Přejít na výpis diskuzí
V Mass Effect 3 DLC Leviathan se dozvíme o původu reaperů
3.8.2012 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Pane Tvrdý, můžete mi prosím vysvětlit, proč je již delší dobu fanouškovská stránka nahlášena jako útočná?
-
Takže budu hledat dvakrát to samý? Oh...geniální
-
Bohužel ti musím napsat, že si ocas. Nemám ve zvyku někoho urážet, ale u tebe to byla nutnost. Já jsem se normálně slušně zeptal, tak jsem očekával, že mi někdo slušně odpoví. Hodnotit jestli je někomu hra šumák, když toho druhého ani neznám a nevím co hraje, mi přijde nefér. Hru jsem dohrál a dokonce teď valím docela intenzivně MP, to jen tak pro zajímavost.
Pokud jsem se v tobě spletl a ty jsi mi chtěl slušně odpovědět, ale bohužel se tvůj příspěvek někde vytratil. Tak se ti omlouvám a ocas nejsi. -
Uff, teď jsem si oddechl, že nejsem jedinej blbec co po každej misi prolejzá celou loď jestli neni něco nového nebo kdo radši 3x proleze celej systém a projede planety "co kdyby náhodou" *1*
Jinak já si držim pěknej standart po celou dobu série. První ME za 50 hodin, druhej s drtivou většinou DLC za 60 stejně jako 3. díl (plus pár hodin navíc, ale to jsou detaily *4* ) -
Tak podle IGN Leviathan upraví konec (asi do něj něco přidá):
http://www.ign.com/articles/2012/08/03/leviathan-add-on-will-change-mass-effect-3s-ending -
Píšete nesmysly. Leviathan i Extended Cut vznikly až PO vydání hry samotné.
-
No From Ashes museli BW vypustit, aby stihli datum vydání. Podle všech dostupných informací na tom obsahu při vývoji nepracovali (mluvím o tom, za co se platilo, tzn. mise, rozhovory s Javikem, skiny pro postavy). Na tom se pracovalo leden-březen, kdy už byl ME3 v lisovnách.
-
Nejde mi ani tak o to, že DLC vychází pozdě, jako spíše o to, že jsou placená.
-
Nikdo nechce, aby se všechny nápady cpaly do základní hry, nicméně otázka "Odkud se vzali Reapeři a jak vznikli" mi vrtala hlavou během hraní celé série. Velmi nemile mne překvapilo, že se mi ani ve třetím díle nedostalo jasné odpovědi a jsem zhnusen, že po mě EA chce dalších 10 dolarů za to, aby mi byla zodpovězena tak zásadní otázka.
-
Možná jsem naivní, ale co by byla první věc, kterou by člověk hledal v archivu vyspělejší civilizace? Kulturu, architekturu nebo řekněme zdroje energie, zbraně (či něco co by se jako zbraň dalo použít)? Nutno říci, že archiv byl pod správou armády a tu určitě nezaujímala poslední móda v proteanské říši.
-
Nejsem si tím stoprocentně jistý, ale nebyla náhodou tou slabinou arogance Proteanů? Javik přeci jasně řekl, že jejich říše ostatní asimilovala nebo zničila. Byli tedy sólisté a nevyužívali dostatečných "lidských" zdrojů, ne? Nemluvě o tom, že byli oslabeni válkou s jejich obdobou gethů, kterou jak poznamenal, měli už skoro vyhranou když dorazili Reapeři.
-
Pro mě osobně to bylo překvapení, když se v EC našly ty soubory *3*
-
náčrty o Leviathanovi nejsou v původní hře, ale v extended cutu což je kapánek rozdíl nemyslíš?
BTW: už by mělo Bioware něco začít dělat s tím zabezpečením svých souborů a těch úniků, aby další oznámení bylo opravdu nějaké překvapení. -
"Ci ma nejaky dokaz? Neviem, ci si len taky blby a naivny a o celom DLC sa uz vie davno a aj co bude jeho obsahom, nakolko jeho nacrty su uz v povodnej hre...Takze tu mas ten dokaz...Keby to dlc vzniklo az po tom, co by hra bola gold, teda pripravena na vydanie, tak by o nom zmienky v v hre neboli, ze ? " - Víš něco o vývoji her, ty chytráku? Většinou se začíná tak, že vývojáři mají spousty a spousty nápadů, následně však přichází fáze, kdy se toho musí značná část zamítnout, vystřihnout, celému projektu je třeba dát nějaký jednolitý tvar, nějakou kompozici a trefit se do deadlinu. Např. Fallout: New Vegas má svoje jasně dané náznaky snad všech DLC. A to poslední, Lonesome Road, je o tajemném kurýrovi Ulyssesovi, na kterého v podstatě narazíme pokaždé, když padne zmínka o tajemném žetonu. Tvůrci mají spoustu nápadů, které však zůstanou ve formě konceptů či jsou schovány na potom a do základní hry se nedostanou. A já si myslím, že základní hra se už předem tvoří s tím, že pokud bude úspěšná - bude se prodávat, bude možnost pracovat na dalším obsahu. Což ale neznamená, že si tvůrci sednou a zamyslí, co hezkého by tak mohli ještě vymyslet. Ne, většinou to znamená, že se rozpracují věci, které se nedostaly do finálního produktu a v němž tedy náznaky obsahů budoucích DLC mohou klidně být. Mark Meer v interview po vydání jasně řekl, že počítá s dodatečnou prací na ME3. Takže znovu, rád bych nějaký důkaz...
-
Zapomínáš na to, že hrozba Repareů byla známá jedině Shepardovi a jeho partě - galaxie spokojeně žila ve sladké nevědomosti...
-
Ci ma nejaky dokaz? Neviem, ci si len taky blby a naivny a o celom DLC sa uz vie davno a aj co bude jeho obsahom, nakolko jeho nacrty su uz v povodnej hre...Takze tu mas ten dokaz...Keby to dlc vzniklo az po tom, co by hra bola gold, teda pripravena na vydanie, tak by o nom zmienky v v hre neboli, ze ?
Zlodija dlc ako u Saint Row 3 ci inych hier, kde kopu dlc je uz na disku pri vydani, len sa odomyka kodom...Na SR3 na pc hned po vydani boli mody, cez ktore si si odomkol pomaly polovicu toho ich plateneho obsahu...Takze asi tak. -
Zákulisní info? Nešiř bludy prosím.
-
@speedeR: No jelikož Shepard mohl celkem bez problémů zemřít, tak bych BW ze lži neobviňoval.
-
Mě třeba ano :)
-
@Killer: A skvělej epilog.