Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tato diskuze velice názorně ukazuje, co je největší problém naší země. Všichni zdejší rádoby diskutující by se měli zvednout ze židlí a podívat se do zrcadla. To, co uvidí, je kořen všech problémů.
  • TheGGG
    + jsi měl jako negativum přičíst podporu církevních restitucí, zpochybnění Benešových dekretů, fakt že je jen loutka v rukou Kraďouska, že jeho příbuzný byl kovaný nacista atd.
    To není zrovna ideální kandidát. Je z něj cítit snaha k návratu starých rakousko-uherských principů tzn. doby kdy země strádala kvůli šlechtě a církvi
  • Tvůj úhel pohledu samozřejmě chápu. Ale stále věřím, že tam někde možná někdo slušný je.

V prezidentské volbě jsem volil KS. A to již v prvním kole. Nebyla to ideální volba, ale nakonec jsem proti němu nenašel nic jiného než že spí a šišlá. Jistě prezident by tohle určitě dělat neměl, ale rozhodně lepší než ten notorický lhář a manipulátor co tam je teď.

A tak to bude vždycky. Kandidát nebude ideální. Často bude na h****. Ale pak ti nezbývá nic jiného než se buď odstěhovat (de facto utéct) jak říkáš nebo jít kandidovat sám. A číst si co všechno začne lidem vadit na tobě *5*
  • Stejně tam místní z mostu do toho blijou, čůraj, flušou a s*rou, takže odpad, jak odpad.
  • Veskoslav
    No já nevím, co ti ty ryby udělali:)
  • Veskoslav
    No nechci brát tvé hlavičce iluze o dluhu, ten je skutečně šílený. Ale největší podíl na růstu má ČSSD. Ta v 6-8% růstu si místo splácení dluhu neustále půjčovala. Vytvořila sekeru za 4 roky 250 miliard při tak razantním růstu.Mimochodem Německo při 6% růstu ušetřilo 40 miliard a má přebytkový rozpořet, Turecko při 4% růstu ušetřilo 25 miliard a má přebytkový rozpočet už 6 let za sebou. ČSSD v době růstu udělala to, co zatím nepochopil žádný ekonom. Zadlužila se ještě více a zvýšila dokonce procenta ke splácení. Mimochodem z nynějšího schodku je více jak polovina sankce za zpackané privatizace Bank za vlády Zemana a pak na splácení dluhů, co nasekali ruku v ruce ODS a ČSSD.
  • TheGGG
    Ano a ty si zjisti o kolik se za dop vlády TOP09 a ODS zvýšil státní dluh, 30 miliard bude proti tomu výsměch. Nemluvě o církevních restitucích a podobných pr*sárnách.
    Jinak Bilderberg není žádná konspirační teorie, ale skutečný spolek, klub nebo jak chceš se 150 nejvýznamějšími lidmi z Evropy a Ameriky. Jejich existence není tajná a dá se toho o nich dost zjistit. Nikdo tu neříká že jsou to nějací tajní vládci světa, ale je jisté že rozhodují o mnoha významných ekonomikých otázkách. Jinak mě těší že jsi napsal ž herní web není od toho aby se na něm řešila politika, ale už jsi stačil zaragovat na každého kdo jen naznačil že nevolí pravici.
    Jinak je to celé dost nudné tento rádoby boj mezi levicí a pravicí. Bohužel mi to nedalo a musel jsem zareagovat.
  • Ále, to není tajná zpráva, to je jen výplod jednoho šaška z nějaké perd ele.
  • Já bych šel rovnou do Prahy a všechny je vyházel z oken a potom předhodil rybkám ve Vltavě, nálepky by se sundaly až večer. Ale je nás jen pár a navíc spáchat exodus odhodlaných, tak o tom se ještě nerozhodlo Ovšem, bylo by to s nasraností a o budoucnosti s bezvládím se neručí.
  • Veskoslav
    No poslední podobné "dej si práci" skončilo tím, že po třech dnech jsme to vzdali a šli volit Piráty. A ani oni nebyli nějaká skvělá volba. V rámci Sociologie jsme měli udělat právě podrobný rozbor toho, proč a jak volit, jaký je důvod, proč kroužkovat a proč nekroužkovat atd. Pak zjišťovat, kdo kde byl v čem zaplatený, kdo kde seděl (správní rady), který podnik přivedly na krach, kde se podvádělo. A řeknu ti, je to neskutečné svinstvo. A nejhorší je to, jak se říká, že jsou komunisté čisté a zlaté před89. Kecy. Patří mezi politiky, co ve více než 70% vždy lžou, patří mezi nejvíce odsouzené v rámci strany (od městského zastupitelstva až po poslance, druzí jsou ODS a tředi ČSSD) atd. Říkám ti, někdy je mnohem lepší volit jak se říká "srdcem" než rozumem. Protože rozum by ti řekl, vem rodinu a odstěhuj se na Nový Zéland, pěstuj ovce a žij ve Středozemi.
  • miker17
    jj ale za to přece může Klaus. Plus o kolik si myslíš že by stát přišel kdyby se k moci uplně vrátil Klaus co......přinejmenším o 100x tolik.

P.S
    Stejně ale na Kalous/Nečas vládu nikdo nemá 1000mld *15*
  • Jdido perd ele v mojí zprávě je tajná zpráva, jestli máš chuť můžeš jí rozluštit
  • Vtipná diskuze. *2* Ale potřebná.

Řenku vám jen jedno. Jděte k volbám a volte poctivě. Dejte si s tím práci. Přemýšlejte a dejte si práci s tím odhalit a odstranit populistické nesmysly a nálepky. Nakonec vám garantuju že si i se skřípajícími zuby jednoho kandidáta nebo stranu vybere.
    Jedině tak se něco změní. Čím více lidí se na to vybodne, ať již z lenosti nebo nasranosti, tím hůře u nás bude.
  • Veskoslav
    Ano Bilderberg. To tu ještě chybělo. Sraz konspiračních bláznů. Mimochodem zjisti si, kolik díky "oposmlouvě" přišel stát o peněz. Většinou se uvádí 25-30 miliard minimálně;)
  • Ta slečna nám teď vládne. A nepodceňuj Illuminati.

Tip: Je-li chuť je v mé větě tajná zpráva, tak ji můžeš rozluštit.
  • Veskoslav bez - karmy ? wtf kde to som
  • Ne to teda ne, já se taky nechodím hádat na politické diskuse o hrách taky jsem tu před léty posílal do někam jednu slečnu co do diskuze o traileru kde byl výbuch rozebírala konspirační teorie o Illuminati a taky si myslela že to je vážná věc
  • TheGGG
    SAKRA, doufám že nedostanu BAN. Minule jsem ho dostal ani nevím za co. Hlavně nenaštvat pana cenzora.
  • Veskoslav
    Jako článek je zajímavý, bohužel jseme se všichni chytli na jedno téma: Čr a volby prezidenta. A neřešíme ten zbytek. Já bych si rád pokecal, jak jsou na tom ostatní s GW a zda-li stejně jako má mají menšinovou rasu, třídu a povolání. A bohužel to nejde, protože jsme se zaměřili na jedno směšné téma z celé řady statistik.
  • Nepovídej. Dám vědět, až se jednou rozparádíš, kam až má šahat ta hranice "herního webu" a "sra*ek". Ale to jen tak mezi náma. Každopádně kvete to tu pěkně a bude z toh pár postihů, až se redakce probere, to zase jo. Na druhou stranu, ono číst něčí hlody "na hry" nebo na "politiku" nebo jiný "moudra" se na Games dost stírá, takže se vlastně nic neděje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit