Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Místo znásilnění a nevěstinců by mohli závést systém konkubín, to by mohlo projít i v Austrálii. *1*
  • mam paradni dobovou palicku a zvladam hru na velky buben. Jsem k dispozici.
  • Veskoslav
    Ano. A také jak kde;) Feudalismus nebyl všude.
  • A nebo Františka Ringo Čecha *7*
  • ja hraju na vekej buben. Mam paradni palicku. Kde se muzu hlasit?
  • Pokud budou mít dost, tak tam dají český orchestr s autentickou hudbou, což bude určitě lepší.
  • wenceslaus
    Probuh proc? Mimochodem znasilneni bulo trestny. Jen se to blbe dokazovalo. Obcad se to resilo bozim soudem.
  • Já bych byl asi raději, kdyby projekt zůstal na kickstareteru a zaplatil se z něj (a tím se posílil duch Kickstaretru).
  • To by teoreticky mohla, záleželo by na spoustě okolností, ale vzhledem k feudálnímu systému by v té době nevolnice neměla téměř žádná práva se bránit legální cestou a nejspíš by ji za něco takového zcela jistě čekal smrtelný trest, nechci tady naznačovat, že každá selka ochotně pozvala švarného rytíře k sobě na lože, ale myslím si, že úhel pohledu ze kterého to vnímáme my dnes je naprosto odlišný od toho téhdejšího.
  • Jediný, co fakt chci je, aby ta hra byla dospělá a neohlížela se na nějakou politickou korektnost...prostě realistický středověk...
  • MrSanta
    Však poté, co mu pomůže ta kozatice se hrdina vydá za svým pánem, bo nemá do čeho píchnout (hehe).
  • jen aby ti ho srpem neufikla
  • MrSanta
    Tam se hlavně přemýšlí o ziskovosti. Jaký větší zisk přinese, když do nového CoD nacpeme navíc prachy za nový engine a čas navíc, který si přechod na nový engine vyžádá. To pak hned naběhnou rozčilení akcionáři s otázkou proč se utratilo xy melounů navíc, když prodej zůstal stejnej.
  • njn, problem je, ze ikdyz ti zrusili vesnici, tak to neznamena, ze se z tebe stal svobodny clovek...porad jsi mel zavazky ke svemu panovi
  • vlastik.plaminek
    Australani už ten jejich pošahaný systém co je nad 15+ se neprodává změnili, ne?
  • Nevíte jestli už mají nějakého hudebního skladatele? Kdyby sehnali Jespera Kida byla by to paráda.
  • Ne, ale bude tam možnost zabít každýho dementa co bude mít blbý kecy.
  • Přesně s tebou souhlasím.
    No stejně mě udivuje jedno... hrabou Milióny, Miliardy, (někdy pro nás Biliony) ale nemají těch pár "doláčů" na nový Engin? Přitom se jich nabízí spousta a člověk by byl částečně ušetřen BetaTestování "hotového" produktu. Já už sem pár let zanevřel na Hry... nekupuji je, nebaví mě. To, co bych očekával jako dobrou a kvalitní reinkarnaci (přece jen se nedá zdrbat to, co je [bylo] funkční) ala M&M, tak mi spadla doslova čelist... nevěřil sem doslova vlastním očím! A už vůbec nechápu, jak může kompetentní regulační úřad schválit prodej takového nedodělku! Až mam strach to přiřadit k Duke Nukem Forever, nebo Alien Colonial Marines, protože chci dát ještě M&M čas a šanci. No BetaTestovaní není na mě už...
  • Skvěle, jsem rád. Taky jsem přispěl svojí troškou do mlýna. Z traileru to zatím vypadá opravdu hodně dobře ale tak jako spousta lidí mám strach, že si ukousli moc velké sousto, na základě informací co všechno má být ve hře obsaženo. Doufám, že to mají opravdu promyšlené, že je v jejich silách to vše do hry zakomponovat a nedopadnou jak Molyneux, který se už pravidelně všem omlouval, když se mu nepodařilo dostát slibů.
  • walltar
    Tam by zase hlavní hrdina musel být školačka ... nebo chapadla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit