Přejít na výpis diskuzí
Úspěch na Kickstarteru umožní další vývoj RPG Kingdom Come
24.1.2014 | Adam Homola
533 příspěvků
-
Budu hodně divnej když napíšu, že bych si raději počkal rok a půl a měl celou hru, s nerušeným a kompletním příběhem který mě vtáhne jako celek a především již hotové všechny herní mechaniky a featury?
-
-
Ty bys počkal, ale oni si něco takového dovolit nemůžou.
-
-
Bohužel, když jsem četl co měl v plánu hned mě hlavou proběhlo, konečně pořádná hra co bude mít 100 hodin hratelnosti a ne jak tomu je teď, když můžeme být rádi za 24 h +
-
-
Tam nejde o čekání, ale o financování. Zaprvý epizodický podání dovolí financovat vývoj druhý a třetí části z tržeb, zadruhý studio získá slušnej feedback a představu o prodejích už v průběhu vývoje, a taky jim to dovolí prodávat celek za vyšší cenu, než kdyby to bylo v rámci jedný hry.
-
-
hlavne by mohli udelat poradnej multiplayer, na single se kdyžtak mužou uplne vybodnout. preci jen warband už je ponekud dated
-
-
jedn tam psal, ze chce chodit v tom svete s pritelkyni- prej aspon s pritelkyni ve dvojku, ze by mu to stacilo :)
-
No jo... Někdo dělá geniální hry a někdo jen ze sebe dělá debila. Běž už dělat něco užitečného blbečku
-
Pro nás co chtěj multiplayer tu budem mít Bannerlord.
-
Tak to snad nech na autorech MaB, ať si udělají nový díl, a nechtěj to po Warhorse. Já chci primárně singleplayer!
-
Snaž se trošku, už to není co to bývalo *9*
-
http://images.wikia.com/random-ness/images/3/3f/Joker_slow_clap.gif
-
-
Ale klidně by mohli udělat něco s MP ... Třeba Act IV: DayH
-
-
Hlavně až dodělají uspesne toto a potom jako bylo v Mafii I by tady mohli dat rytirsky turnaj, kde by proti sobe stali dva hraci a volili by si kone, druh drevce atd...
-
Jo, ale až mi vydají celou trilogii. Do té doby ať na to ani nemyslí *1*
-
Call of Hus: Chalice operations
-
-
-
-
Poslouchám Interview ČT24 a v čase kolem 8:45, jsem zaslechl "..Ono to pak vypadalo, jako kdyby to bylo nějaké retro z Vávrovi husitské trilogie.."
WTF? *15* -
-
Já už se lekl, že si pozvali Dana Vávru do Interview ČT24 a ono ne. Málem jsem si myslel, že ČT přestala zcela ignorovat hry a hráče.
Pamatuju si, když byl Dan v ČT naposledy. Jedna imitace redaktorky ho neustále přerušovala a celkově byla velmi neprofesionální - obdivuju Dana, že jí neposlal do řitě. To bylo v době, kdy byli ty čeští vývojáři uvězněni rozvojovým státem Řecko.
Jako koukat na gay akce a romské národní písně je fakt super a určitě o to má zájem spousta lidí z ČR, takže to musí samozřejmě být v ČT, ale o vzniku významné české hry se nezmíní nikde. *7* -
-
Ne, ale CT 24 s poradem ekonomika prijela za Danem Vavrou do Warhorse :-)
-
-
No akorát má ten rozhovor pár sekund. Větší prostor dávají i frajerovi, co háže výkaly po sousedech. *7*
-
To mě dost překvapilo.
-
-
-
1956 Proti všem
1955 Jan Žižka
1954 Jan Hus -
-
Filmy dobry kdyz clovek ignoruje dobovou agitku...
-
-
Což jde opravdu jen velmi těžko:D Snad když si člověk vypne zvuk a pustí si k tomu radši nějakou epickou hudbu:)
-
-
-
http://www.csfd.cz/tvurce/3319-otakar-vavra/
-
-
Dík. Ale ve sledu událostí to skoro vypadalo jinak :)
-
-
-
Tak oznámí už ty nové cíle? *4*
-
nektery moznosti s bonusama, ktery jsou omezeny uz jsou vyprodany nebo k tomu maji blizko, coz mi hlava nebere. Uz vcera jsem si rikal, ze zitra tedy dnes museji neco vymyslet, nebo ti co chteji dat 600 a vic liber proste nemaji ted za co. Toto je fakt skoda a myslim, ze se o dost tisic pripravili. Doufam, ze rano uz tam budou dalsi zmeny co se tyce tohoto. Jestli ne tak tipuju konecnou castku na 900 000 liber a jestli porad budou motivovat dobryma bonusama tak 1 250 000 coz je totalni mazec. Ted Dan ma myslim prijemne myslenky typu: Jak moc toho investora po teto kampani budu potrebovat. Jedno je jisty, tohle bude mega trhak typu Mafia. Proste ti kdo hraji hry, tak tu hru budou znat. Je tu obrovska sance a tak to i citim, ze se z Kingdom come stane neco jako Elder scrolls. Tohle ma potencial na 10 dilu. Ten prvni bude nejdulezitejsi a asi vsichni citime spoilu s tim, jakej ma Dan vkus a co rika o hrach jako Skyrim, ze to proste dopadne a Rpg silencum spadnou brady. Ja fantasy nemam vubec rad, nemuzu se s nim ztotoznit, takze pro mne je postapo nebo neco co se stalo, mohlo stat, neco cemu muzu nejak uverit, stotoznit se s tim, tak to je mym vysnenym pranim. Mimochodem otazecka: Kdo kreslil ty umelecky navrhy- typek s mecem atd.... šupa, to je jak z knizky o stredovekych bitvach za 1500 kc na titulni stranu. A to vsechno prodava. Jestli mimochodem nechcete davat moc obrazku atd ze hry, kvuli konkurenci a dalsim vecem, tak krmte lidi timhle. Ja to miluju. Protoze furt vas budou otravovat a zadonit a je mi jasny, ze proste nejde si vystrilet naboje. Jenze lidi si zaplatili a zacnou skemrat. Me budou stacit vesele historky z nataceni + sem tam obrazek. Radsi si pockam co na me vybafne, az to budete mit hotovy komplet a otestovany. Tak jo. Tak at jednicka dopadne a nam preju at se to stihne fakt 2015 s tim, ze se tym rozrostl a paralelne se bude casem delat na druhym dilu, nemuzete lidi zas nechat moc vychladnout. Cekat dalsi 3 roky bych nechtel.......
-
-
Maximálně 18 měsíců se počítá na celou trilogii:-D Což je defacto rychleji než Hobit nebo LOTR *1*
-
-
tak to je pohoda
-
-
ACT I Q4/2015 > cca 9 měsíců > ACT II > cca 9 měsíců > ACT III
-
-
jo tak
-
-
-
-
-
Warhorse Studios sice deklarovalo, že veškeré finance nad limit pro fundování si může nechat na vývoj hry (na základě dohody s investorem), ale z toho tvrzení není jasně patrné, jestli bude investor o daný přesah financovat menším množství svých volných finančních prostředků (tak aby se vešli do limitu nutného pro dokončení hry), zároveň by mě zajímalo, zdali při spolufinancování z jeho strany dojde ke zvýšení podílů ve firmě z aktuálních 70%, tedy zdali mu bude Dan s Martinem nabízet část svého podílu, má-li být také zároveň podílem na zisku z prodeje, což se podaří, neboť publisher v tuto chvíli již není nutný a předpokládám, že hru zvládnou vydat sami. Nevíte někdo víc?
