Přejít na výpis diskuzí
V Mass Effect 3 DLC Leviathan se dozvíme o původu reaperů
3.8.2012 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Sorry, jednicku, ne dvojku.
-
Ano? Ty jsi asi trojku nehral, ze? Turiani na chvili zastavili Reapery prave tim, ze neustale FTL skakali sem a tam a Reaperi je nemohli zamerit. A uz vubec jsi nehral dvojku, ze? Tam totiz Noverii obihaji antihmotove bomby. Jedna jedina by vyridila Reapera. Jenze na to se tak nejak pozapomnelo, protoze prece musime pouzit deus ex machina Cruicible a jeho deux ex machina brachu hvezdneho spratka. Takze ano, slo by krasne vyhrat konvencne, jen by to pak ukazalo v cele krase stupiditu pribehu ME3 a to prece nejde, ze?
-
A sakra, ja si celou dobu myslel, ze ME je o tom dokazat nemozne. V jednicce mi celou dobu Saren tvrdil, ze Reapery neporazime, pak se k nemu pridal Sovereign a jak dopadl? Jako kus rozmetaneho srotu.
Ve dvojce nam vsichni tvrdili, ze letet skrz Omega Relay je sebevrazda a ze to nemuze vyjit a ejhle, ono to vyslo.
Jenze trojka je bohuzel uplne jinde. Tam nam naserviruji deus ex machina hned na zacatku (halo, studovali jsme archivy 30 let, ale jako na potvoru na plany Cruicible narazime pet minut pred utokem Reaperu? Eh, vazne?). -
Drobné rýpnutí, ale "obrázek dole" je z "Ardat-Yakshi monastery" na Lessusu - což je zhruba v druhé polovině samotné kampaně (bez DLC).
-
Ano? Kdo tu prosim te pise neco o ovcich? A ne, neni to totalne mimo u hry, ktera se zaradi do herni historie jako hra s nejvetsim fail koncem. Proc bychom meli platit za neco, co mozna rozsiri pribeh, ktery ale stejne skonci stejnou s*ackou?
A k DLC obecne, podle tebe je v poradku vystrihnout hlavni postavu a prodat ji lidem za dalsich deset dolaru? Nebo jako v pripade Mafie II vyriznout cele casti pribehu? Pokud ano, tak neni neco v poradku s tebou, ne s nami. Nastesti jsou zde stale moznosti, jak hrat DLC zadarmo a ja jich hojne vyuzivam. Za hru jsem zaplatil, tak co jeste chteji? To je jako kdyby MS zpoplatnil aktualizace Win. Stejny princip, rozsiruje to OS a kdo to nechce, tak at to nekupuje, ze? Konec koncu, OS bezi i bez nich. -
ten kec dával aspon smysl a Bioware to vyvrátila, protože je nasralo, že je něco tak pěkného nenapadlo, člověk si to klidně mohl ve své fantazii myslet, ale oni to prostě museli vyvrátit.. to je jako kdyby člověk četl knihu, představoval si něják svého hrdinu a pak přišel spisovatel a řekl, takhle to není, on takhle nevypadá, i když není nikde přesně popsán či vyobrazen
-
Ale jo. 1600 Bioware points jsem koupil v akci za 150 Kč, za 800 jsem si koupil našeho sladkého Protheana, kdy mě sice zklamala herní doba toho DLC (na nejtěžší mi to trvalo cca hodinu), ale jako postava luxusní. Jestli toto bude +- 2-3 hodiny jako DLC, tak za tu cenu to beru, hlavně, když to bude zajímavé. Ono DLC pro ME 2 mě všechny, co byly k dispozici vyšli na nějakých 350 Kč, což za cca 10 hodin hraní není špatná cena, když vezmu v potaz, že základná hra mě vyšla na 250 Kč včetně sítě Cerberus, což dohrání všeho a pořádně mi trvalo cca 40 hodin, což za 600 je luxusní. U ME 3 mm zatím herní dobu 29 hodin bez všech DLC a raději nepočítám, kolik jsem toho strávil u MP, kdy neustále vyází nová DLC.
-
nevydaju DLC s nazvom: Kompletne pozmeneny pribeh celej hry bez catalystu a starchilda?
-
Hoši, chápu kritiku DLC politiky, ale tyhle žvásty nejsou nic jinýho než principiální hate. Příběhová DLC, která rozšiřují původní děj vycházejí v poslední době snad na každé RPG a relativně nikdo s tím nemá problém. A tohle je naprosto ta samá situace, ale jelikož je "in" nadávat na Bioware, nadávaj všichni už z principu. Přitom o tom vůbec nic nevíte.
Ať si každej říká, co chce, ale bojkotovat něco ještě před samotným vydáním a s minimem informací je totálně mimo.
