Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To byla, ale nadsázka a vtip s odkazem na slavné video Luboš - Lakatoš *1*
    Jinak se takových her moc nebojím, s jedinou čestnou výjimkou AvP za mariňáka. Asi mám trauma z dětství, kdy mě to otec nutil dohrát *1*
  • Strasne, ale strasne sa mylis!
  • Keyz
    Je to jen hra. Tohle se řekni a hotovo. Nechápu jak se někdo může reálně bát ve hře anebo ve filmu. Jasně lekačky platí, protože to nečekáš a soustředíš se, ale bát se? Nějaké napětí ano ale prostě bát se? To strašný, když se nechá člověk takto lehce ovlivnit.

Například někteří lidé v kině.
  • Keyz
    Vypadá to zatím slušně. Vetřelec využívá celkem fikaně šachty atd. Když mě uviděl, s nějakou zbraní skočil do šachty a snažil vylézt za zády,

Snad A.I nebude podvádět... Jinak je komické nastavené grafiky v základu. Je zapnutý nějaký debilní filtr, který přidává "filmové zrnění" *15* To je strašná sr*ka. Prostě to bude více filmové, díky vadám.
  • MrSanta
    Říká se, že Dead Space byl na začátku vývoje System Shock 3. Pak to prý změnili. Nevím, jestli je to pravda, ale byl by to docela zajímavý detail. On totiž System Shock 2 na začátku vývoje nebyl System Shock 2. Tím se stal až poté, co se hry ujalo EA.
  • MrSanta
    System Shocku k napětí ještě hodně pomáhal ten 'náhodný' respawn nepřátel. Hlavně na začátku, když byl člověk ještě slaboučkej, měl jenom trochu munice do skoro rozbité pistole a hranicí mezi životem a smrtí byl jeden úder hasákem. Když jsem poprvé zvesela klusal domněle vyklizeným prostředím a najednou na mě naběhli dva hybridi, tak jsem málem cvrnknul do textilu *1*.
  • taky mi to tak zprvu přišlo ale Alien má naprosto úžasnou atmosféru o které se Outlastu může nechat jen zdát..
  • Zatím jsem teprve ve druhé kapitole, vetřelce jsem ještě neviděl, ale je to úžasná atmosférická hra. Uvidíme jak to bude působit po dohrání. Že jsem hru stáhnul a neplatil (jako minimálně 95% zdejších diskutujících) asi nemusím dodávat.
  • C-BEAM
    najlepší je horor v ktorom má hráč pocit, že sa nachádza v nezávisle fungujúcom prostredí kde sa môže stať "čokoľvek". Rôzne predscriptované situácie mi preto dokonale zabijú veškerú atmosféru a postupne sa stanú otravnými. Naposledy som to zažil u Amnesie ktorá ma nudila k smrti. Žial dnes sa robí všetko viac na efekt a tak to nejak povrchne. Vďaka ale aspoň za tie technológie, pretože napríklad práve to ako v Isolation vystihli a preniesli filmové kulisy do hry je niečo úžasné. Inak remake SS2 by som nechcel, skôr plnohodný SS3 ale bez "moderných" herných mechaník a povrchnosti.
  • aha, ale Kopu ne
  • rikal pouze ze nedoporucuje si to davat na hard. ale spatny hodnoceni tomu dal z jinejch duvodu, rikal ze napred byla ta hra fakt super ale pak uz se to jen opakuje, furt se schovavas do stejnej sacht a skrini.
    Jako nechci moc branit autora recenze protoze jsem to sam nehral a nemuzu posoudit, ale ty problemy co tam vyjmenovaval zneli smysluplne.
    Ale rikam pockejme tyden - ja predpokladam ze to hodnoceni na metacritic jeste spadne, ale kdo vi treba ne.
  • Já jsem jinak počítal jen recenze od novinářů na tom metacritic.
  • Nebudu! Neubudu to hrát! Nebudu měnit plíny kvůli 10ti hodinové záležitosti!
  • recenzent na IGN si dal hard mod a potom nariekal a strhol body za narocnost... alebo sa stazuje na "nevypocitalnu AI" ... no comment ... su aj ine veci, staci si precitat komentare ludi, co to uz hraju pod tou recenziou, ktore sa z jej autora z 99% vysmievaju resp. s nim jasne nesuhlasia a urobit si nazor na doveryhodnost tej recenzie.
  • Odulin
    S těma lekačkama musím souhlasit. Nevadí mi, ale podle mě je to fakt levnej způsob vyděšení. To umí každej nahodit skript do místa, kde to moc nečekáš apod., ale jak říkáš um je udělat strach ze zvuků, hudby, prostředí a chování nepřátel.
  • No já myslím, že ona pravda bude někde mezi. Jako hra z Alien univerza to bude jistě nadprůměrný titul (ono v podstatě není s čím srovnávat, poslední kvalitní byl AvP 1/2), ovšem bez přihlédnutí k tomuto to bude jen další průměrná hororová hra s několika lekačkami.
  • del0
    Souhlas. System Shock 2 ani lekačky nepotřebuje. Ten má tak hustou atmosféru, že má člověk husí kůži pokaždý, když slyší nebo vidí nějakýho nepřítele, přesto že ví, že na něj v pohodě má. *1* Podle mě za to může geniální zvuk a to depresivní prostředí, samota.
  • Nemůžu si pomoct, ale na mě to ze všech recenzí a potažmo videí působí jen jako slabší odvar Outlastu přeskinovaného do Alien univerza.
  • Odulin
    No tak to zní mooc dobře. Co máš za projektor? Že bych se trochu inspiroval.
  • Ta reklama je už vážně trapná *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit