Přejít na výpis diskuzí
Úspěch na Kickstarteru umožní další vývoj RPG Kingdom Come
24.1.2014 | Adam Homola
533 příspěvků
-
bude minihra znasilneni? I kdyz tenkrat se to tak asi nebralo.
-
Mě hlavně dostávají týpci, co by si přáli mít vlastní hrad. Zcela běžná věc pro kováře v té době *15*
-
no co tam psali...pokud si pamatuju, tak z toho vyplyvala takova mlada zlodejka. Jenze v te dobe poddanstvi si to moc nedovedu predstavit.
Kazdy byl registrovany, nehrozilo, ze by se nekdo bez povoleni mohl treba odstehovat, vsichni robotovali a platili ruzne desatky. O to nepravdepodobnejsi je to u zeny, ktera byla nucena poslouchat bud otce nebo manzela prakticky ve vsem - podobnost s islamem neni uplne od veci.
Do zacatku Husitstvi proste zeny mely minimalni moznost svobody, pokud stastne neovdovely a nezustal jim dostatecny majetek. -
Hoplá. Já trubka jsem si nevšimnul, že je tam 2 letf of 10.
Hned jak půjdu kouřit, tak si umístím obsah popelníku na hlavu *1*.
EDIT: nevíš náhodou jestli mají v plánu dát donate přes PayPal? -
Lidi chtějí magie, fantasy, MMORPG, mikrotransakce, teplouše, lesbičky, velké dilda, ufouny z toalet... kriste... k čemu jsou všechny ty "vymoženosti", když vám vyjde hra jako Might and Magic a je totálně nehratelná? Vypadá jak kdyby ji někdo splácal na starém id Tech3 enginu a v nastavení "Ultra" co vypadá jako hra z PlayStation1, se sesype HardcorePC? Ksakru já jen doufám, že ty hry z KickStarteru budou za něco stát, protože odpadu a zmarněného potenciálu vychází rok co rok více!
-
oběvil sem zajýmafou zkutežnost dýkající se Veskoslavova sájmu o žčšešký jazik, doposut jsem nefěřil, že může sástubce cherní komunyty sastáfat postoj, jenč by jej předurčžoval k tak velgému sájmu o fylologyi
-
Tak castecne to muzou nakopnout Stretch goals. A i kdyby se to zpomalilo na 10% soucasne rychlosti narustu (i kdyz to zatim moc nevypada), tak to porad muze byt 700-800 tis. liber, coz je moc hezka castka.
-
To je trochu jiny soudek. Knihy jsou o fantazii. Rad ctu a muzu klidne rict,ze vsechny moje knihy maji nejdokonalejsi MC co existuje:) A meli ho uz pred 15 lety
-
Bože, co to je za argument. Knihy jsou vstupem do vlastní fantazii, hry jsou fantazií někoho jiného, kdy přistupuješ na jeho vizi.
-
A je to tam *3*
-
Co takhle i přečíst, co o té ženské napsali;) Jinak nechci být hnidopich, ale oběvit není od slova oběv, které neexistuje, ale od slova jev(it) (se), tudíž objevit.
-
Papežů je 8, zbývají poslední dva volní, už včera v noci jich bylo 7.
-
400 000 ouyeah
-
schizma *1*
-
vic bych privital moznost hry za ozraleho Vavru, ktery svou hlaskou "Gimme your money!" bude sundavat cele vojenske pluky, a jestli chteji hraci zenske postavy, at udela Warhorse radeji nevestince, ty jsou velmi oblibene a v te dobe jich existovala spousta
-
Ti papežové nějak kolísají. Tu se hodně psalo o 4 teď to tam ukazuje jenom dva. Buď někdo upgradnul, nebo se v tom začal šťourat Vatikán *1*
-
nekteri lide nepoznaji troling ani kdyz jim vypichne oci :D
why? moc to zerou! :D -
ženská postava v roce 1403 je asi nerealistická nicméně tak úplně ujetý to neni jen o pár let později už je to naprosto normální. husité byly hodně rovnostářští, ženy mohli dělat mše jako kněží, mohly být válečnice po boku můžů a vůbec mohli dělat skoro všechno jako muži. takže je tu určitá možnost že se takové ženy oběvily i dřív.
-
Nejaka aristokratka spionka, zadne nasili, ale obtizne stealth mise.
-
Gratulace válečnému horsovi. Ale teď se to asi zpomalí. Lidi uvidí plnou vybranou částku, takže už to tam asi tak hrnout nebudou. Ale času je kotel, takže by tam něco natéct mohlo. Ať je to co nejvíc.