Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kinet1c
    presne :)
  • GlaDOS
    "Tvůrci slibují předělaný Infinty Engine se spoustou moderních vymožeností (bude i teselace?)." Teselace čeho? 2D textur? Je trochu naivita myslet si, že autoři budou předělávat celý engine do 3D. To by jim trvalo daleko déle než rok a navíc by to ani nikdo neocenil (čemuž se nelze divit. Předělávání starší klasiky v krásné 2D grafice by byla zvrhlost).
  • Veskoslav
    Letos přijdu na buben s takovou:-D ME3, Diablo III, Sc II HoN, teď můj milované BG II v edici. raději se nedivám, co všechno má ještě vyjít. Ale myslím, že stejně se pokochám pohledem na krabici, až ji budu mít doma a pustím se tam, kde jsem se X let vracel:)
  • suhlasim, ten Mask of Betrayer sa moze kludne rovnat BG2 aj Planescape Torment
  • Take jsem za vyjmenovanymi studii ponechal tri tecky. Je jich urcite vic, ale v tu chvili jsem si na ne nevzpomel. Od Westwoodu jsem hral jen Dune 2 a Red Alert 2. Obe jsou to skvele hry o tom neni pochyb.
  • MikeKing
    Tohle spojení už existuje díky Baldurs Gate Trilogy, takže pokud by to dělali jen kvůli tomu tak je to dost pointless. *5*
  • http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f0/MightAndMagic6Box.jpg

Že skyrim 2 heh. *15*
  • coz je ovsem neco, co uz davno nekdo udelal modem, netreba na to vydavat enhanced edition :)
  • *dokazaly
  • Vem BG, predelej ho do hnusneho 3d, dej hraci jednu postavu k ovladani, vymaz vsechny atraktivni ukoly a udelej cely svet genericky ala Bethesda a mas z toho NWN. Jedine, co je na te hre dobre je vyvoj postavy, ale to je vice prace Wizards of the Coast nez Bioware. Datadisky to dokazali alespon castecne napravit, ale co je spatne v zakladu nikdy nebude vyborne. NWN2 je mnohem lepsi, nemluve o Mask of the Betrayer.
  • Vidim draka, vidim sníh a řikám si sakra skyrim 2 :-D
  • Řekl bych, že hlavním cílem bude spojit obě hry (a datadisky) dohromady - to znamená přenést classy a vůbec systém vývoje postavy ze dvojky do jedničky (vše záleží na tom, jestli zachovají původní level cap) a možná přiblížit jedničku vizuální kvalitě dvojky (animace, detaily objektů, nový inventář či UI). Jakýkoliv jiný zásah ("vylepšení") může být spíš na škodu...
  • Zahraj a pak bdeš vědět... *12*
  • Kr.Pa
    hmmm, a co westwood ?
  • Kr.Pa
    NWN 1 byl super, 2 sla do haje, same bugy a hra pada, miliony patchu ...
  • Taky mam radsi negenerovany obsah.

Jeste si pamatuju, jak sem v NWN 1 asi 1000x oteviral kazdou velkou bednu, dokud z ni nevypadlo neco peknyho pro moji postavu.
    Nemohl sem si pomoc, i kdyz me to nebavilo :]
  • Možná sem divnej já. Jenom mám rád, když nevím co kde najdu, jako v diablu třeba. Ale při prvním zahrání tenhle problém nikdo nemá. Já BG dohrál několikrát, takže bych uvítal změnu.
  • PreidaQ
    Jsem divný já, když negenerovaný obsah považuji za samozřejmost?
  • Tam bych nerekl lepsi nebo horsi, bylo to obdobne a oboji jinak ztvarnene a presto oboji suprove. A presto teoreticky predchudce Planescape bylo BG.
  • Odulin
    Tak v tejdnu sem odčinil rest z mládí a dokoupil BG I,II+datadisky, Icewind Dale I+II+datadisky, a Planescape Torment. Rozjel jserm Baldura a přiznám se, že lepší grafiku asi ani nepotřebuju, prostě to má furt svý kouzlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit