Přejít na výpis diskuzí
Upoutávka na DLC Dunwall City Trials k Dishonored
6.12.2012 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
Proboha, ty fakticky nejseš normální!!!
-
Hm a co DLC, na kterejch pracujou po vydani hry? To meli pockat dalsiho pul roku? Ale urcite je trapi, ze to nekoupis...
-
Jo, hraješ to blbě a ještě ani nerozumíš termitům, co používáš.
Amaroune, mám pocit, že tě tenhle kluk, co se vydává za holku jen trolluje. -
LOL. Myslet si svý můžeš. Můžeš si myslet svý i o tom, že 1+1 = 3. To je asi tak stejnej ekvivalent. Vedlo by to jen k tomu, že se víc ztrapníš, chlapče.
-
Ty vážně nevíš, co je skript, viď? Ale hlavne, že používáš slovíčka, cos někde slyšel. Je rozdíl mezi skriptem a změnou agresivity AI.
A dej si zas nějakou fotku, cos našel na XXX stránkách trolle. Pak zas můžeš říkat, jak tě těží, že se na tý fotce někomu líbíš. -
Hm... Thiefa, Hitman: Blood Money, Deus Ex... tyhle byly asi nejlepší! Jo a ještě ten Splinters Cell.
-
Jasnej troll. Takhle hloupej nikdo bejt nemůže. Hra se prezentovala jako naprosto svobodná co do rozhodování. A to i splnila. Že tobě nejde nebojový postup je jen chyba tvojí neschopnosti.
-
Ne, ty nepiš. Trolle.
-
Dobře, dobře! Sice s tebou nesouhlasím, ale budu si myslet svý! Asi bysme se jen zbytečně dohadovali a nikam by to nevedlo.
-
Co doporučíš?
-
Stealth funguje normálně, akorát to zjevně neumíš hrát...Na tom není vůbec nic špatnýho, ale přestaň šířit ty nesmysly o tom, jak hra není stealthu přizpůsobená.
-
Mne v podstate nevadia takéto DLC.. keď si ich nekúpim, o nič neprichádzam.. predĺži to dobu, ktotú človek strávi s hrou? Áno, ale so singleplayerom (čo bol jediný mód a zameranie hry) to nemá nič spoločné .. takisto ako mapy, ktoré boli u posledných dvoch Batman hrách (v ich prípade hneď od začiatku vydania hier), ktoré ľudí asi bavili, ale ja som ich hral len pre singleplayer.. niečo iné sú príbehové DLC - tieto sa dajú rozdeliť podľa toho, či už hra vyzerá od začiatku, že jej niečo chýba a po chvíli vyjdú DLC, ktoré zaplňujú tieto medzery v pôvodnej hre, alebo vidno na nich, že sú robené až po vydaní hlavnej hry, pričom človek môže bez nich žiť a majú za úlohu, buď trocha dokresliť príbeh (čo bude asi prípad pripravovaných príbehových DLC ku Dishonored), alebo predĺžiť hernú dobu, ukázať nové prostredie, zbrane, nepriateľov, questy, príbeh (napríklad DLC ku Skyrim alebo nových Fallout hier)
-
Jediný co se s tím dá dělat, je to nekupovat a doufat, že se jim to přestane vyplácet vůbec vydávat ... já to praktikuji taky (jednou v životě jsem udělal vyjímku u AotA do Dark Souls).
Toto jsou věci, který mají být zadara za to, že si někdo tu hru koupil ... -
Hele, já ti rozumím! Každýho baví něco jinýho a každý nemá se stealth hrama dostatek trpělivosti! Možná bys ale mohl dát nějakýmu stealtu šanci a třeba bys tomu pak přišel na chuť! Vím, vím, původně jsem k tomu taky měla nedůvěru! Je to ale zas něco jinýho, než vykosit tisíc panáků během 10 minut! Ten pocit tajnosti, napětí, strachu z objevení, úspěšné dokončení mise aniž bys někomu ublížila, ten pocit je prostě k nezaplacení! Musel by sis tím ale projít sám, jinak asi přesně pochopíš o čem tady mluvím!
-
Ja som to hral hneď na 1x na najvyššej obtiažnosti stealth spôsobom a bavil som sa kráľovsky.. áno, akcia vyzerá fajnovo a láka, ale pre mňa ten stealth v tej hre má svoje čaro a skvelú atmosféru
-
A za to tě uznávám.
-
Moje řeč!!!
-
Já nikdy předtím žádnou "stealth" hru nehrál a asi ani nechci jestliže to spočívá jenom v tom nikoho nezabít a hodinu čekat než se stráž otočí nebo pořád dávat load. Styl Dishonored mi výborně sedí.
-
Slovo DLC už mi vážně leze na nervy, jen tahají hrozný prachy za něco, co už mělo být v původní hře. Za x euro vždycky pár blbostí. Kdyby raději udělali pořádný datadisk jako dřív. Jenže to by museli dělat víc práce za stejný peníze. Šmejdi. Zásadně žádný DLC nekupuju.
-
Protože podle původních indicií hra působila jako kvalitní stealth, s možností využití obranných schopností v případě prozrazení! Bohužel tady ta akce funguje líp než ten stealth, z čehož pramení tebou zmiňovaná frustrace!!! Takže máš vlastně pravdu! *15*