Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak se domnívám, že levice má spíš v oblibě vajíčka. I když asi bejvávalo, páč na zásobu omelet si potrpěl především asi jen Jirka.
  • Tilwaen
    Tohle mě pobavilo *15* +1
  • Ale toho květáku tolik nebude, jen abych si trochu vybalancoval strany.
  • spousta lidi, kteri presne vedeji a chapou o cem to je.
  • TheGGG
    česnek jí voliči levice a květák voliči pravice.
    *9*
    *10*
  • Ten je až v sobotu a já ho chci hned zítra. Nerad bych ti uspěchal a pořidil nějakou kvalitu z produkce česko-čínská klasa.
  • TheGGG
    "Málo vnímá, často dřímá, kritizují rakouští politici Schwarzenberga"
    Z nejmenovaného zdroje který začíná na N. (nechci tu psát novinky.cz)
    Nalijme si čistého vína, kníže už je příliš starý na to aby mohl ještě nějakou politickou funkci vykonávat. Nemám k němu úctu, ale přesto mu přeji aby si užíval v poklidu svůj majetek a nepletl se do politiky, která ho evidentně stojí spousty sil. Na stáři by sebou neměl nechat zametat a radši si někde ve Švýcarsku v klídku užívat stáří.
  • Koupil, nainstaloval, zahrál, bavil se, bavím se a podle všeho se ještě dlouho bavit budu! ArenaNet hrne obsah jako buldozerem a spolu s ním každou chvíli vylepší ten či onen prvek hratelnosti! Navíc se 3. září vrací Moto a s ním jeho Super Adventure Box! Co víc si přát? *4*
  • TheGGG
    Chyba? co ty si za smr*da? Bylo to jedině správně si po válce vzít to co nám patřilo. Jsi asi jediný kdo si spolu s tím rakouským zombíkem myslí že to byla chyba, to co říkáš jen dokazuje tvojí absolutní neznalost jak dekretů samotných tak historie obecně.

Jinak samozřejmě že je schwarzenberg kraďouskova loutka, ono jak se zdá se i dnes najdou hlupáci na které platí tituly jako kníže atd. Schwarzenberg nemá ve straně žádné slovo a kalousek ho používá jen jako panáka na letáky. To jak mu dali číro aby jakože vzbudil zájem u mladých pak bylo vyloženě směšné.
    Ty si typický divák TV nova který jim ty jejich řeči sežere i s navijákem. *6*
  • Kozy
    Pro česnek chodim na farmářský trhy.
  • O čem budeme mluvit tentokrát? Já bych navrhnul naše zážitky z dovolených a prázdnin, případně kde se mi ještě podaří sehnat kvalitní květák a česnek, abych mohl navařit. Tady snad někoho napadá se bavit o hrách? To jste si vybrali špatnou stránku - tohle je G*A*M*E*S*.
  • Já nevolil žádnýho prezidenta, jen si myslím, že lepší ožralec, který škodí hlavně sám sobě, než zloděj, který škodí... okradenému *4*
  • Diskutujete skutečně k tématu, jen tak dál.
  • Koupil, nainstaloval, zahrál, zevšedněl, posmutněl, odinstaloval, zapomněl.
  • Veskoslav
    A přitom jsi nedávno tvrdil, že takovou blbost nikdy nekoupíš. Zapisuj si, co píšeš;)
  • Lidi by měli začínat u sebe. Souhlasím, sám mám co dohánět.
  • Pomlč prosím tě. Tvé příspěvky jsem četl a jsou na úrovni doktora a jeho nesmyslu o "podřadných lidech".

O Benešových dekretech měl ryzí pravdu. Řekl, že to byla chyba. Bylo to pochopitelné, odůvodnitelné, dávalo to smysl, ale z dnešního pohledu to byla chyba. Neříkal nic o navracení majetků nebo podobný nesmysl. To jen zakomplexovaní lidé to tak vzali.

Schwarzenbergův otec obdržel vyznamenání za vedení ozbrojeného odboje od gen. Ludvíka Svobody. Tím nacistou byl jeho tchán. Vinit ho za to, že se zamiloval do ženské se špatnými rodiči je směšné. To že Therése nacistkou není se všeobecně ví. Lidem spíše vadilo, že je to cizinka.

Z Kalouska dělá levice Saurona stejně, jako ho momentálně dělá levice ze Zemana. Kalousek je jistě dominantnější, ale tvrdit že je někdo se Schwarzenbergovým životopisem je jeho loutka vypadá dobře na billboardu, ale jinak je to směšné. Vládní krize pravidelně začínali když byl Schwarzenberg v zahraničí a končily s jeho návratem.

Takhle nějak jsem uvažoval během voleb. Ale pak to vyjde na wall of text a namáhá to mozek více než plané výkřiky.
  • číslo prodanych kopií o ničem nevypovídá, ani kolik lidí bylo online, protože je jasné že po vydání to každý skusil. Já to taky koupil a chvíli hrál. Zajímalo by mne kolik lidí je online ted.
  • Ja jsem videl desne sexy koren problemu. *14*
  • hehe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit