Přejít na výpis diskuzí
V Guild Wars 2 padlo víc hlasů než při volbě prezidenta v ČR
28.8.2013 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
Ty vole kolik vás je ?
-
Kéž by, už ten váš příval neudržím.
-
Mno já si myslim že ani hovno, ty dekrety už sou trapný tak snima di do prdelee to je hodně velký sci-fi, co tam máš dál ano církvím by se melo vrátit co bolševici ukradli. Nejsem fanoušek boha, ale prosteho ty rudoši ho okradli...... *7*
-
Hrozné tady je sami pravičak.
-
A Karel měl číro to byl taky argument pro bezmozké studentíky SŠ.
-
To je fakt, kam bychom chodili. Středoevropskej prostor a bílo-modro-červená trikolóra zvláště přece jen už je taková mísa Evropy, takže o zábavu máme postaráno i bez panstva.
-
Já bych Ádu nezatracoval, přeci jen měl málo času.
-
Jmenuje odborníky....
-
Ano zbytek odešel v roce 1968 a ty si ten Zemana (ty dobytku).
-
Schlafenberg stará rakouskouherská zombie by už se postarala o prolomení Benešových dekretů. Navrácení majetku němcům a podobné ohavnosti. Nemluvě o jeho podpoře církevních restitucí a rostoucí senilitě, která by z jakéhokoliv projevu udělala frašku.
-
Bavim se jen s lidmi, kteri volili Karka. Kdo nevolil Karla je levicacka luza, rikaji to vsichni okolo, tak to musi byt pravda. Vzdyt se na Becheraka podivejte, zabranuje korupci, pali rybniky, dava noze na krk, jmenuje odborniky. Tohle speje k prevratu jak v 68. Opravdu je mi zle z gum ktere jeste jasaji. Kdyby vyhral Karel, vse by slo jako po masle, nosili bychom odznacky "Karl fur president." a zajistili, aby se nic z vybranych penez nedostalo do rukou leve luze.
-
asi tak. Pravice neměla asi vůbec nikoho slušného a nalevo mi přišlo, byl jen jeden junior.
-
Ježiš, kdyby tuhle diskuzi ArenaNet viděl, litovali by, že raději jako přirovnání nepoužili Island, Východní Timor a nebo něco takovýho *7*
-
Já se stavím za soudruha Magistra (Nejvíc mne pobavilo jak se Teď snažily jisté partaje kroutit 21.8. do výsledku jak to tu zlí komunisté zazdili. A přitom jaksi zapomněli, kdo to tehdy celé rozjel.) Vytvářet v politice nepřítele na život a na smrt je cesta do pekel, voliči tomu pak i věří.
-
Já myslím, že pořád lepší ožrala než zloděj *1*
-
Díky bohu za tvou pohotovost, a jak by prosimtě šla do h*jzlu ?
-
Nenech se zmást, tohle pravicové strany nejsou. Pravice by totiž nezvedala sazbu DPH.
-
A není náhodou tohle všechno důsledek dlouhodobé vlády pravicových stran ?
-
óóó....neopustil nás, pan sipecka je zpět i s novým nikem, prosím už neodcházej, byla by tu nuda
-
Ten bolšounskej dobytek