Přejít na výpis diskuzí
Upomínka: Kingdoms of Amalur demo na Steamu i Originu
22.1.2012 | Petr Poláček
154 příspěvků
-
Díky za radu už běží jen mám hloupou otázku co je ten post-processing a proč ho musím na AMD kartě vypnout děkuji za odpověd
-
Ja jo.
-
V plné hře jdou přenastavit všechny klávesy.
-
no ja je pouzivam :D prece nemuzou udelat ze to nepujde zmenit , doufam ze to v plny hre pujde jinak me nastvou ..
-
Jestli má tohle někdo problém hrát na klávesnici, tak je buď lempl, nebo jsou mu dva roky *7*
-
Někdo ještě používá šipky? *8*
-
ježisi dislektik autista a tolik chyb sem v životě neviděl bože stáhni si plugin do firefoxu na pravopis mělo by ti to aspoň trochu pomoct
-
Zkus Gamepad je to na něj dělaný a hraje se to sním luxusně.
-
a delaji si ze me srandu ze nejde zmenit nastavi WASD na sipky? :)
-
Jo a tuhle hru jsi s ním hrál ?
Ikdyž musím říct že s těma sportovníma hrama máš pravdu -
To celkem chápu, je to věc vkusu. Mě z toho teda spadla čelist.
Celá hra ale taková samozřejmě není, a to je dobře. Většinou se hra nese v mírnějším duchu a do obřích rozměrů to eskaluje jen párkrát, ale pořádně.
Mě osobně se nejvíc líbil souboj s Herculem. I když nebyl obrovskej, nedá se zapomenout. -
Malleth: God of War jsem jako PCckar hrat ani nemohl, ale koukal jsem na prvnich 15 minut nebo kolik z trojky a ta ultra epic jizda mi vubec nesedla. Kdyby takova byla cela hra, nejspis bych zvracel (ne z brutality, ta mi sice take nesedi, ale duvodem by byla zavrat z caste zmeny orientace, cool mega giga vseho apod.). Graficky je to parada o tom zadna, ale ja mam radsi skromejsi tituly jako jsou prave Darksiders.
-
Ale prece na konzole jsou vsechny hry bombasticky pecky... *15*
-
Já teda nevim. Taky jsem slyšel o tom, že Darksiders má být trochu jako zelda a i když tam bylo pár pokusů o puzzly a trochu otevřenější levely, tak žádnej zázrak.
God of War je hlavně co se audiovizuální stránky o míle daleko. Navíc souboje tam rozhodně nejsou jako jediná náplň. Gameplay (souboje, platforming, puzzzly) tam je poměrně dobře dávkovanej.
Ale jak píšeš, za 5 euro...neber to. -
Hmm, a God of War 3 zase působí slabě v některých aspektech.
To je krása tohoto žánru "akčních adventur". Každej si najde něco.
Chceš spíše puzzle? Legend of Zelda.
Chceš extrémní akci? God of War.
Chceš něco mezi? Darksiders - tvůrci sami několikrát zmnili, že hra byla plánována jako Zelda + GoW.
Chceš extémní over-the-top akci? Bayonetta, Devil May Cry.
Chceš více adventuru? Enslaved: Oddysey to the West. -
Ale třeba s God of War 3 se to nedá vůbec srovnávat. Darksiders vedle toho působí dost slabě
-
Ve sve kategorii jde urcite o velmi kvalitni hry. Podle me lepsi nez treba Devil May Cry 4.
A co se tyce ceny, tak za plnou cenu bych byl nejspis nespokojeny u 95% dnesni produkce. Darksiders neni vyjimkou. Ja za nej dal 300 a za takovou cenu jde o velmi kvalitni hru, kterou jsem, jako jednu z mala, dohral dvakrat za sebou. -
No, někdy sice nasouhlasím s tvými názory... však víme, kde... ale musím říct, že Dragon's Dogma podle mě taky vypadá hodně skvěle a slibně.
A je pravda, že Darksiders tak nějak "prolétlo pod radary" a je o škoda. Já si hru moc užil, tedy za těch 5 Euro na Steamu.
A taky souhlasím s gamepady. Na něco jsou prostě neporovnatelně lepší. Například na ony Darksiders. -
Já si Darksiders pořídil na Steamu asi za 5 Euro.
Za tu cenu jsem byl absolutně a 100% spokojenej se zážitkem, který mi hra poskytla.
Za plnou cenu by to asi byla jiná... -
toto je rpg? aha *1*