Většině z vás je stejně ME3 úplně šumák, nadávate tu pravidelně na ME3, na Skyrim, na Diablo a na Battlefield kvůli nějakýmu iluzornímu pocitu hráčské nadřazenosti: "Já nejsem mainstream ovce, já jsem hardcore hráč, co pamatuje doby, kdy byla tráva zelenější, a tak si teď musím plivnout na komerční vývojáře a bblečky, co ty jejich srágory hrajou, abych si pohonil ego." Nobody gives a sh*t... -
Lepsi nazev clanku:
"V Mass Effect 3 DLC pujde hlavne o penize" -
To je ale nepochopení konceptu Reaperů už od začátku. Celá jednička i dvojka jsou o tom, že Reapeři jsou prostě neporazitelní páni zla s mnohonásobně vyspělejší technologií a už celé věky úspěšně vyhlazují celé civilizace, které jsou navíc založeny na reaperské technologii. Už od jedničky lidé předpovídali, že se to bude muset vyřešit nějakou superzbraní a taky to tak dopadlo. Kdyby stačilo sjednotit národy a nakopat je do zadku, vyznívaly by jednička i dvojka značně přehnaně.
Jasně, vůbec poprvé za všechny cykly se podařilo udržet Citadelu, ale to vede maximálně tak ke zpomalení Reaperů, nedělá to z nich slaboučké trapáky. -
Hra te prece po dohrani soupne pred konec, pred utok na zakladnu Cerbera. A jeste ti drze napise, ze si mas koupit DLC, i kdyz to uz ted zmenili.
-
Proč je to hnus? Kdyby se všechny nápady a všechen obsah, který mají tvůrci v hlavách, měl nacpat do základních her ,tak ta hra vyjde za deset let. Nevíš, co říkáš... Na tomhle DLC se dělalo až dodatečně.
-
A jak to teda jako mám hrát? Hru jsem přeci dohrál, takže ji mám začít znovu, nebo mě to šupne někde před konec a já budu dělat, jako že o ničem nevím? Dík za Info.
-
Proc by mu praskala zilka? Vzdyt ma pravdu. To ze udelaji DLC totalne o nicem, protoze vsichni vedi, co za s*acku je ceka na konci, mne jen presvedcuje o tom, ze jsou totalne mimo realitu. R.I.P. Bioware.
-
Jen doufám, že o reaperech toho moc neprozradí, líbilo se mi že jejich původ a vznik nebyl vysvětlen
-
To jim bohužel nevyvětlíš. Oni pak začnou argumentovat podobnými věcmi jako například "ale oni mají Thanix kanóny a ten zničil blbý kolektorský křižník" (který mimochodem zlikvidovali i torpéda na Normandy) nebo "ale Thanix kanón je ve skutečnosti Sovereignovo dělo jako mají Reapeři" ale, že je to okleštěné tím, že je to jenom jeho mnohem slabší verze limitovaná velikostí jádra to už nevidí. Nebo další věc jako například, že dreadnoughty mají 888 metrů dlouhé dělo (Everest class), které vystřelí rychlostí světla náboj o hmotnosti 20 kg, který má po dopadu sílu 38 kilotun TNT a tím pádem by reapery měli odstřelit. Ale jak už je mnohokrát řečeno i v kodexu dreadnoughty nejsou postaveny na "knife fight" (zjednodušeně na férovku) a neumí tak dobře manévrovat tím pádem jsou hodně zranitelné a Reapeři by si z nich udělali akorát cvičný terč. Jedině co by Reapery nejspíše dokázalo ohrozit, byly allianční atomovky, jelikož už v součanosti dokážeme vyrobit atomovku o síle 57 megatun TNT tak si člověk dokáže představit, co měli o 173 let později za hračky. A taky to, že to byla první věc, kterou Reapeři zničili, tím pádem je to muselo nějak ohrožovat.
-
Pozor aby ti nepraskla žilka. Co když ta tajná zbraň je právě Catalist?
-
Nevím co všichni máte pořád proti DLC... Uvědomte si kolik peněz stály dříve hry. Takhle máte možnost si koupit hru za menší peníze a pokud se vám opravdu líbí, rozšířit si ji pomocí DLC. Ve finále se dostanete +- na cenu za kolik se dříve prodávaly hry. Navíc pokud na hru nespěcháte, můžete si po čase koupit GOTY edici která většinou obsahuje všechny SP DLC. Vše výše zmíněné neplatí jenom pro ME3, ale hry z poslední doby obecně.
-
Panebože pochopte už že Shepard NENÍ indoktrovanej tenhle KEC si holt někdo vymyslel a skoro celá fanbase tomu teď věří a přitom to i sám Bioware vyvrátil.