Přejít na výpis diskuzí
Úspěch na Kickstarteru umožní další vývoj RPG Kingdom Come
24.1.2014 | Adam Homola
533 příspěvků
-
1956 Proti všem
1955 Jan Žižka
1954 Jan Hus -
http://www.csfd.cz/tvurce/3319-otakar-vavra/
-
hlavne by mohli udelat poradnej multiplayer, na single se kdyžtak mužou uplne vybodnout. preci jen warband už je ponekud dated
-
Poslouchám Interview ČT24 a v čase kolem 8:45, jsem zaslechl "..Ono to pak vypadalo, jako kdyby to bylo nějaké retro z Vávrovi husitské trilogie.."
WTF? *15* -
taky mne to napadlo, ale co je nam potom, ze jo. Bych to videl, ze cim min si pujci, tim vic penez budou mit ze samotneho prodeje. Kazda pujcka je draha a zvlast pokud z toho bude a ja verim, ze jo- svetovej trhak.
-
Tak oznámí už ty nové cíle? *4*
-
Bůh?
-
Hele, co čekáš od zastydlých českých médií, kteří ještě ke hrám přistupují, jako kdyby to hráli jen uhrovatí obrýlovaní nerdi, kteří si na nich léčí své sadistické komplexy. *15*
-
Co je potom Bakala ? *1*
-
nektery moznosti s bonusama, ktery jsou omezeny uz jsou vyprodany nebo k tomu maji blizko, coz mi hlava nebere. Uz vcera jsem si rikal, ze zitra tedy dnes museji neco vymyslet, nebo ti co chteji dat 600 a vic liber proste nemaji ted za co. Toto je fakt skoda a myslim, ze se o dost tisic pripravili. Doufam, ze rano uz tam budou dalsi zmeny co se tyce tohoto. Jestli ne tak tipuju konecnou castku na 900 000 liber a jestli porad budou motivovat dobryma bonusama tak 1 250 000 coz je totalni mazec. Ted Dan ma myslim prijemne myslenky typu: Jak moc toho investora po teto kampani budu potrebovat. Jedno je jisty, tohle bude mega trhak typu Mafia. Proste ti kdo hraji hry, tak tu hru budou znat. Je tu obrovska sance a tak to i citim, ze se z Kingdom come stane neco jako Elder scrolls. Tohle ma potencial na 10 dilu. Ten prvni bude nejdulezitejsi a asi vsichni citime spoilu s tim, jakej ma Dan vkus a co rika o hrach jako Skyrim, ze to proste dopadne a Rpg silencum spadnou brady. Ja fantasy nemam vubec rad, nemuzu se s nim ztotoznit, takze pro mne je postapo nebo neco co se stalo, mohlo stat, neco cemu muzu nejak uverit, stotoznit se s tim, tak to je mym vysnenym pranim. Mimochodem otazecka: Kdo kreslil ty umelecky navrhy- typek s mecem atd.... šupa, to je jak z knizky o stredovekych bitvach za 1500 kc na titulni stranu. A to vsechno prodava. Jestli mimochodem nechcete davat moc obrazku atd ze hry, kvuli konkurenci a dalsim vecem, tak krmte lidi timhle. Ja to miluju. Protoze furt vas budou otravovat a zadonit a je mi jasny, ze proste nejde si vystrilet naboje. Jenze lidi si zaplatili a zacnou skemrat. Me budou stacit vesele historky z nataceni + sem tam obrazek. Radsi si pockam co na me vybafne, az to budete mit hotovy komplet a otestovany. Tak jo. Tak at jednicka dopadne a nam preju at se to stihne fakt 2015 s tim, ze se tym rozrostl a paralelne se bude casem delat na druhym dilu, nemuzete lidi zas nechat moc vychladnout. Cekat dalsi 3 roky bych nechtel.......
-
hilarious
-
No já si pamatuji zahraniční rezence. Blood and 175 fuck words:-D
-
Warhorse Studios sice deklarovalo, že veškeré finance nad limit pro fundování si může nechat na vývoj hry (na základě dohody s investorem), ale z toho tvrzení není jasně patrné, jestli bude investor o daný přesah financovat menším množství svých volných finančních prostředků (tak aby se vešli do limitu nutného pro dokončení hry), zároveň by mě zajímalo, zdali při spolufinancování z jeho strany dojde ke zvýšení podílů ve firmě z aktuálních 70%, tedy zdali mu bude Dan s Martinem nabízet část svého podílu, má-li být také zároveň podílem na zisku z prodeje, což se podaří, neboť publisher v tuto chvíli již není nutný a předpokládám, že hru zvládnou vydat sami. Nevíte někdo víc?
Ne, že by mě zajímalo, kolik na tom kdo vydělá, jde mi samozřejmě o hru, pokud by platilo, že se s Bakalou dohodli na určitě konečné částce nutné k dokončení hry a zároveň se dohodli, že to co vyberou na Kickstarteru použijí také na její vývoj, automaticky by to mohlo znamenat, že pokud nevyberou na Kickstarteru víc, než kolik jim maximálně nabízel Bakala při vybrání alespoň 300 000 GBP, nebudou mít dostatečné prostředky na vylepšení hry/strech goals. Nevíte někdo jak to tedy je? Jedná se o dost zásadní věc, to by si pak strech goals neměli čím zaplatit, pokud při daném scénaři s Bakalou uvažovali pouze o vydání hry v chystané podobě (tedy ne té aktuální obsahující strech goals). -
Úžasná fotka :D
-
Zase + že to je v TV. To taky není často.
-
Jo to bylo na facepalm, jako kdyby to dělali schválně. V tý hře je tuna momentů kdy nikdo nikoho nezabíjí, a oni tam samozřejmě musí dát tohle.
-
investor už ztratil 1,5 milionu dolaru a čeka ho dalsi mnohem vetsi investice na dokončení hry. obvykle když nekdo nekomu prodela tolik penez tak ho nechaji zmizet a nekdy za 20 let nekdo nahodou najde ostatky
-
já bych vzal na ty vydavatelé bejčák a sašlehal bych je jak svinně a muj způsob jednání by byl atraktivní a zajímavý až až.
-
Jn :D
-
Akorat som to pozeral, trvalo to par minut, nic extra. Nemohli chybat zabery z Mafie II jak vrazdi nevinnych obcanov na ulici. *15*