Přejít na výpis diskuzí
V Guild Wars 2 padlo víc hlasů než při volbě prezidenta v ČR
28.8.2013 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
Vážné věci? Pročetl sis tu diskuzi? Já ano a nic vážného se tu opravdu neřeší. Navíc toto je herní web, nikoliv nějaká politická srračka, tyhle věci tu nepatří. Taky neřešíš na zahrádkářském webu sraz KSČ po 30 letech....
-
Pokud si dobře pamatuju tak Karlu hrozilo 8-10let vězení za tunelování Becherovky. Taky rozkradl 1.5 mld na dotacich na ten svůj rybník(i když v tom samém čase bral dotace od EU, za tohlu mu hrozily 4 roky).
Úmyslně ohrožoval životy lidí když prodával ryby z rybníku kde se vyskytovala smrtelně jedovatá chemikálie(nebo řasa? už si to přesně nepamatuji).
Při soudním jednání všechny důkazy proti KS záhadně zmizely. Než se obžaloba vzpamatoval tak Havel dal KS dip. imunitu a už se na něj nemohlo. Dlouho po promlčecí lhútě se zjistilo ža tím zmizením důkazů stály "osobnosti okolo Kalouska".
Zeman není idealní prezident ,ale alespoň si nehraje na něco co není.
P.S
už jenom to že tým okolo KS vyřadil Okamuru , dehonestoval Fishera ,Franze, Fisherovou(?) a snažili se pochybnýma aférkama zdiskreditovat Zemana.
P.P.S -Bilderberg (musím říkat více?) -
Tak tak, To se ovšem dalo čekat.
-
Tohle je už hodně smutný... *13*
-
Ale tady se probírají vážný věci, od toho tady snad jsme, ne?
-
Lidi děláte si zádel? Kvůli jednomu tro(t)lovi se strhne diskuse o politice? Hele svoboda slova je hezká, ale tohle je server o hrách jestli se chcete bavit o politice tak jděte na nějaký jiný server ale tohle fakt ne. BTW jsem rád že se GW daří, jen tak dál
-
Zdar, ty jsi nedostal přes držku během ostravských protestů? To teda čumím...
-
A kdo nevolil Zemana je zase hlupák, co volil Kalouska. Tyhle pseudokecy jsem slyšel pořád.
-
Tady je diskuze horší, než na Novinky a Aktuálně dohromady!
-
Skvělé. Jako na Novinkách a podobných srandách. A prezidentská volba u nás? Na jedné straně opilecká troska, která už tolikrát slibovala, že se do politiky nevrátí, že je to žumpa, může za opoziční dohody z 90tých let, za dosazení šáška Grosse do politiky a podobné srandy. A na druhé straně kníže, který si má spíše už užívat důchodu a nedělat ze sebe hlupáka pro pobavení lidí a pro potřeby Kalouska, který ho má jako maskota na nalákání lidí. Jako pokecat s ním u piva bylo fakt dobré, ale ani jeho bych za prezidenta nechtěl. A koho taky jo? Z té sebranky, co tam bylo za nabídku snad nejlépe dopadl "Avatar" a ten nemohl být zvolen kvůli vzhledu (mimochodem jediný profesor, co skutečně získal titul tak, jak se získává, ne ty "darovací srandy" co má Klaus a spol.) Volit kohokoliv z nynějších politických stran je naprostý nesmysl a hloupost. Obzvlášť debilita, kdo volí komunisty. Ale co. Tyhle témata podle mě na herní web nepatří. Hádat se o politice je zbytečné, protože každá strana bude hájit tu svou pravdu.
-
Jaký úrok hlupáčku? Už Josef II Bohem a Církví zvolený věděl že faráři a církev jsou jen přebytečná pakáž. Rušil kostely a zakládal lazarety. Také tyto staby by teď černop*delníci chtěli zpět. Samosebou že do kapes Kraďouska i pravicových médií které tento zločin podporují pujdou bokem nějaké ty penízky.
-
Tak pravil pravicový volič, elita národa, intelektuální gigant. *13*
-
Tvojí Anči Dlanči
-
ALIENVIK: Negratulujte, já naopak tvrdím, že to, co se jim má teď vracet, jim ani zdaleka všechno nepatřilo. *1*
-
Až na to že chtějí vrátit tak 5krát víc než co jim komouši ukradli.
-
Magister_Peditum: No super díky za zopakování toho co jsem napsal, církvím by se mělo vrátit to co jim bylo ukradeno rudochama.
-
Ale nevztekejme se. Církve to ukradli dávno před komunisty. Upalovali lidi, zabírali majetek a spolu ze šlechtou brzdili rozvoj národa. Dekrety nejsou strašák, ale vážný problém a články v Německých a Rakouských navinách na tom nic nezmění.
Naschledanou dobytku, tvůj přístup je dokonalou ukázkou některý čechu křečovitě napodobit západní pravici. -
*3* a kdopak ti toho zemana doporucili? ANO nikdo jiny nez tebou nenevideny papap tunel Klous ktery mimochodem pocelou dobu zamestnaval na hrade pani Zemanovou jojo ONI se takovym stupidnim naivum jako jsi ty jen smejou *1* *1* *1* *1* *1*
-
ALIENVIK: Církvím by se mělo vrátit to, co jim skutečně před 48. patřilo. A to nebylo mnoho. Nejen díky pozemkové reformě, ale taky reformám Josefa II.
-
ja si vazim lidi co si mezi "kadidaty" nikoho NEVYBRALI!