Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen doufam ze zustane klasicka konccepce CS, zadny autoheal, neni nad to jak dostanete na zacatku kola granat a zbytek kola hrajete se 30% healtu, zadruhe zadne zamerovani zbrani pres puskohled ala COD, proste kriz a cest.. hru by to strasne zpomalilo, ale jestli to testujou hraci co hrali a hrajou CS do dnes tak si myslim ze by jim to ani neproslo
    • XXDarthVaderXX
      Víš ono je hezké o něčem napsat, že by to zpomalilo hru, ale ono někdy víc záleží na skillu hráče, než na tom puškohledu nebo co to je *3*
    • Autoheal tam neni, stejně jako Ironsights. Více méně je to klasický CS.
      • Kde se vzala ta fama s autohealem? To je podle me nesmysl (aspon u PC verze), tim by se znicil vpodstate celej smysl CS. Stejne tak se mi nezda odstraneni toho recoilu zbrani- dalsi podstatna a urcujici vec. Mozna sou zatim dostupny informace trochu pomixovany diky tomu, ze tam ma byt ten pro mod a casual mod. Treba se testuji oba mody a nektere info patri k pro a nektere ke casual a placa se to dohromady. Kdo vi....
  • Nevim, zda tomu verit, ale u konkurence se rozepsal pry jeden z testeru a moje radost hned opadla.. Primarni zamereni na KONZOLE - to je hnus.. Postnu to sem cele:
    Prinasam nejake cerstve info zo Seattlu:
    - hra NEMA nahradit CSS ani 1.6 ... bola robena pre konzole, to ze to pojde na pc je bonus. CHCU POKRACOVAT V UPDATOVANI CSS - granaty su super - je to momentalne ako half life 2 deathmatch s par css zbranami - uplne odobrali recoil - je to postavene na l4d 2 engine - t.j tick33 - Sourcetv NIEJE priorita - Pracuju na Match making systeme - Mapy su zjednodusene ala XBOX style. Odobranych plno chodieb a miestnosti, hrozne uzke a linearne, vacsina subojov je na blizko. - odobrany kelvar, uplne zmeneny system penazi ... na tomto sa pracuje, kelvar by mal byt spet -snazia sa aby sa pouzivali vsetky zbrane, nie len AK a awp. Momentalne je p90 najviac imba zbran. A deagle Smiley
    Cely cas sme s v kontaktte s vyvojarmi, zapisuju si nase navrhy a podobne, vzdy prebieha nakoniec diskusia so vsetkymi clenmi (i ked moc sa nikto okrem mna nookyho a hudzga nezapaja). Naozaj sa snazia, o tom svedci ze budu programovat celu noc aby pofixovali co sme im vraveli. Na druhej strane trocha ani sami nevedia co chcu. Inak su borci od Hidden Path aj Valve skveli, tak uvidime ako velmi naozaj chcu spravit competetive game.
    Hrame velmi skoru verziu preto je moc skoro na robenie unahlenych nazorov. Dostaneme na nich kontakty a nase pripomienky budu brat v uvahu aj v buducnosti. To plati aj pre cs:source.

Marek .Php Kádek
    • "Hrame velmi skoru verziu preto je moc skoro na robenie unahlenych nazorov"
      Hra ma vist dakde zaciatkom buduceho roku.... cize za pol roka.
      Pardon ale toto co je napisane je podla mna cele vymysel !!!
      Pozname asi vsetci takych ludi... Chcu sa robit len zaujmavy...

Ak to ma vist o pol roka, tak uz sa musi pomalicky finisovat.
      • Uzavřená beta je plánována na podzim... Hra je hotová, ale ten zbejvající čas chěti pravě investovat do balancu a dalších věcí, proto si je tam pozvali.... Takže ano, je brzy na unáhlené závěry, půl roku je dost na dolaďování hry jako je CS (pokud se na tom bude pracovat tvrdě)
    • Tak není se čemu divit puvodní css a 1.6 by na konzolích by asi nebyly moc hratelný .
      To říkám jako člověk kterej si nemyslí že fps nejde hrát s gamepadem ale css sem hrál dost dlouho .
    • Pěkná zpráva. Aspoň jsem si udělal obrázek. Nejvíc mě štve ten recoil. Zbraně budou trapně arkádové a zabít někoho bude nejspíš hodně lehké. Přitom těžká ovladatelnost zbraní a nutnost získat skill byla vždy hlavní přednost cska. Snaha o používání více zbraní je další blbost. Lineární mapy s malou možnosti taktizování další hřebík do rakve. Tohle se určitě nebude hrát na WCG či ESWC, kde se hraje o tisíce dolarů. Už vidím, jak na tohle přechází SK nebo NAVI. Jestli píšeš věrohodně informace, tak mě tento projekt přestává zajímat.
      • XXDarthVaderXX
        Tak ona ta střelba u CSka není zrovna vychytaná...dost je to o náhodě
        • XXDarthVaderXX
          Pro ty dva co mi dali mínus...hru jsem docela dlouho testoval, jak verzi 1.6 tak Source *3*
      • FillKill to nepisu ja, jen sem to okopiroval z jine diskuze a asi tomu lze verit, pokud to psal pravej Marek Kadek.
        Halooo: ja bych byl jen rad, kdyby to tak nebylo, casu do vydani je jeste hodne a treba bude vse jinak. Ale proc bych se nechytal kazdeho "hovna" kdyz me tato hra zajima vic nez kterakoliv jina. Lepsi resit veci kolem techto informaci nez cist flame posty CoD vs CS...
        • Já mám zase třeba trochu jiné info, taky od testera. Ten navíc řiká (a ostatní potvrzují), že třeba hra běží na Portal 2 enginu, což dává smysl... Proč by hru Valve dělalo nastaršim enginu, kterej navíc ani neni stavěnej na PS3, kde to chtěj vydat (l4d2 engine), když maj hezčí, novější engine, kterej je už částečně uzpůsoben na konzole?

