Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Jen je otázka, jak dlouho "tam" vydrží. Až se na to vrhnou ratingový hošani. *15*
  • Co Johanka z Arku? Ta žila v podstatě ve stejný době.
  • Jo, moh to bejt fajn vtip... kdybys nepodělal ten "comming". Škoda woe!
  • Nemusí tam být investor. Viz Star Citizen. :D Už mají snad 38 mega...
  • Tak ve warbandu to šlo, jen byly možnosti "karierního" postupu na krále zakázány. Jen už nevím jestli už v základu nebo až s mody (základ. už jsem samotnou nehrál ani napamatuji)
  • walltar
    Tak potom co jsme se dozvěděli, že "je tam" tak všichni chcou i ženskou.
  • Mám preňho ideálnu rolu. Otca toho mladého kováča- čo mu vyvraždia na začiatku celú rodinu:o)))
  • Magister_Peditum
    Ale do válečnických povolání se zrovna nehrnuly. Tedy pokud tam nebudeme hrát za markytánku, co se s vařečkou v jedné a s kastrolem ve druhé ruce požene zachránit svýho kunčafta do bitevní vřavy. *15*
  • Keyz
    Snad ne, ale jako delší vedlejší quest by to mohlo být. Klidně by mohla mít vlastní menší dějovou linku a kde byt to šlo během hry případně nějak přepnout.
  • Keyz
    V čase 1:55 mě dostal nějaký rytíř s kulichem *1*
  • wenceslaus
    Skoda, ze uz není Dubia Fortuna
  • wenceslaus
    Konflik tam být nemusí... ženy měly horší postavení ve společnosti ale, bezmocné zase nebyly! .-)
  • walltar
    Nebude ....
  • Magister_Peditum
    Akorát nechápu, proč tam jsou všichni tak vypleskaní z hratelnýho ženskýho charakteru. Neřeší se tam skoro nic jinýho. *1* Já hlavně doufám, že se Vávra nenechá přemluvit do nějaký krávoviny, třeba že by z ni udělal další hlavní postavu, co bude bojovat proti rytířům a tak... Tím by ty svoje snahy o realismus dost zazdil.
  • No akorát má ten rozhovor pár sekund. Větší prostor dávají i frajerovi, co háže výkaly po sousedech. *7*
  • Jo Vávra ani my to nevíme a tak přichází mudrc z východu, aby nám předal toto poselství. *7*
  • Kozy
    A pak zemře.
  • Magister_Peditum
    Budeš nám tam chybět.
  • Magister_Peditum
    A pak umře. *15*
  • Tak co, už programujou ty kouzla? Pokud tam nebudou pořádý firebally a kulervoucí draci, tak to hrát nebudu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit