Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mirekdusinojc
    U Němců záleží, jestli je to ve sklepě nebo ne :P
  • mirekdusinojc
    Já bych to viděl na nějakou domácí sbírku oddělenou od té globální na kickstarteru.
  • Jo, jestli se nepletu tak i Elder Scrolls III Morrowind měl hudbu od českého symfonického orchestru
  • Je třeba si uvědomit, v jakém roce Mafie 1 vznikla a spolu s GTAIII byly tehdy skutečnou revolucí. Ale od toho uběhlo už pomalu 10 let, počítače jsou 100x rychlejší tak bych očekával nějaký osun vpřed.
  • Miserius
    Páni, nakonec je možná backne i BoB *15*
  • Ego over 9000000
  • Možno práve preto je hra zasadená do obdobia husitských vojen, nie? Pretože presne to sa vtedy dialo. Sedliaci zobrali do rúk vidly alebo cepy a z tých svojich políčok proste odišli.
  • hlavne mafia nebyla dost sandbox. trosicku to tam chybelo. Ale zas nechtel bych aby to kazilo pribeh.
  • Mohli by alespoň za každej strech goal uvolnit novou fotku.
  • Veskoslav
    Budeme se snažit. Je prostě opravdu divné, aby česká hra neměla český dabing, obzvlášť když je to z české historie. Představa, že by Vávrova husitská trilogie byla jen v angličtině je opravdu divná a pro hru by to mělo platit taky. Je hloupost aby se děti učili o našich dějinách v cizím jazyce

Dan Vávra
  • jj uz jsem cet jakoze by bylo fajn mit vlastni hrad a tam poradat rytirsky turnaje, zkratka fantazie a prani se vytaci do maximalnich obratek, zacina se formovat parta fanboys s nadmernymi ocekavanimi, ktere jim ted s pochopitelnych duvodu nikdo nevyvraci a nikdo ani nebude. Ocekavani tak budou bobtnat a bobtnat... *15*
  • No, realisticky ... spíš jakžtakž středověce vypadající svět s fantastickým příběhem.
  • walltar
    Tak Mafii 1 sem dohrál asi 14x, takže by mě to ani tak nevadilo. Ale trocha víc volnosti neuškodí. Taky ten crafting by mohl přidat herního času a pokud udělají sidequesty. Ale pokud bude ten hlavní příběh dost dobrý a poutavý, tak se nebojím, že by mě to nestačilo.
  • Keyz
    PayPal by měli přidat později. Napsali to na FB

Někdo napsal "Já bych ocenil hraní za ženu, princeznu" *15* (ten neví vůbec o co ve hře jde)

A další by chtěl namísto hudby CZ dabing. OMG. Nechápu, že ty cíle nejsou jen pro čechy... I když bych tam taky rád viděl dabing, tak se z toho nepodělám, když tam nebude. Zajímalo by mě, jak dobrý by byl.
  • už se těším na sochu se jménem Killerz-no-mersy nebo D34DLY-MOTHAFUCKA :)
  • V pohode, ja to beru, nic vic od toho ani necekam. Jenom jestli to takto berou vsichni co ted rvou nadsenim. *3*
  • Veskoslav
    And something for the CZ fans: Český dabing je něco, co bychom určitě strašně rádi udělali. Vzhledem k rozsahu RPG je to ovšem velmi složitá a nákladná záležitost, rozsahem větší než i třeba taková Mafia. Neradi bychom zároveň nechávali dabing čistě na externí firmě/lokálním distributorovi, protože to většinou nedopadá úplně dobře. Takže teď můžeme na 100% slíbit titulky a uděláme maximum pro to aby český dabing byl, ale nemůžeme to na 100% zaručit, obzvlášť například zároveň s anglickou verzí.
  • Ja s tim problem nemam. Vim co muzu od Vavry cekat, budu spokojeny i se stylem reseni jaky mela Mafia1. Jenom se mi zda, podle te euforie v diskuzich, ze hodne hracu od toho ceka simulator stredoveku. Budu si tam zit jako loupeznik, obcas oberu nakej panskej kocar a pak si pudu uzivat s devkama do hospody a pod. *3*
  • Ano, tvrdě naskriptovaný příběh jako Mafie 1, Ano...
  • Paulcz
    To je tím, že svoboda v RPG není svobodou, ale prefabrikátem. Můžeš se volně pohybovat, ale questy, skilly a možnosti vedou vždy do slepé uličky a jsou značně schematické a povrchní. Dynamické světy a události, NPC s opravdovou AI, které reagují na hráče a i na další NPC.. pak to bude svobodné :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit