Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ok ak to vylepsia o dost, tak si to asi kupim, skoda len ze Arma 3 nevyjde tiez v lete ako bolo planovane, to by som spolu s tymto mal vianoce o par mesiacov skor
  • *křičí jak malá holka* 😍
  • Ten obrazek s drakem je vazne z BG2? Me to pripada spise jako ze serie Might nad Magic. Tusim v 6 dilu byl takovy:)
  • Nedavno jsem vahal, jestli si na stary kolena (25) tuhle hru jeste nekoupit a nezahrat...ale ted to vypada, ze si pockam na tohle:-)
  • A to vše ve stylu Torchlight 🙄
  • Maximálně bych přesunul tlačítka akcí (útok, kouzlo, schování do stínu aj.) do menu pod kurzorem, jinak bych to s tebou moderností zase tolik nepřeháněl. Jen ať to má pěkně old schoolovou patinu!
  • Cahir
    Interface by mohli maličko vylepšit... Přece jen, doba pokročila.
  • No zatím neukázali jedinej obrázek, tak doufejme že se z toho nestane nightmare fuel 🙄
  • Cahir
    Včera jsem ještě tak nadšenej nebyl, protože tu sérii mám prolezlou křížem krážem, ale dneska to na mě dolehlo. Těším se velice, bude to svým způsobem nový zážitek s nejnostalgičtějším a nejepičtějším rpgéčkem všech dob.
  • ešte Icewind Dale a budem ešte spokojnejší 🙂 Už len dúfam vo vydanie na Steame...
  • MikeKing
    My dreams come true. 😍
  • Uff, tak asi zruším předobjednávku Diabla 3:-) Baldurs gate byla, je a bude moje srdcovka.
  • Ten drak vyzerá akoby priletel z Enrothu. 😁
  • Snad si autor nemyslí, že by to mohlo vyjít na konzole? Nic proti nim, ale jestli to bude v izo pohledu, jen s vylepšeným Infinity enginem a zachováním starého interface, tak gamepad nemá šanci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit