Přejít na výpis diskuzí
Úspěch na Kickstarteru umožní další vývoj RPG Kingdom Come
24.1.2014 | Adam Homola
533 příspěvků
-
Bohužel, když jsem četl co měl v plánu hned mě hlavou proběhlo, konečně pořádná hra co bude mít 100 hodin hratelnosti a ne jak tomu je teď, když můžeme být rádi za 24 h +
-
jo tak
-
jedn tam psal, ze chce chodit v tom svete s pritelkyni- prej aspon s pritelkyni ve dvojku, ze by mu to stacilo :)
-
Robinuv ALBION jak ze staryho Magionu. Ted jsem videl 2 dily na youtube a zatahl jsem slzu.
-
Je tu nekdo s mečem??? Navrhuju dal stribrnej a pozlacenej mec. Zlato slo dolu, takze pohoda :)
-
300 000 jim pokryje 10 procent rozpoctu...... No chyba je, ze uz je skoro vykolektorovano. To je chyba- momentalne. A nekde je uplne vykolektorovano- a to je prus..
-
Jen je škoda, že neudělali stretch goaly už od začátku, takhle postupně přicházejí o důležitý čas pro vybrání dalších finančních prostředků.
-
ACT I Q4/2015 > cca 9 měsíců > ACT II > cca 9 měsíců > ACT III
-
celkem by mne zajimalo jestli 18+ neni spis reklama + nebo to muze byt doopravdy minus :) Sex, drogy, nasili.....a rokenrol
-
bugy.... pratele ty mne nikdy nejak extra nevadily. Hral jsem fakt desitky a desitky a desitky her. Furt ze Stalker je plnej bugu.... tak hraju 3x Stalkera a jo byly tam ale uplne v pohode. 1x za 8 hodin nejakej load a fertyk. Proste pohoda. Vim, ze lidi jsou na to strasne haklivi. Nebo ze tam v rohu se vznasi zidlicka.... nezajem. Pokropim saprem a jdu dal. Neco nejde rozflakat, tak to zase pokropim a jdu dal. Komu vadi sem tam si loadnout a nejakej problem obejit, tak u takove hry je asi lepsi si pockat nejakej ten mesic dva a az to prochodi tisic lidi krizem krazem, tak to bude opraveny, ale do te doby ani 100 testru nema sanci vsechno zkontrolovat. Verim, ze slovo bug se bude hodne sklonovat, tak se nenechejme otravit. Viz ted wasteland, kterej nikdo nikomu nenuti, ale uz se baguje.....
-
Useknutí nějaké části těla v boji byly velmi, velmi vzácné v té době...
-
"nepodařilo se jim zatím najít investora a tak poprosili fanoušky..."
ehm, no prostě zprávy :) -
ale pak ti to rodiče nekoupí *13*
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_Women_in_Medieval_warfare
-
Btw obavy ohledně Ratingu by neměli vadit ne? Určitě počítají, že to dostane ten největší kalibr a nějaké kecy protesty jsou dobře. Přivolá to pozornost medií jako v případě GTA apod.
-
chleba levnejší nebude
-
Johanka posílala husitům dopisy, že jestli s tím nepřestanou tak přijede udělat pořádek osobně :) Ale to v tý době posílal asi kde kdo
-
tak to je pohoda
-
to mysli tak, ze kdyz ted po splneni hranice zacnou davat 500 000- kun s turbomotorem a 600 000 kun s turbomotorem a volantem, tak to hru zdrazuje a oni prece nemaji prachy, protoze 300 000 je jen tech 10 procent. Cili oni nemuzou slibovat fičury, ktery by jim hru prodrazili, pac jsou porad v minusu a museji si pujcovat. O to vic co by vybrali by si kvuli tomu co naslibovali museli pujcit :) Jakoze je to proste jedno. Ale da se s tim vydrbat- proste nechat si ten slib, ty ficuru dobre zaplatit, ale zas to furt musi lidi motivovat, aby hazeli dal. Je ted asi vsem jasny, ale kdo to mohl vedet, ze meli dat takovych 750 000. Ale to je kdyby.
-
To mi připomnělo hlášku z Hidden & Dangerous 2 - "Ten pravej provoz tu teprve čekám" *15*