Přejít na výpis diskuzí
V létě se dostaví vylepšená verze Baldur's Gate
16.3.2012 | Adam Homola
174 příspěvků
-
co to je za hlašku co s tím všichni maj ?
-
a jeste kotor 1 ten byl taky dobrej a 1 mass effect taky
-
Co ja vidim v diskusich, tak na to lidi vzpominaj neustale. Cert vi proc. Ice Wind byl takovej jeste hloupejsi Baldurs Gate, uz skoro jako Diablo :)
-
Co mě na BG trochu vadilo je negenerovaný obsah předmětů u protivníků a v bednách, při druhém zahrání už člověk věděl kde co je a kam prvně zajít. To by mohli přidat.
-
Ja chci remake nebo dalsi dil mene znamich Icewind Dale 1,2 :'( Dnes si na to skoro nikdo nevspomene... Skvela hra
-
kontextové menu měl Planescape a podle mě to bylo spíš horší.
-
nn. vím kterýho draka z m&m6 myslíš, ale ten byl jinej. tohle je spíš náhodna d&d kresba
-
mně nic, tehdy, ale už jsem si zvykl na jinší standard. pokud se rozhodnou ovládání překopat, aniž by významně zasáhli do vzhledu interfacu, za zlý jim to mít nebudu.
-
je hezký, to můžou klidně zachovat. ale jeho fukčnost lze razantně vylepšit.
-
Úprimne - lepšia grafika mi v bg ani trochu nechýba. Naopak, kreslené mapy vytvárali značnú časť atmosféry bg (aj iwd).
-
NWN kravina?? preco??
-
Autor si myslí, že by to na konzole klidně vyjít mohlo, viz. http://www.youtube.com/watch?v=5QGS34Lj7qA
Samozřejmě neříkám, že to je ideální, ale nereálné to není. -
Můžu jen souhlasit.
-
No nekecej
-
Baldur's Gate 1 ma skvely interface, ktery mi v pripade predelani bude hodne chybet.
-
Hele mladej, o starých kolenech pomlč
-
Jj, ten drak je z M&M 6 Mandate of Heaven
-
Ale sakra, tak to asi skutečně dabing nepřidaj takhle rychle, škoda ty jo...
"Ahhh... we are all heroes. You, Boo and I. Hamsters and rangers everywhere! Rejoice!" -
Monolith, Black Isle, Valve, Ubisoft Montreal, Blizzard, Rockstar, ... No, neni jich malo to se musi uznat.;-)
-
Jak už jsem řekl, bohatě by stačilo udělat kontextový menu akcí pod pravý tlačítko myši a bylo by.