Přejít na výpis diskuzí
Úspěch na Kickstarteru umožní další vývoj RPG Kingdom Come
24.1.2014 | Adam Homola
533 příspěvků
-
CryEngine není moc dobrý na multiplayer a investovat tolik peněz do dabingu je blbost. Rusům může být jedno, že bude hra anglicky a český dabing se nevyplatí.
-
Souhlas, chce to kvalitni anglicky dabing aby byli prodeje co nejvetsi a me bohate staci cz titulky.
-
Počkej, odkdy se říká párty plný autistů popíjejících rychlý špunty páteční kalba ?
-
Soubojovej systém v Chivalry, pokud vím, nestojí na nějaké zásadní herní mechanice. Je to v podstatě FPS na blízko, nebo se mýlím?
-
LOL, Warhorse chce ale oslovit co největší skupinu lidí, ne jenom nějaký poláky, rusáky apod.
Proto je hra v základu v angličtině ( nejrozšířenější jazyk ). Jdi si dát sprchu polskej dabbingu. -
ehm http://www.youtube.com/watch?v=ESjRKF_koXs , ještě si to představ u ostatních her. Nejsou děti jako děti *3*
-
me spis fascinuje proc to někdo dela. jako z jakyho duvodu. Co to musí bejt za člověka ze povazuje něco takového za dulezity nebo jak si to obhaji sam před sebou? Takovyho člověka je mi skoro lito pac to musí bejt peknej chudak teda.
-
Pokud by mělo studio na českým dabingu prodělat, tak ať ho radši nedělá.
A popravdě - v ČR nikdy neprodají tolik kusů, aby se jim náklady navíc vrátili.
Takže osobně pochybuju, že českej dabing bude, i když by to bylo příjemný. Moc tomu nevěřím. -
Pokud ten příběh bude naskriptovaný, ale nebude lineární, sem s ním ..
-
To se teprve uvidí, až hru dokončí.
-
Ne. Pro mě je trol Joe(cody a pepa), Jindra, Rhulad, he/he, GGG a jeho nicky Triska a šipečka, Doktor a Jejdásek. Nikdo víc;) Jack ani není trol, on je jenom blbý.
-
Hlave se sam srazis tim, jak je pro tebe kazdej troll. Uz to fakt neni vtipny cist v kazdym druhym postu od tebe "ten/ta/to/tamten je troll" *3*
-
To je sice možné, ale Chivalry je takto přímo stavěná na MP. Toto je SP RPG, kde by stálo další peníze udržování servrů pro pár nadšenců.
-
ten je paradni. Jeste s tou mikinkou
-
Nesouhlasim, takový Chivalry je sice hrozná blbost trpící enginem, ale návvyková. Takže já bych za nějaké jednoduché areny pro MP byl moc rád.
-
Ano, jsem závislý na mínusových hodnoceních a jsou mou životodárnou energií. Proto vždy všechny troly vyplusuji a následně z toho čerpám energii na mocný rituál MÍNUS.
-
A co když je to konspirace od samotného Veskoslava?
-
Jejdasek, ten fanaticky konzoleboj a nenavidec steamu obcas dostava boti plusy. *15*
-
Radši yb si za tím viděl člověka, který miluje každou kravinu v každé hře světa? No to nevím kam by se s vývojem dostal *1*
-
Zase musí pravidelně navštěvovat games aby to mohl provádět. To je dobrý :)