A co se levelů týče, opravdu očekáváte, že hra, který je soustředěna na 5v5 bude mít levely snad ještě rozšířené? Vždyť levely se musely logicky zmenšit... A ostatní věci, jako recoil, zbraně a jejich chování, nebo odstranění kevlaru je věc diskuze, Valve tam má proto ty testery, aby hru odladili podle jejich přání. Takže si myslim, že je dost brzo nadávat a soudit...
          • XXDarthVaderXX
            5 v 5 je sice fajn, ale větších map bych se nebál *3*
    • hra neni PRIMARNE delana na konzole.....viis
      • Precti si to prosimte poradne, prave ze asi je, viis.
        • toto sem cetl uz asi na 5webech.....toto nevypovida o nicem je to subjektivni dojem phd z ty hry....a nak si nedokazu predstavit jeste vice osekany mapy o tunely a mistnosti.....to bys pak hral only SPAWN-PLANT?

no taaak neblazni je to prvni info a ty se hned chytas kazdyho h*** co se oni rekne:pp

ale co ja vim mozna to tak je(u valve to je ale nemozny aby uprednostnili konzoli pred PC) uvidime casem az
  • A jaké budou mít ty nové charaktery charaktery? A budou i nové postavy?
  • CSko na konzole? *7* Ale co, když to testují hráči z e-sport scény, tak to asi nebudou hrát na gamepadu...
  • SuperJoe
    Counter Strike 1.6 hraju uz hodne dlouho. Vyborná hra, která mne dokázala pohltit se spoustou kamarádů po celou řadu let. Když pominu začátky s botama a následné žhavení publicků, tak skutečný smysl přišel až s 5on5, které svou myšlenkovou jednoduchostí a taktickou diferenciací členů v týmu vytvořil výbornou kombinaci osobních dovedností (skill) a týmové práce, která byla základem všech FPS. Counter Strike : Source mne bohužel svou hratelností zklamal. Neomalené postavy a nepřirozené chování svým způsbem odlákalo celou řadu old school gamerů a tím si zavřelo dveře do hlavní hráčské komunity. Díky tomu je převážně populární u hráčů se Steam ID nad 20 mega (mladší generace). Veřím, že Valve vytvoří hratelně výbornou anomálii spojením obou her - grafika source a hratelnost 1.6. Pokud se hra osvědčí, rád si s Vámi nebo proti Vám zastřílím. S pozdravem <0
    • Neomalene postavy a neprirodzene chovanie je uz posledna vec, co by som vycital CSS...CO je na 1.6 prirozdene...Nic...Dovol mi postnut video, o com je dnesne CS 1.6

http://www.youtube.com/watch?v=fE-fhaIs_cQ&feature=related

Ta hra roky nie je o skille, 1.6 je o vyuzivani bugov a exploitov, robi to pomaly kazdy hrac...cez russian walking, duckjump a russer...Ta hra je dead, hraju to akurat blbe non steam deti na svk ci cz a stara garada...Za par rokov nebude mat kto 1.6 a Cs:s...Tato seria skonci ako UT a Quake.
      • Souhlas, máš recht. Holt Source už je v tomhle trochu lepší, takže to hodně lidí odsuzuje, protože si holt na tohle moc zvykli a teď najednou jim to tak nejde... To je život...
      • Unreal neskončil. Alespoň u mne stále žije!!! *16*
  • co to placas. nick je vzdy verejny.
  • Neříkám, že jsem CSko nikdy nehrál, ale zkrátka mě nezaujalo tak, jako svého času multiplayer Cod2 (hraný dodnes). Přesto +1 pro Valve! (kdy už bude HL2:E3? :)
  • me pred 3 mesici hacknuli ucet a steam suport mi jeste nepomoh a poslal sem asi 5 emailu
    • Divný, většinou pomůžou (O_O). Dal si do toho mailu všechno potřebný, včetně případných cd-klíčů nebo potrvzení o nákupu na Steamu?