Ne, že by mě zajímalo, kolik na tom kdo vydělá, jde mi samozřejmě o hru, pokud by platilo, že se s Bakalou dohodli na určitě konečné částce nutné k dokončení hry a zároveň se dohodli, že to co vyberou na Kickstarteru použijí také na její vývoj, automaticky by to mohlo znamenat, že pokud nevyberou na Kickstarteru víc, než kolik jim maximálně nabízel Bakala při vybrání alespoň 300 000 GBP, nebudou mít dostatečné prostředky na vylepšení hry/strech goals. Nevíte někdo jak to tedy je? Jedná se o dost zásadní věc, to by si pak strech goals neměli čím zaplatit, pokud při daném scénaři s Bakalou uvažovali pouze o vydání hry v chystané podobě (tedy ne té aktuální obsahující strech goals). -
-
moc si to prekombinoval
-
-
to mysli tak, ze kdyz ted po splneni hranice zacnou davat 500 000- kun s turbomotorem a 600 000 kun s turbomotorem a volantem, tak to hru zdrazuje a oni prece nemaji prachy, protoze 300 000 je jen tech 10 procent. Cili oni nemuzou slibovat fičury, ktery by jim hru prodrazili, pac jsou porad v minusu a museji si pujcovat. O to vic co by vybrali by si kvuli tomu co naslibovali museli pujcit :) Jakoze je to proste jedno. Ale da se s tim vydrbat- proste nechat si ten slib, ty ficuru dobre zaplatit, ale zas to furt musi lidi motivovat, aby hazeli dal. Je ted asi vsem jasny, ale kdo to mohl vedet, ze meli dat takovych 750 000. Ale to je kdyby.
-
-
taky mne to napadlo, ale co je nam potom, ze jo. Bych to videl, ze cim min si pujci, tim vic penez budou mit ze samotneho prodeje. Kazda pujcka je draha a zvlast pokud z toho bude a ja verim, ze jo- svetovej trhak.
-
-
já bych vzal na ty vydavatelé bejčák a sašlehal bych je jak svinně a muj způsob jednání by byl atraktivní a zajímavý až až.
-
vy nezbedníci, že vás šťouchnu svým měčíkem a udělám šššmudliky budliky
-
"Today (in few minutes) we are going to be on Czech TV CT24. Tomorrow, there is a interview with Dan at our studio... http://fb.me/2O7i8VngU "
-
-
Akorat som to pozeral, trvalo to par minut, nic extra. Nemohli chybat zabery z Mafie II jak vrazdi nevinnych obcanov na ulici. *15*
-
-
Jo to bylo na facepalm, jako kdyby to dělali schválně. V tý hře je tuna momentů kdy nikdo nikoho nezabíjí, a oni tam samozřejmě musí dát tohle.
-
-
Hele, co čekáš od zastydlých českých médií, kteří ještě ke hrám přistupují, jako kdyby to hráli jen uhrovatí obrýlovaní nerdi, kteří si na nich léčí své sadistické komplexy. *15*
-
-
No nahodou nevidel by som to tak zle. Pozeram to zive visielanie na pozadi dalej a teraz tam je debata Štěcha a Faltýnka na tema Babišovho namestka, a bolo to velmi dobre zdravo agresivne, moderator sa nebal do nich rejpat, a aj som sa par krat pri tom zasmial.
Nieco takeho by sa u nas nikdy nestalo, nemohlo stat, a keby sa to aj stalo tak by vybuchla kamera. A ked pozeram nasich papalasov v tv tak miesto zaujimu a obcas usmevu si mam chut strelit do hlavy.
Takze mozno su vase media naprd, ale nase su v ho*nech az po usi.
-
-
No já si pamatuji zahraniční rezence. Blood and 175 fuck words:-D
-
Zase + že to je v TV. To taky není často.
-
-
Jn :D
-
-
-
Warhorse Studios 1 minute ago
@Refractory - our stance on DRM-free is "would love to but cannot confirm yet"
@Patrik Hoschl - I am unable to comment on more mid-tiers. Will see. We have put many options in the arena and are watching them fight to death :-)
@Helena - on voice acting - this part of our video is from our ~8 month old demo we used to show to publishers where only some systems and one short quest are implemented. So it is more of a placeholder voice a quick one-time job for non-public presentation purposes. We will start recording the voices way far in the future. Yes, we plan to do full voicing of the game.