Přejít na výpis diskuzí
V kampani Star Citizen uslyšíte hvězdné obsazení v čele s Gary Oldmanem
12.10.2015 | Aleš Smutný
114 příspěvků
-
To je věc pohledu. Já mohu třeba tříct, že tam, kde je Vávra s Alphou, Star Citizen ještě zdaleka není. Vávra ve hře už má mise, postavy, většinu mapy atd. Star Citizen na svůj první hvězdný systém teprve čeká. Tobě a řadě dalším to, co ukázali na CitizenConu stačit nemusí. Mně ukázka z AC Alphy (stanice, let k satelitu, nulová gravitace, stanice s FPS) jako příklad toho, co bude možné dělat první iteraci alfy vesmíru, bohatě stačilo.
-
Je to produkt financovaný komunitou a alphy byly slíbeny. Vávra taky ukázal sotva alphu, ale bylo to hratelné a dá se z toho předpokládat, že hra nebude jen na papíře. To co ukázali tady je ale tristní...
-
Já se obávám, že oni tohle udělat nemůžou právě kvůli komunitě. Žádný jiný AAA projekt nebyl vyvíjen pod takto veřejným drobnohledem a světová hráčská komunita tak není zvyklá vidět obrázky a videa z AAA hry v takto nedokončené fázi, protože vývojářská studia obecně neukazují Alfa obsah svých her po třech letech vývoje. A já si myslím, že kdyby toho ukázali mnohem víc (což možná ani nechtějí kvůli podpoře hypu, spoilerům atd atd atd), spoustu lidí by začalo všechno kritizovat, což se děje už teď. Ostatně podoba videí a dem je kritizovaná pokaždé, když je nějaká předváděčka. Myslím si, že základní problém bude v tom, že lidé zapomínají, že se stále jedná o ALFA verzi, tj. nedokončenou verzi, a že mnoho věcí, animací, textur, herních mechanik atd. zdaleka není ve své finální podobě. Ostatně vývojáři, prezentéři i Chris Roberts to zmiňují dost často, ale lidé to buď nevnímají a nebo je to ztraceno v překladu. Proto si myslím, že toho neukážou víc, protože by to nebylo z pohledu Chrise Robertse v dostatečně kvalitním provedení pro zveřejnění.
-
Méně máš v Elite Dangerous, který je sice fajn, ale tak nějak uvízl v nedodělaném stavu.
-
mě přijde, že Roberts má tyhle ambice už od dob prvních Wing Commanderů, prvky jako procházení se po lodi či základně, nebo trvalá smrt pilotů kamarádů když o ně přijdeš během mise, to tam cpal vždycky, jenže tenkrát to prostě nešlo pořádně udělat, tak vždycky musel dělat nějaký kompromisy, teď je konečně hardware na úrovni kdy to jde udělat bez těch kompromisů a může si konečně splnit svojí vizi, jen doufejme, že se tim nenechal moc zaslepit
-
Řekl bych, že především chtěli ukázat Idris zevnitř a něco ze Squadrony 42. Hratelnou ukázku máš v SC Alpha 2.0, tak nevím proč by to mělo přetékat do SQ42 ukázky.
-
jo, jenže raději bych viděl např. hratelnou ukázku single- kampaňe a ne jednu scénu, kde pochodují vojáčci po lodi. Co si člověk má myslet? Najímají herce ale hratelnou ukázku neukáží...
-
Většina lidí, co na hru přispěla, ale chtějí přesně tohle. Obří hru „nekonečných možností“. I když, ony to jsou vlastně dvě hry. Myslím si, že ambice jsou důležité, bez nich se posunout nedá. Je samozřejmě otázka, kde je hranice a kdy je ten správný čas říct: „Tak a tohle už stačí, zbytek možná jindy.“ A odpověď na takové otázky se asi bude u každého lišit.
-
tohle se rozrůstá do obrovských rozměrů. Někdy méně je více.
-
"Vy jste netvor, Zorgu"
"Já vím"
*1* -
Neboj se mise když máš Smise...
-
pecka, ještě by to chtělo alternativní skin Zorga z 5th Elementu *1*
-
Týjo, Garrymu to ale sluší - konečně to někdo udělal pořádně a výsledek nevypadá jak Spacey po obrně v posledním CoD.
Ale to je asi tak všechno - neuvěřím dokud neuvidím hotovou hru. -
Věřím, že mnoho lidí, kteří na hru přispěli, jsou více než spokojení s tím, co všechno se na CitizenConu ukázalo. Je ale logické, že se najde i dost lidí, kteří jsou zklamaní, že se jim nedostalo například FPS modulu, a řada hráčů už také přestává být trpělivá a frustraci si vybíjejí v potřebě vyjádřit svou nespokojenost. Pořád se ale jedná o hráče, kteří mají společný cíl a společnou touhu: zahrát si Star Citizen. A to je důležité.