Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak z lidí vyždímat peníze. Stará dobrá klasika 1.6
  • nechápu jak můžete pindat na hru která v podstatě postavila základy pro MP
  • Zdravím,
    kdybyste někdo chtěl jet na gamescom, tak nutně hledáme spolucestujícího. Jedeme autem a jsme jen 3, 4. nám to odřekl :(

Asi v 7.00 18.8. budeme v Praze. Máme zajištěný hotel. Celková cena vyjde asi na 2700 bez jídla, takže tak 3000 - 3500 za 3 noci, podle toho jak moc jíte :P

mail: marekx (at) twse.cz , tel: 728853398
  • Tak, když to uvedou začátkem příčtího roku, tak bez bugů si to zahrajem nejdřív koncem roku 2012 *9* . Ti, kteří hráli css před velkým updatem mi dají určitě za pravdu, je tomu rok (člověk si zvykne), ale ještě pořád nekteré chyby nejsou vychytaný.
    • A proto je lepsi hrat CS 1.6 :-)
  • Paráda ... CS Source podle mě bylo suprový..místo, aby vylepšili Source, vytvářej další hru. Každej nemá prachy furt na originálky.
    • Ano, Valve je jedna z těch firem, které každý rok vydávají jedno pokračování stejné hry za druhým. Navíc, Valve spolu stimhle oznámilo, že chtěji obnovit updatovaní CSS. Nechtěji CSS zabít....
  • Psychotic
    CoD za budgetovou cenu? Proč ne, dám CSku novou šanci.
  • Zdravíčko. Jen omylem jsem zabloudil na reakce a tedy nestačím se divit. :-)
    Jen přihodím. CS jsem dříve hrával dost, teď už téměř ne. Jsem fanda hry a myslím že nový výtr do plachet může prospět. Počkám si jak to bude vypadat a rád si zahraji.
    Tak se mějte a zdravím VŠ-ka i malí děcka z učnáku. ;-)
    • Čeština je freeware ne open source.Používej jí podle libosti,ale nemodifikuj *1*
    • Cajk
      a vy pane Výtře patříte do jaké skupiny?
      • "malí děcka z učnáku. ;-)" Podle mě je skupina naprosto jasná. :)
        • upsss. Tak toto je fatální hrubka. No moje ostuda.
          (Řekl bych, že strkat mě do skupiny nemá cenu. Ze školy jsem už dávno a zase tak starej taky nejsem.) VŚ ovšem nemám. Škoda dnes by byla docela potřeba. A učňák jsem asi nějak přeskočil. ;-)
        • Cajk
          pan výtr z učňáku:)
  • Super už to chtělo nové csko ,nejlepší MP hra
  • Kdyby radsi udelali dalsi HL...
    • Kdyby si radši lidi pořádně přečetli, že to nevyvíjí Valve XD
      • Kdyby sis to radši pořádně přečetl, tak si nemusel nablít do diskuze.
        • Pokud je to blití na mě, tak bliješ spíš ty, Valve jen na vývoj dohlíží a finančně podporuje. Hidden Path je hlavní vývojář, stejně tak jako jsou to oni, kdo udělali poslední updaty do CS:S, nikoli Valve...
      • "Global Offensive is currently in development at Valve Software and Hidden Path Entertainment, which also codeveloped Counter-Strike: Source." z gamespotu, takze asi tak...
      • Cajk
        No, nějaký prachy na to asi padnou.. Mohli by je narvat do HL 3. I když nebojim se, že by z finančního hlediska případnej vývoj halfu strádal.. Bavíme se o Valve
    • Timto mas zajisten minimalne jeden + bod od Amylee Anderson :-)
  • no vida. tsnad scena zazije restart skomirajici "progaming" sceny...
    • *snad restart zazije scenu scenickeho progamingu... ted se mi to zda stylove lepsi ,)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit