Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Planescape je mnohem lepsi nez Bladurs Gate a to nejsem ani zadnej uctivac :)
  • KotOR 2 od Obsidian, Planescape a Icewind Dale serie od Black Isle. Baldur's Gate je skutecne jedina skvela hra od Bioware. Ostatni jsou jen dobre a nebo jsou to kraviny (koukam na tebe NWN).
  • Blbě ovládalo? Vždyť se hraje myší + klávesové zkratky, nikdo tě nenutil hýbat kurzorem až tak daleko na panel, tak pracný to zas ale nebylo, interface se dal vypnout, co je na tom blbě?
  • Jen aby jsem si to ujasnily.. Planescape: Torment je od Black Isle a Kotor 2 je od Obisidianu... Udělat takové hry jako je Planescape: Torment je mimo kapacity Bioware... a Icewind dale je taky od Black Isle.
  • Co se na BG blbě ovládalo? *8*
  • KOTOR 2 nebyl od Bioware, ale od Obsidianu.
  • smejki
    oldschool znamená, že se to blbě ovládá?
  • * pro kottyho na začátku
  • Ve vyšších rozlišeních byl náhled víc než dostatečný, navíc tlačítkem "H" se dalo vypnout všechny postraní lišty a jen se kochat. Dle mýho právě ty postraní lišty patří ke staré škole a rozhodně by mi nevadily.
  • Tvy stary kolena bych chtel mit *2*
  • Ted to ty lidi opravdu zacnou po x-letech hrat... A tim konci status Baldurs Gate jako "toho legendarniho RPG" z dob, kdy hry jeste za neco staly :)
  • kolik jiných firem vydalo tolik kvalitních her?
  • bejt vama tak necekam a klidne si zahraju stare baldury lepsi rpg si proste nezahrajete x) a grafika ma svoje kouzlo i dneska komunitu kolem hry najdete tady http://forum.sigil.cz/ zahrajete jednou po druhe .. a nakonec se budete vracet pravidelne :)
  • Gothic nebrat... jedna z mála věcí od Bioware? BG1+2, Planescape Torment, KOTOR1+2, přes machrování pozérů je i Mass Effect výborná hra... ba dokonce i série Icewind Dale jako oddychovka nebyla špatná
  • kotty
    Oldschool je sice fajn, ale s mirou. Preci jen interface v BG dost zmensoval uz tak maly nahled na herni svet. Nejake oddeleni napr. ikon postav a tlacitka akci by nebylo na skodu.
  • Cypri
    pokud to bude za nějakou lidskou cenu tak kupuju.
    Must have záležitost. *14*
  • Hmm tak že bych se konečně dokopal k Baldurs Gate... Co jsem slyšel tak jedna z mála věcí od Bioware co stála za to si to zahrát vedle Kotoru... Já radši kdyby udělali remake Gothicu jedničky v enginu Risenu :-)
  • Tezko budou predelavat cely engine... A jak uz bylo receno v clanku - puvodni verze her ti nikdo nebere, staci jen Enhanced Edici ignorovat. Vsak jejim vydanim se svet nezbori i kdyby stala za pendrek.
  • Hehe, s tou teselaci docela dobry vtip...:D No pockat... Snad ji tam vazne nedaji, mam jen dx10 grafiku. *1*
  • Inquisitor
    Nádhera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit