Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dakujem :) Musim sa priznat ze si nepametam ziaden trailer ci uz ku Grimrocku alebo k Tribes kde by bol dup step ( zas to tak nesledujem ) ale v ostatnom mas pravdu.
  • USER47
    Proč bys to nesměl udělat? Maximálně dostaneš trochu jinej konec, protože sloužíš jako vzor a autorita pro malou slečinku a svým jednáním formuješ i ji. Nicméně občas se můžeš v klidu trochu utrhnout a stejně dostat mírumilovnej konec. Rozhodně neplatí, že bys nesměl nikoho zabít či tak něco.
  • TO zas tak není pravda, jsou jen dva konce (3). I v tý lepší variantě pak můžeš docela řádit.

Rozhodně je to docela dobrá morální zábrana. Ne že bych byl pacifista - ale násilí nic neřeší myšlenka se mi moc líbí.

Jak tady někdo psal u Zaklínače, že doopravdy jenom první odehrání hry by mělo definovat tvůj morální postoj( ostatní hry jsou pak jen jakýmsi průchodem ze zvědavosti), tak podobně jsem hrál Dishonored. Snažil jsem se nikoho nezabíjet, obcházet stráže - případně je jen omráčit. Ale jak mně někdo viděl či jsem se vystavil strážím tak jsem neměl slitování... Hlavní cíle jsem většinou nezabíjel.
  • Kozy
    Co myslíš tim "tak, jak je to správně"? Mě třeba tenhle konec přišel ze všech nejhorší.
  • USER47
    Třeba Borderlands 2, editor ke Grimrocku, Tribes, Otherland, a ještě jedna obskurní závodní hra, na jejíž název si nevzpomenu:).
  • MidnighT91
    Assassins Creed
  • Ďakujem na to som zabudol, ale okrem teda este tohto nejake dalsie kde bol dup step pretoze ma to zaujima. Ked niekto pise o miliontom tak cakam, ze nebude problem vymenovat este nejake.
  • MidnighT91
    Konečně výzvy... Ačkoli se hra prezentuje jako že si v ní můžete dělat co chcete a projít mise jak chcete, tak jsem si při hraní připadal jako svázanej řetězem a vhozenej do čtyřmetrové jámy, kterou zasypaly mokrým pískem... Pokud totiž chcete hru dohrát tak, jak je to správně, tak vás nesmí nikdo vidět a nesmíte nikoho zabít... K čemu mi je hrát hru za zabijáka se superschopnostma když nesmím zabít ani zombie aby se mi neodečetly body...
    Celé to bodování průchodu jen kazí zábavu ze hry a díky tomu jsem to ani nedohrál, ačkoli je to fakt dobrá hra... Prostě mě nebavilo mít schopnost rozsekat 20 nepřátel naraz ale nesmět to udělat...
  • Battlefield 3 jsi zapomněl jinak nevím
  • upozornění ten rap je od fanouska byl na youtube už dlouhou dobu před vydaním hry
  • Kozy
    Dan Bull je náhodou fajn i když teda tenhle styl rapu moc nemusim. Určitě lepší jak verze od Miracle of Sound.
  • Mohol by mi autor okrem Syndicate, Far Cry 3 a Planetside 2 vymenovat este nejake hry kde bol v trailery pouzity dub step ? ( nie ze by som dub step pocuval ale velmi ma to zaujima ked tak pise o miliontom trailery )
  • Trisska
    Akční, vybuchovací trailer na primárně stealth zaměnou hru?? Fakticky divný!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit