Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Redneck
    Sorry Shaker, blbe jsem Te quotnul.
  • Redneck
    Tak urcite, hasici a paramedikove si nase uznani zalouzej a ja si myslim, ze kazdej komu zachranej "krk" je jim az do smrti vdecnej. Jenze to neni divackej sport a verim tomu, ze pracovnici tehlech slozek ani po slave nijak netouzej.

    S tema policajtama teda moc nevim. Nedavno jsem cetl, ze zasahovali vodnima delama proti demonstrujicim obyvatelum. Vazne!? Neprizpusobivy se chovaj jako by jim patril celej svet a my cesi si musime nechat sr*t na hlavu? Off-topic, ja vim.

    No nevim jak kde, ale v Kanade se hokej pro prachy nehraje, protoze kdyby jo, tak jsou vsichni v KHL (ruska liga), kde by mohli dostavat o hodne vetsi penize nez v NHL. Je to i otazka vyzvy, protoze v NHL hrajou ty nejlepsi z nejlepsich, takze mas moznost hrat na ty nejvyssi urovni.
    A Stanley Cup neni jen nejaka plechovka, ktera kazdej druhej rok meni jmeno podle toho, kdo je zrovna hlavnim sponzorem ligy. Stanley Cup je nejvetsi sen vsech kanadskejch kluku.

    Dobrej priklad je zraneni Duncana Keitha ze Chicaga. Vedli v serii proti San Jose 3:0 na zapasy a puk mu vyrazil 7 zubu!! Nechal si to opichnout, vynechal par stridani a vratil se do hry!!
    A proc? Prachy mel uz v kapse a navic vedli 3:0 na zapasy.
    Tady vidis, ze hokej je bavi a i to pro ne HODNE znamena. Nejde hrat na vrcholovy urovni a pritom nemit zajem, pak to vypada jako v Gambrinus lize v ceskym fotbale...
  • Shaker
    Ok, vypadas jako rozumnej clovek, beru tvuj nazor. Nejaky povedomi o tom, co se ve meste, ve kterym clovek zije deje je dulezity, ale zrovna na nazory ohledne dulezitosti sportu sem fakt alergickej. Daleko vic fandim hasicum, kdyz kazdej den zachranujou lidi s paramedikama z vraku aut pri bourackach, pripadne mestsky policajty, co po vecerech brazdi mesto a pomuzou cloveku, kdyz ho nekdo okrada apod. nez nejaky pro me vazne ani v nejmensim dulezity olympiade, kde to ty lidi stejne uz ani nedelaji pro vlastni radost, ale jen pro prachy...
  • "Babe Ruth" už jsem někde předtím slyšel, ale myslel jsem, že se jedná o nějakou zpěvačku :D
  • Redneck
    Ja nechtel, aby mi nejakej nahodnej amik vyjmenoval prvni lajnu (treba) Detroitu z 98. roku. Ale nevedet, ze mas ve meste hokejovej tym z nejkvalitnejsi hokejovy ligy sveta je trochu divny. To je jako zit ve Stuttgartu a nevedet o automobilce Porsche, protoze Ty radsi jezdis na kole.
    A neznat Gretzkyho je jako nevedet, kdo je to Babe Ruth. Taky me baseball nezajima, ale aspon vim, kdo Ruth je. Spousta veci me nebavi, ale i tak vim o co jde. To je normalni, ne?
    A skoda, ze na ten hokej kasles, je to ZDALEKA nejlepsi sport a neni to takova ostuda jako fotbal, kde se furt simuluje anebo vyhravaj nejbohatsi tymy.
  • Redneck
    V Cesku se prej jinak ani nejezdi. Kamaradi si cesky silnice a dalnice moc nechvali. Takze, kdyz uz jezdit v CR, tak aspon poradne vybavenej!! :D
  • Shaker
    Nemam nic proti spekulacim ve hrach, ale mam neco proti lidem, co mi rikaji, ze znat hokejovy hrace patri k zakladnimu vzdelani... Zcela uprimne na sportovni reprezentace a jakykoliv tzv "na vysoky urovni" sporty z vysoka se*u. At se na to fanousci klidne divaji, ale rikat nekomu ze se ma stydet, kdyz ho takovy veci nebavi je opravdu hodny titulu debila.
  • Redneck
    Kterej blb Ti dal ten minus?
    Ja o ty hre vim, ale nejsem si jistej, ze to bude na urovni GTA V. Sice to bude next gen, ale clovek jeste ma v zivy pameti ty nekonecny, genericky pustiny, zakladny a vesnice z Just Cause 2. Obrovskej svet bez niceho je jeste horsi nez koridory.
  • Redneck
    Jo, dik. Jizanska vlajka je fakt klasika a zvlast na amerikach. A Burt Reynolds je ikona!!
  • Redneck
    To chce klid, moc off-topic teda nejsem. Vetsina hracu GTA zkouma i ty nejmensi detaily a to LAK logo vybizi ke spekulaci o pritomnosti hokejek jako zbrani anebo aspon jako mala pocta LAK k zisku Stanley Cupu.
    Lidi tady kolikrat vedou uplne pitomy diskuze a nemyslim, ze by muj prispevek byl az tak hroznej. Kdyz hokej tak nesnasis, tak jsi ten muj comment mohl skoro celej skipnout, protoze hned na 2. radku stoji Los Angeles Kings a hned bys vedel na cem ses...
  • tak tak to mne vzdy drtilo jak se okolni auta generovala podle toho vcem si jel a hned jak ho najdes budou kolem tebe jezdit stejny auta jen jinak barevny no holt omezena konzole vic nedokaze a tak se musi s pameti setrit kde se da... ja jen doufam ze zas clovek nezajde do vedlejsi ulice a kdyz se vrati tak bouracka co udelal tam stale bude a ne ze zmizi v tomhle se mi libil sleeping dogs nejen, ze velka bouracka nezmizela, ikdyz clovek odjel docela daleko, ale k ranenym tam prijela sanitka a mizelo to postupne!
  • Shaker
    hokejovy (a na na jiny koko*iny) fan stranky jsou jinde...
  • Doufám, že budu stejně jako v předchozím díle shánět Ferrari nebo Porsche /ač se to ve hře jmenuje jakkoliv/ a až ho najdu bude ho mít každý bezdomovec:)
  • V tom pripade si ale kup simulator, pravidel silnicniho provozu a ne GTA, ktere je predurceno k tomu, aby se mohl clovek poradne vyblbnout.
  • Ps: třeba vás to donutí se na hru soustředit a nebo když už teda neumíte ve hře řídit, tak dodržovat herní "pravidla silničního provozu".
  • No nevím, já mám auta v naprostém klidu na několik misí. Je to jen o tom jak dokážeš tu hru ovládat.
  • Pěkný avatar. Vždycky mi to připomene Burta Reynoldse, jeho nádhernej černej Firebird TransAm s touhle vlaječkou na přídi.
  • Chcem ťa vidieť s radlicou a bodakmi na D1 *1*
  • faitheater
    Nejde ani tak o grafiku samotnu, ta je primerana veku konzol... Ale veci ako dohlad, hustota premavky, hustota zaludnenie a podobne veci predsalen dokazu vylepsit herny zazitok a dodaju hre lepsiu atmosferu.

    Kdezto vyskakujuce stlpy, auta, ktore doskakuju par metrov pred hracom, mrtvoly, ktore miznu po par sekundach su vyslovene na nasranie + nehorazne zuby kvoli chybajucemu AA (vid. RDR na PS3)... I ked neviem, ci tieto veci patria priamo do kategorie "Grafika" :-)
  • Walldstein
    ani bych neřekl, že člověk má nutkání..spíše se z toho stane holá nutnost :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit