Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super. Jsem rád, že jsem mohl přispět na "DOBROU" věc:-)
  • Veskoslav
    Je to mezi námi papež, iluminát nebo dokonce Svatý? *1*
    • Co je potom Bakala ? *1*
      • Magister_Peditum
        Bůh?
        • bakala je iluminat :)
  • Veskoslav
    Tak po skromném zjištění máme v okolí (včetně komunity Hofylandu): 15 baronů (včetně mě, hold na co jiného použít stipendium:-D), 4 krále, 25 rytířů a dva hraběte. Není to špatný výsledek:)
    • Já osobně jsem se tam zatím dal jen jako "rolník" abych mohl diskutovat...mám v plánu přispět tak 500Ł ale až koncem kampaně...teď šetřím každou korunu na OH 2014 v Soči ( sázky )
  • mam asi takuto radost :D
    https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1012408_795120997168324_2098550695_n.jpg
    • Paul_cz
      Úžasná fotka :D
  • To rozhodnutí vydávat to na epizody mi přijde nešťastné. Může to značně prodloužit a zkomplikovat vývoj. I když vydání první epizody bude dřív, celkově vše vyjde později. Na druhou stranu chápu, že kdyby to chtěli vydat v jednom kuse, museli by si požadované peníze dost zvýšit, což nešlo očekávat, jestli bude úspěch takto ohromný.
    • Vývoj to snad o moc neprodlouží, Act I dá nejvíc práce, optimalizace herních mechanik zabere určitě víc času, než tvorba světa a questů. Po prvním aktu už jim to půjde pěkně od ruky, budou mít maximum zkušenostím s vývojovým prostředím a budou se držet "starých známých" mechanik, myslím, že okno 6 měsíců/act dodrží.
  • hezká práce a spolupráce lidi....škoda že za tim projektem stojí člověk co dokáže hanět jiné hry a své ještě nemá hotové.
    • Asharak
      Radši yb si za tím viděl člověka, který miluje každou kravinu v každé hře světa? No to nevím kam by se s vývojem dostal *1*
      • já ne já si ho nemůžu vážit když se presentuje jako kritik jiných her
      • já ne já si ho nemůžu vážit když se presentuje jako kritik jiných her
    • To "hanenie" sice v tej forme ktorej to prezentoval pan Vavra nebolo uplne korektne a idealne, ale v podstate mal v tych bodoch uplnu pravdu. Treba si danu vec trosku upustit od tela aby to clovek mohol objektivne zhodnotit. Sice skyrim mam rad, ale jeho plytkost v mnoho veciach sa popriet neda.
      Ja len dufam, ze tento projekt bude dotiahnuty do uspesneho konca. Kedze myslienka, spracovanie a pristup autorov k tematike sa mi nadmieru pozdava. Dufam, ze "extra" peniaze z kickstarteru tiez dopomozu k rychlejsiemu vyvoju. To ale musi byt velka cast preinvestovana do teamu a do jeho expanzie. Nech to tu mame cim skor :D
    • Magister_Peditum
      Ehm? Vávra už pár her před "haněním jiných her" udělal.
  • promitac
    uz som pochopil ten nazov, ktoremu sme nemohli prist na chut...

Herne kralovstvi prijd. Vykup nas z toho publisherovskeho pekla.
  • 363 k Liber...
    Kolik si myslíte, že vyberou do konce kampaně?
    • Pokud budou aktivní a kampaň budou řídit rozumně ~ 1 000 000 GBP.
      Pokud bude zbytek kampaně agresivní a strech goals marketingově laděné, odvážné a monumentální, klidně to můžou dotáhnout k více než dvěma milionům liber, když oznámí nějakou podstatnou novinku, která hře chybí a majorita ji chce (to by mohlo být třeba podstatné rozšíření herního světa a s tím spojené prodloužení herní doby), nebylo by od věci třeba za každých 100 000 GBP zkrátit čas do vydání hry o měsíc, ale to se hůř prodává. Doufám, že budou strech goals držet zkrátka, okolo 100 000 GBP per strech goal se mi jeví vzhledem k počtu backers ideální.
    • Magister_Peditum
      Tipoval bych něco hodně blízko k milionu, tedy pokud to půjde tímhle tempem. Pokud kampaň na kickstarteru ještě nějak nakopnou, tak to může být i víc.
  • klobouk dole pred takovým trpelivým investorem, ale mám radost. i když mam na hru vlastni nazor, preju jim to, protože je fajn když nekdo dela co ho baví a navíc to bude pozitivni signal pro vyvojaskou scenu v nasich zemich a snad i cerstvy vitr v zatuchlych vodach rpg žanru
    • investor nemá co ztratit, teda minimálně pokud je řeč o kapitálu :)
      • investor už ztratil 1,5 milionu dolaru a čeka ho dalsi mnohem vetsi investice na dokončení hry. obvykle když nekdo nekomu prodela tolik penez tak ho nechaji zmizet a nekdy za 20 let nekdo nahodou najde ostatky
  • Kravicka
    Tak kdo si zaplati sochu ve hre se svym jmenem :D
    • už se těším na sochu se jménem Killerz-no-mersy nebo D34DLY-MOTHAFUCKA :)
    • kašlu na sochu, já chci ručně kovaný meč!! :D
    • J.D.
      • Paul_cz
        hilarious

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit