckejch funkcí, bohužel.
-
-
Paráda tohle je pro mě nejočekávanější hra posledních dvou let,a jsem rád,že podporuje gamepad,budu pařit na TV:-)Zabte mne:-)
-
Mám cyrix 686, 8MB sdram, hdd 2GB a grafiku myslím integrovanou na základní desce, Myslíte že to rozjedu? Investovat znovu do nového compu se mi nechce. Díky předem za odpověď.
-
-
Určitě! Ve full HD na maximální detaily jen u AA bych ubral z 16x na 8x. Příští rok vychází Mortal kombat 1 nebo Diablo 1, tak tam už by to chtělo obnovit železo.
-
-
Nejlepší jsou věci typu: Čaw mám Core i7, 8gb RAM, 2x6970 myslíte že mi to poběží aspoň na střední detaily? Díky (délka údu v kalhotách virtuálně +15cm)
-
mno na 486 pentium I 3DFX voodoo to bude spis proklínač :D
-
-
486 pentium I ????????? *1*
-
-
Opět jedna komická aktuálka typu "jedna babka povídala"
Informativní hodnota = 0 -
Mimochodem, GeForce 260 nemá 1GB ale 896 MB
-
Řazení GeForce 88xx - 8800GS (jedno jaká verze, teda jestli jich je víc) > 8800 GTS 320MB >8800 GTS 640MB/8800 GT 256MB (záleží jak která hra, rozlišení atd.) > 8800 GT 512MB > 8800GTS/8800GT 1024MB (GTS je v drtivý většině případů o něco rychlejší, ale třeba v GTA 4 je rychlejší GT 1024MB)> 8800GTX 768MB > 8800 Ultra. GeForce GTX260 není nic přejměnovaného, je to karta, která s architekturou G8x (tedy ta v GF8xxx, modifikovaná (např. u 9800GT je to jen rozdíl ve výrobním procesu - 65nm, resp. 55nm) G9x pak v GF9xxx) nemá nic společnýho. Jen GTS250 je přejmenovanou kartou, konkrétně GeForce 9800GTX+, přesto má ale předělný systém napájení a trochu přeházené PCB (zeefektivněné), takže zde "důvod" k přeznačení je. Jinak HD4850 je úplně jiná výkonová kategorie než GTX260. GTX260 je ještě o cca 10% výkonější než HD4870. U Zaklínače 2 nároky vzrostly díky novému enginu (dokonce jsem to četl kdysi tu na TG, že maj nový engine), Aurora engine v původnim Zaklínačovi mi běžel (i když hodně bídně) i na GF7300GS :D, na 8600GT později šel už docela pěkně a na 8800GT (tu mám doteď) nádherně. Vzhledem k tomu, že hra vychází i na konzolích, bych to zase tak černě neviděl a např. mě jde na tý kartě ještě dneska všechno na vysoký detaily, (i když už v poslední době trochu zadýchává) takže bych to tak nehrotil...
-
-
Opravdu si myslis ze tenhle dlouhy post plny cisel nekdo precte cely?
-
-
Ja som ho prečital :D
-
-
Já si ho taky četl, ale části o grafice jsem znal, tak jsem to přeskočil :-D
-
-
-
-
Tak mám na sedmách 2 GB ramky no :-) jiank dvojjádro amd a mýho miláška 460 GTX *5*
-
-
Co to máš proboha za ikonku?!?!
-