Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pak prodavas pocitac, a odchazis do klastera, nebo co? :)
  • Jestli je v tomhle problem, tak to je o vyladeni toho mechanismu, co utoky a obranu pocita, ne o vyskrtnuti "hodu kostkou". Dyt je to RPG proboha! :)
  • Tuz to sem rad ze si jeste porhaju nez bude 21.12.2012 ;)
  • Mohlo to být jako v Diablo.Tak jsem prostě sekal občas se netrefil někdy to nepřátel vykryl a hotovo.Žádné počty jsem jako hráč sledovat nemusel.V BG jsem koukal jak se dvě postavy nedokáži trefit když spolu bojují.To bylo opravdu komické když stáli u sebe.
  • jo jo tesim se :) Tesselate my ass
  • musim to doplnit, nedá mi to :) SirTech !!!! Bullfrog !!!
  • Staci kdyz budou umet litat pozpatku :)
  • Bioware s tím nemají vůbec nic společnýho.
  • Treba tomu tak nerozumim, ale podle me skoro jakykoli utoky v jakychkoli hrach dopocitavaji v zavislosti i na hodu kostkou (nekdo tomu rika treba rand()%6 + 1 :) To by byla prece nuda, kdyby kam co clovek ukazal, to bum, vzdycky mrtvola.
  • Hrál jsem původní BG zpětně a nechápal jsem koho napadlo přenést pravidla stolní hry do počítačové hry.
    Jedna z hlouposti byla ta neschopnost se trefit do nepřátele.Hrdina a nepřátel stal 10cm od sebe a nemohli se trefit.Tak nelogické jako kdyby máchal do vzduchu.Kdyby to vykryl anebo něco ale on stal sekal a mnoho sekund nic.To bylo teda opravdu zoufalé
    Vůbec hod kostkou má smysl když u stolní hry kde nevidím soupeře.Ve hře kdy ho vidím tak nemá smysl složitě něco počítat.Prostě jak se nemohu netrefovat to jsem nepochopil.
    Také tam bylo tuším obrané číslo u zbrojí nebo jak to bylo.Nevím jaký to mělo smysl ale v té době jsem nezjistil jak moc mně to brnění pomůže.
    Zvláštní byl také čaroděj který se naučil kouzla mohl to začarovat jednou za den.Nevím jestli to do druhé ho dne zapomenul a jinak to nešlo.Nevadí když je hra složitá,ale hlavně aby to bylo logické a když to není logické tak proč to sakra není jasně ve hře vysvětleno dle čeho co a jak funguje abych se nemusel divit a říkat si "Co to jako je?!"
  • Neumim si to moc predstavit, ale osobne bych platil zlatem za remake planescape (to si jeste predstavit umim) a nedej boze druhej dil (to uz moc ne...).
  • Nový hlas pro Irenicuse? To snad ne.
  • To je právě ono. Nedokážu si představit, co jiného tam můžou vylepšit - grafiku? - proč? Takže co zbývá?
  • Kinet1c
    hm hm, radsej nie
  • Jj tohle jsem hral, suprova hra taky :)
  • az na tu silenou pasaz s casovou smyckou ve dvojce ;)
  • Presne tak, dokonce bych si dovolil tvrdit, ze me tahle 2D grafika chybi :( Nebo Pseudo 3D. Melo to svy kouzlo. A myslim, ze hry jsou i od toho, aby byli hrami a nemusi se priblizovat realite.
  • nebo Draciho Doupete ;D
  • Malleth
    Ten obrázek vypadá jak obal Might and Magic VI :)
  • MarekTV
    Snad tam Bioware nepřihodí homosexuální draky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší