Přejít na výpis diskuzí
Úspěch na Kickstarteru umožní další vývoj RPG Kingdom Come
24.1.2014 | Adam Homola
533 příspěvků
-
Nie som zo Slovenska. Napisal som len svoje obavy. Myslim, ze ta diskusia je tu na to.
-
Vy Čoboláci umíte jen hudrovat :-D
-
Jarda by zafinancoval tak možná pravoslavnou expanzi.
-
* , ale pohnojit se pochopitelně může cokoliv.
-
Ta dostane do ruky zástavu. A meč mít pořád nebude.
-
Nj ale na největší borce se zatím čeká.
-
Co rytířů, ale kolik tam je císařů a papežů! Dokonce i králů Václavů IV. (Wenzel der faule) je tam sedm! *15*
-
Btw ty názvy mají taky vtipně. Sedlák apod.. Si řekneš přece nebude podělanej sedlák a když je tam tolik rytířů apod.
-
Ty nejseš z východu? A to jako mám obíhat celou planetu když chci cestovat na slovensko nebo co? Jinak buď optimista, pohnojit se pochopitelně může cokoliv.
-
Na druhou stranu drak, kterej by jako útok místo chrlení ohně rval koule, by mohl bejt zajímavej :-D.
-
Tak už jsem taky podpořil ( Baron - special edition ). Konečně RPG jak má být. Už se nemůžu dočkat na alphu. Přeju Danovi a Warhorse hodně štěstí ať to vyjde.
-
Podle mě je úplně zbytečný psát něco naprosto jasnýho, co si napsal ty. Si představ, že co si napsal, je si každý vědom. To není nic objevného. Nejsi z východu? Kde je Slovensko? Nebo další naplavenina?
-
Tak můžeš jim přispět jenom ty 3 libry a bude z tebe sedlák. To zas není tak moc, 3 - 4 piva v hospodě. *15*
-
To říká ve videu. Inspirace příběhem Zaklínače, volností Skyrmimu a zasazením Mound and Blade.
Tedy asi nejasné dobro zlo jako v zaklínači a nejasné následky questů a různé propojení konspiracemi apod. Například Zaklínač 2. Tam měli dobře uděláno. Nebylo lehké najít kdo koho manipulovat apod...
Zase jsi tam nemohl běhat jak se to za chce a to jde ve Skyrimu. atd. -
Tak můžeš dát klidně méně, aby si byl u toho, aby si pak někdy za 50 let mohl říci vnukům, že si byl u toho. *3*
-
Dobře, jedna zfanatizovaná holka, který navlíkli zbroj a svým nadšením pro věc přiměla zevlující Francouze párkrát nakopat Anglánům zadek. A další?
-
Tak to doufám ne ... já očekávám reálnou fyziku a případné useknutí v bitvě.
-
až mám skoro nutkání jim přispět, abych byl toho našeho českýho zázraku součástí :D
ale pětikilo za něco, co vůbec nevím, co bude? spíš Skyrim, Dragon Age nebo Witcher? dvě z těchhle tří her mě totálně nebavily... -
To by to musel celé předělat. Hovadina to tam cpát přes vše. I boj by byl jiný vzhledem menší výdrži a svalové hmotě apod.
Ale kdyby měl prachů kolik chtěl, tak proč ne. -
Nie som z Vychodu. A tvoje lacne narazky na neutralne formulovany komentar na mna dojem neurobili. Skus rozumne reagovat, alebo nepis vobec.