Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že vyberou aspoň těch 700 000 na ten motion capture. V příběhové hře je extrémně důležitý.
  • C-BEAM
    s hrami pre deti nie je nič zlé, ako deti sme hrávali mimoriadne zložité a obtiažne hry a nemali sme s tým problém ... problém je skôr s hrami pre polodementov, ktoré hráča doslova cez hru prenesú a celú dobu ho pekne držia za ručičku. A takých je žial už väčšina.
  • pekny stretch goaly, nejvic lidi asi namotivuje ta zenska tam, otazka je ale, jak je realny mit tam nejakou catwoman lupicku. Kolik se takovych v 15.stoleti po cesku prohanelo?..NEchat si zafinancovat poradnou hudbu to je super rozhodnuti..
  • Pokud zaplatíte milion, možná přijdu i já.
  • maros.goc
    Lool.. Tak to si mu dal :-) ale tie ďalšie narazky si si uz mohol odpustit
  • maros.goc
    Blblst... Kickstarter nie je to ze vyhlasis ze chceme urobi hru, dajte nam peniaze a spravime ju podla vašej vole... To ani nahodou.... Stranka KS hry vzdy detailne rozpovie detaily a hlavne AKU hru chcu vyvojari vytvorit. Ak sa backerom ten napad zapaci, podporia ho, ak nie tak nie. Vidis? Prispenim na KS si nezabezpecujes to, ze teraz budu vyvojari pocuvat co povieš ale financne zabezpečujes hru, ktorej mechaniky a hratelnost maju v hlave samotni vyvojari. Takže pre poriadok :-) Warhorse nema povinnost vypocut co i len 1 navrh backerov.
  • Klukum gratulace a ted pekne sup sup do prace. *1*
    Pripad nam ukazkove odhalil jak to funguje u velkych spolecnosti. Bohuzel i mimo herni prumysl, o politice ani nemluve. Cim slozitejsi hierarchie, tim vic hrajou roli osobni zajmy, karierni postup atd. Rozhodovani prechazi pres lidi, kteri vemaji sajn o problematice a vysledek casto odpovida momentalnimu stavu osobnich vztahu. Ta hierarchicka pyramida si zije svuj zivot. K tomu si pripoctete vysoke procento korporatnich psychopatu, kterim jde predevsim o to jakou pozici maji napsanou pred jmenem, ve kterem patre maji kancelar, jakou maji asistentku, jestli maji dost nobl vizitky...
  • A snad všechny členky aristokracie od narození, v těhle pozicích se stačí dožít dospělosti a jsi v historických knihách. Spíše by byl zajímavý seznam žen, které se vypracovaly z pole a od plotny do nějakých vyšších pozic, ne se do nich narodily.
  • jo detem horsekill, reskill a loot do nuly xD
  • http://www.youtube.com/watch?v=Of4bPNnGed0
  • Hlavně by teda měli přidat český dabing, pokud mají takový úspěch...
  • XXDarthVaderXX
    Teda ty máš ale hodně zkreslené představy. Engine ti nezaručuje, že hra bude vypadat tak či onak. Jo dovednosti? Když se ti hra za tolik peněz nepovede, tak končíš. Nikdo ti nebude v dnešní době dávat druhou šanci prosím tebe...
    Skyrím mi nic neříká...bohužel mě odrazil už předchozí Oblivion...

ale ano přiznám, že je to vždy věc názoru.
    Pokud bych měl vzít za loňský rok dvě nejlepší a dvě nejhorší hry co mi padly pod ruce(nebo řekněme co mě bavily).

nej: Rayman Legends, AC 4 Black Flag(přimhouřím oči před těmy bugy co jsem zažil...a často se u toho zasmál).
    nejhorší: Citadels(redakci mohu jedině doporučit) a pak...bože já vím, že jsem tím teď zhřešil!!!...Gone Home

Každý hledá něco jiného, co se líbí mě, se nemusí líbit tobě *3*
  • Veskoslav
    Tam je tolik blbostí, že tom moc žereš. A pokud si někdo koupí Soldier, tak má být rád a s prominutím držet papulu a nevymýšlet krávoviny. Podívej se na SC (ano částka je zcela někde jinde) ale také se podívej na komunikaci SC týmu a přispěvovatelů. Cca 10% návrhů je nakonec reálných a 10% z těch 10% tvůrci využijí. Navíc tak 1/8 lidí ani neumí číst, co WH píše a mele si svoje. Nějak si myslí, že je to Skyrim bez draků. Což není.
  • Přečetl jsem všech 5575 příspěvků a ano, jsou tam blbiny, ale některé nápady jsou hodně dobré a i WH nad něčím přemýšlí...ale pokud se tam vyrojí nějaká blbina od nějakého backera, tak ho většinou ti ostatní taky "faknou"...;-)
  • Mám pocit že to nebude tak dobrý jak si asi většina myslí, jop grafika je úžasná, ale za to z části může CryEngine a dnes je to prakticky základ (myslím obecně tu grafiku), takže to mě nějak nevytrhlo. Příběh epický bude, to zas jo, ale celkově to bude jen taková jednohubka, ochutnávka Vávrova díla, něco jako demo, které má ukázat dovednosti jeho nového studia, aby přitáhl investory a získal počáteční prachy pro vybudování něčeho většího, tohle prostě nemůže být projek o rozsahu např. Skyrimu apod. nemaj na to lidi ani finance. Každopádně jim to přeju a na hru takovou se těším, jen mám obavu, že je to ten klasickej pseudo "wau" killer, kterej po příchodu ihned vyšumí :)
  • ucho
    nebo chtějí mít možnost mít vlastní hrad -> unikla jim podstata toho, o čem má hra vůbec být...
  • Ber to takto: Pokud šli na Kickstarter, tak MUSÍ poslouchat nápady backerů, ale je na nich jestli něco z toho využijí ;-)

Co se týče Multiplayeru, tak plánovaný není, určitě ne na ACT I...ale pokud by se vydala nějaká MP aréna mezi ACTem II a III, tak by to nevadilo ani mně ;-)
  • Jeste ze mas dost soudnosti a spravne ses pojmenoval
  • Preed
    Je irelevatne co investor stanovil,warhorse sa proste upisali,ze dalsie 2 roky(alebo kolko) budu minimalne citat prispevky na fore od backerov,ktori ked si precitas prispevky na KS,chcu zmenit na tej hre asi vsetko,samozrejme,ze sa to realne nestane ale len citat tie prispevky je fakt bolestive,absolutny nedostatok sudnosti a nedostatok respektu voci tomu aka ta hra ma byt,resp. ako bola navrhnuta.
  • XXDarthVaderXX
    Tak jasné, to by ho možná ani tak neštvalo, ale jak přišlo řemeslo, tak to museli dělat i synové(třeba byla i nějaká statná žena v podobě Heleny Růžičkové...kdo ví).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit