Přejít na výpis diskuzí
Úspěch na Kickstarteru umožní další vývoj RPG Kingdom Come
24.1.2014 | Adam Homola
533 příspěvků
-
Tam nejde o čekání, ale o financování. Zaprvý epizodický podání dovolí financovat vývoj druhý a třetí části z tržeb, zadruhý studio získá slušnej feedback a představu o prodejích už v průběhu vývoje, a taky jim to dovolí prodávat celek za vyšší cenu, než kdyby to bylo v rámci jedný hry.
-
mimochodem v čase 20:10 je tu na ČT 24, v pořadu ekonomika opravdu krátký rozhovor s Vávrou (z dneška)
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10095417821-ekonomika-ct24/ -
Ne, ale CT 24 s poradem ekonomika prijela za Danem Vavrou do Warhorse :-)
-
Budu hodně divnej když napíšu, že bych si raději počkal rok a půl a měl celou hru, s nerušeným a kompletním příběhem který mě vtáhne jako celek a především již hotové všechny herní mechaniky a featury?
-
Hlavně až dodělají uspesne toto a potom jako bylo v Mafii I by tady mohli dat rytirsky turnaj, kde by proti sobe stali dva hraci a volili by si kone, druh drevce atd...
-
No jo... Někdo dělá geniální hry a někdo jen ze sebe dělá debila. Běž už dělat něco užitečného blbečku
-
Pro nás co chtěj multiplayer tu budem mít Bannerlord.
-
No nahodou nevidel by som to tak zle. Pozeram to zive visielanie na pozadi dalej a teraz tam je debata Štěcha a Faltýnka na tema Babišovho namestka, a bolo to velmi dobre zdravo agresivne, moderator sa nebal do nich rejpat, a aj som sa par krat pri tom zasmial.
Nieco takeho by sa u nas nikdy nestalo, nemohlo stat, a keby sa to aj stalo tak by vybuchla kamera. A ked pozeram nasich papalasov v tv tak miesto zaujimu a obcas usmevu si mam chut strelit do hlavy.
Takze mozno su vase media naprd, ale nase su v ho*nech az po usi. -
Což jde opravdu jen velmi těžko:D Snad když si člověk vypne zvuk a pustí si k tomu radši nějakou epickou hudbu:)
-
Tak to snad nech na autorech MaB, ať si udělají nový díl, a nechtěj to po Warhorse. Já chci primárně singleplayer!
-
Já už se lekl, že si pozvali Dana Vávru do Interview ČT24 a ono ne. Málem jsem si myslel, že ČT přestala zcela ignorovat hry a hráče.
Pamatuju si, když byl Dan v ČT naposledy. Jedna imitace redaktorky ho neustále přerušovala a celkově byla velmi neprofesionální - obdivuju Dana, že jí neposlal do řitě. To bylo v době, kdy byli ty čeští vývojáři uvězněni rozvojovým státem Řecko.
Jako koukat na gay akce a romské národní písně je fakt super a určitě o to má zájem spousta lidí z ČR, takže to musí samozřejmě být v ČT, ale o vzniku významné české hry se nezmíní nikde. *7* -
Jo, ale až mi vydají celou trilogii. Do té doby ať na to ani nemyslí *1*
-
Snaž se trošku, už to není co to bývalo *9*
-
Call of Hus: Chalice operations
-
moc si to prekombinoval
-
Ale klidně by mohli udělat něco s MP ... Třeba Act IV: DayH
-
Maximálně 18 měsíců se počítá na celou trilogii:-D Což je defacto rychleji než Hobit nebo LOTR *1*
-
http://images.wikia.com/random-ness/images/3/3f/Joker_slow_clap.gif
-
Filmy dobry kdyz clovek ignoruje dobovou agitku...
-
Dík. Ale ve sledu událostí to skoro vypadalo jinak :)