Přejít na výpis diskuzí
Úspěch na Kickstarteru umožní další vývoj RPG Kingdom Come
24.1.2014 | Adam Homola
533 příspěvků
-
Doporučuje se jinak podívat na dnešní Re-play na ten rozhovor s Vávrou. Jsou tam zajímavé a dopňující informace+pár nových ukázek ze hry.
-
AC neni RPG, ale akcni hra v otevrenem svete.
-
Mas dobre prijmeni, sedi k tvym postum
-
wrong. bude to pecka
-
To bude asi tym ze za Bethesda Softworks stoji Zenimax tak troska miliardova medialna spolocnost s plnou ritou investorou, nie male lokalne studio.
-
Nuda *6*
-
Jste banda tupejch ofci, hra ma jen 1 mestecko a pidi mapu, to aji Crysis od EA mel Onslaught level a ten byl vetsi jak KingdomeCum. Jo a ty DLCcka....to je posusnanicko.
-
To, že se Skyrim prodává nesvědčí o kvalitě Bethesdy, nýbrž o nízkých nárocích jeho hráčů. Bethesda si to dobře uvědomuje a proto jejich hry vypadají tak, jak vypadají - tj. odfláklá uměle vypadající grafika, nesmyslná architektura, ještě nesmyslnější rozvrhnutí mapy, questy přes kopírák a dungeony přes extrémní kopírák! Celé to ve výsledku funguje jako průměrné RPG, které bylo před vydáním tak nechutně vyhypované, že to všichni koupili.
-
Asi tak, nevim proč je tu zas modus operandi - Buď SKYRIM nebo KINGDOM! Nemůže sakra mít člověk rád oboje?
-
RPG je úplně normální hra, jen obohacená o rozvíjení charakteru. Assassin's Creed je třeba taky RPG podle mého názoru.
-
Je legrační že říkáš že lidi co to srovnávaj jsou zfetovaný a nakonec to sám srovnáš. *7*
Jinak Skyrim mám rád, Kingdom Come jsem podpořil protože se mi moc líbí koncept a která značka je lepší neřešim, protože to nemá smysl. -
Fanbase z ČR? Lidí co se zapojilo do kickstarteru z USA bylo asi tak o 50x víc než z ČR. A navíc informovali na facebooku: "Daniel Vavra Budeme se snažit. Je prostě opravdu divné, aby česká hra neměla český dabing, obzvlášť když je to z české historie. Představa, že by Vávrova husitská trilogie byla jen v angličtině je opravdu divná a pro hru by to mělo platit taky. Je hloupost aby se děti učili o našich dějinách v cizím jazyce "
Kdyby podali další stretch goal jako: Přidáme dabing v originálním jazyku a nářečí, ve kterém se v té době skutečně mluvilo. Jako u Zaklínače 2, kde se daly libovolně kombinovat titulky s dabingem. Tak by to snad lidi zaujalo. -
Ten jejich soubojový systém vypadá docela zajímavě a bylo by zajímavé zkusit si zašermovat s živým člověkem.
S těmi servery je problém. Šlo by to udělat normálně tak, že by Warhorse akorát vydal serverového daemona a lidi by si to museli hostovat sami. Nebo to dát třeba jen přes LAN. Škoda jen, že v dnešní době jsou tyto metody už tak trochu out. Což je vlastně škoda. -
Mě osobně by anglickej dabing s českejma titulkama úplně vyhovoval. Českej dabing potěšil, ale jeho absence pro mě nepředstavuje žádnej zásadní problém. Co bych ale uvítal by byly staročeský titulky. Docela by mě totiž zajímalo, jestli jsem schopen porozumět mluvě 15. století.
-
Tak on se veze a bude vézt nejspíš s celým Kingdom Come že :D Když to Vávra chce tak to dostane ^^
-
Pocet uzivatelov je cisto o moznosti lahko modovat tuto hru. Pocet tych co tam pravidelne stahuju mody je nizky. A stale sme pri tom ze vacsinu sucasnych predajov hier tvoria konzoly kde je to bez modov.
-
kvalita je dost osemetny pojem... zvlast ked s nim sermuju ludia ktori chcu tvorit AAA hry - teda hry pre najsirsie publikum
-
Jejich fanbase je převážně v ČR, takže věnovat speciální péči českému publiku by se jim mohlo vyplatit, protože to podpoří herní komunitu (což se finančně vrátí zvýšením prodejů).
-
Toho není nikdy dost! :-D Ne vážně - ta podobnost se prostě nabízí (open world, 1st person a středověk), protože takových tolik her není.
Navíc ten článek... ten samotný způsobil, že už se Vávra srvovnání se Skyrimem asi nikdyn nezbaví, i kdyby dělal vesmírnou strategii. -
Ne, ale Dragonborn Dhovakin Pilgim právě dorazil.