Přejít na výpis diskuzí
Upoutávka na DLC Dunwall City Trials k Dishonored
6.12.2012 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
Na Xbox Live dodnes nelze DLC stáhnout...Na podpoře mi sdělili, že není dostupný pro Českou republiku!!!
-
Problém je, že Dishonored byla prezentována (a to i tady na Games) jako nejlepší stealth hra od dob Thiefa (viz nesmyslné výkřiky ve Fight Clubech). Skutečností ale je, že když hraješ hru stealth, tak nevvyužiješ 80% věcí, co ve hře jsou. Skoro všechny věci u obchodníka jsou na zabíjení, většina technik a udělátek ve hře slouží k zabíjení. Celou hru jsem dohrál stealth a byla to nuda, pořád totéž dokola ve hře, která je očividně dělaná na to, aby se hrála akčně.
-
"ale asi je to lepší, než miliontý trailerový dubstep."
Dubstep on everything!
http://www.youtube.com/watch?v=sYkbbMA3ozQ&feature=youtu.be&t=3m1s -
Dobrá mjůzik *3*
-
kvalitní stealth si představuju jinak.. ,ale ta omáčka okolo je fajn.
-
Určitě reálný jména nepomáhají na 100%, ale jsem přesvědčenej, že by to pomohlo odfiltrovat aspoň jistou skupinu. Navíc by se každej mohl kouknout, na koho to vlastně reaguje a často už by pak nereagoval, protože by to nemělo smysl se bavit třeba s 10 letým faganem ... to je oboustranná psychologická výhoda. Oni o tom kluci mluvili v nedávným Podcastu ... málo lidí a času na správu. IMO v současným stavu by byly "nareportovaný" všechny posty, protože prostě slušní by reportovali idioty a idioti by, z podstaty věci", reportovali zbytek. Ignore list a zakázat anonymní posty možná ... . (Dopředu pro vrtálky: Já se klidně velmi rád regnu, pokud to k něčemu povede a bude se tu diskutovat.)
-
Realny jmena nijak zasadne nepomahaj coz uz bylo nekolikrat bezpecne prokazano. Ja myslim ze by nebylo od veci pridat tlacitko na reportovani (coz by myslim usetrilo cas pri spravovani fora) a mozna ignore list.
-
... ty diskuse tady vážně spadly na úroveň pod Mariánským příkopem... Základem je se vzájemně urážet a pokud člověk A řekne něco, tak člověk B to musí automaticky vyvrátit a člověk C jim oběma nadá do pi*í. Výpovědní hodnota nulová, informace užitečná taky žádná, jenom křiklavý "názory" a honění ega. Vím, že ve Fight Clubu to proběhlo, ale FAKT bych znova zvážil, co s tím udělat. Osobně bych Diskuse na Gamesech úplně zrušil, jsou k ničemu a v podstatě jenom dělají zlou krev. Pokud to je ovšem nějakej skrytej soiologickej průzkum našeho ubohýho národa, kde se lidi neumí chovat a DISKUTOVAT, tak pak jo, ale utíkají odsud normální lidi s názorem. Případně udělat "Login Facebook", protože tam mají i debilové za svůj účet občas alespoň elementární zodpovědnost (nebo spíš strach pod svou skutečnější identitou postovat úplný sra*ky)...
-
to jo, ale kazdy byl odvareny z toho, ze to jde hrat stealth stylem :)
-
Za stejny penize? Tys nekdy videl nejaky datadisk co od zacatku stal 200 nebo 300? Co ja pamatuju tak hra stala 1499 a datadisk 799+.
-
to je tak mozna 1 ze 100, vetsinou hned po vydani hry oznami tak 5 DLC a do 14 dni je jedno venku :)
-
Muzes mi prosim ukazat puvodni indicie? Protoze ja pokud vim tak to od zacatku tvurci prezentuji tak ze mas svobodu v tom jak to chces projit.
-
Nesouhlasim...
-
Nejlepší stealth hra je vydávat se v diskuzích na Games za holku :D
-
Draxx: Já se snažím vytvářet kvalitní příspěvky. Což je všeobecně problém v Čechách, kde se z dobrých 60-70 % nadává. Nikdy jsem neviděl na hlavních zahraničních mediích takový příspěvky jako se toleruji zde. Jestli mne pak nějaký kluk troluje, to už neovlivním a neovlivní to ani redakce. To se pozná jenom časem.
-
No asi to nehraješ dobře když to všem jde docela bez problému a ty ty problémy máš
-
náhodou se mi to k tomu videu i hodí :) nevím proč si recenzent stěžoval, ale je to jeho názor :)
-
Nevim co dnes frci, ale vim, ze nefrci blby kecy.
-
Jeste bych doporucil starsi a tezkopadnou Death to Spies 1-2 (jak je tezkopadna tak je ale vyborna) a kdyz jsi stealth silenec jako ja, da se spousta her hrat stealth zpusobem :) napr Hidden & Dangerous 2...
-
Podle mě je Dishonored celkem dost lehká hra, pokuď si jí nestížím sám tím že se snažím být nespatřen, nespustit poplach apod.. Tim že vaše postava Corvo je proti ostatním v podstatě nadčlověk. Cesty jsou krásně navržený pro vaše schopnosti, takže k opakování u mně došlo maximálně dvakrát kdy mě nepřítel nějak překvapil.
Tím určitě tuhle hru nechci shazovat, dost mě to bavilo, ale jako výzva mi to opravdu nepřišlo.