Navíc, vždycky mě zaráží, jak se dá Steam účet ukrást :O
      • jednoduche heslo.
        dal sem tam cd klic od half life 2(obrazek krabicky) a muj account jmeno. a prisla mi jenom automaticka zprava ze email je monitorovan. mel sem tam original hl2 a cs source
        • I tak, jednoduché heslo, ale pak se chrání přes E-mail, že ti nejde změnit heslo, pokud to přes E-mail nepotvrdíš, takže ti asi vlezli i na mail?

Hmm ale tak všichni víme, že Valve a technická podpora je peklo, jedna z věcí kde by chlapci měli máknout a zapracovat na nějakym systému...
          • oni mi zmenili na steamu email a nick, kdyz sem si pre hacknutim vyhledal nick tak mi vyjela stranka steamu. ale ted mi to nevyhleda. a email mi to hlasi ze je spatny kdyz chci zmenit heslo
            • Kdyžby ti měnili mail, tak by si to musel potvrdit na starém E-mailu... Pravděpodobně si se nachytal na nějakou povedenou kopii Steam stránek, kde si se lognul a tim si přišel o účet... Ale to už máš jedno. Bejt tebou bych zkusil napsat ještě jeden mail, ale takovej kde jim dáš jasně najevo, že jako jejich zákazník ten účet chceš prostě zpět a rozhodně na ně nebuď milej :D
            • Všude je psáno - nikomu neříkej a nepiš nikdy do nesteamovských stránek své přístupové údaje. Tohle jsi zřejmě nedodržel.
  • XXDarthVaderXX: Dovolim si ragovat na tvůj příspěvěk o akciích a risku. Mám dojem, že Valve na akciovém trhu neni (alespoň jsem o tomhle faktu nikdy neslyšel), proto je to asi bolet nebude. A všichni víme, že hodně lidí si to stejně koupí, takže ano, Valve si může dovolit zariskovat. Zas taková nejistota v tom neni.

Navíc, nejdřív si něco o hře laskavě přečtěte, než zazčnetě plácat o autohealu, jak to bude arkádový atd. Ti, co hru hráli si rozhodně neztěžovali, hra rozhodně neni zjednodušená a Valve navíc hru podle testerů upravuje, takže tohle by jim neprošlo. A ne, in-game shop tam opravdu neni a nebude, tohle taky bylo potvrzený, nevim, proč se lidi chytaj každý chujoviny, to že to Valve implementovalo do dvou her neznamená, že to nacpou všude i tam, kde to nemá význam a hru by to zničilo. Na hru jsou již dojmy přímo od testerů, kdo hledá najde a tam se dozví, jak to všechno je...
    • Anal.S
      No, věřím Valve že udrží gameplay licence Counter-strike, kterej mě sice nikdy nefascinoval, ale klasika je klasika. Pár dní hrál CS snad každej kdo kdy držel v ruce myš.

Ale vzhledem k tomu, jak si Valve opečovavá TF2, které já zas upřímně láskuju, počítal bych s nějakým systémem podobným hatkám.
      Proč by jinak taky Valve dělalo nové chary? Rozbíjí tím modely, které tu jsou už kolik? 12 let?
      Ne, potřebují něco nového univerzálního, na co by mohli nasazovat libovolné vizuální itemy ;) *7*
      • Vám asi těžko vysvětlí, že tam prostě nic takovýho neni? Nové charaktery ano, ale pouze předdefinované, jako v klasickém CS. Žádná customizace nebo jak by řikáte hatky. Valve neni typ firmy, kterej bude vydělávat na všem a dá to tam, aby to prostě dojilo prachy. Když to do tý hry nesedne (což do CS nesedne), tak prostě to tam nedaj. A proč dělá nové charaktery? Aby prostě dali něco nového do hry, staré modely jsou prostě ohrané, chce to změnu. Upřímně, kdyby se řídili tvou filozofií a neměnili něco, co je prostě klasika a je zajetý 12 let, dnes bysme asi hráli pořád ty samé hry. Nevim, co pořád všichni vidíte na těch ingame shopech, tohle už hraničí s paranoiou....
        • Ty zase bude chytrak, nepracujes nahodou ve Valve ze toho tolik vis lol
          • No, ono se dá o hře zjistit mnohem víc, víš? Ono stačí hledat a najdeš. Tak aby se neřeklo, mám tu pro Vás velmi zajímavý odkaz, kdo se o nové CS zajímá, najde spoustu věcí:

http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/jgehv/iama_guy_who_spend_the_day_at_valves_headquarters/?limit=500
            • Tak ty to nehul chlape. Opravdu duveryhodna informace. Nekerym by meli internet opravdu zakazat.
    • Sugare deckam to tu nevysvetlis. Oni kazdu novu hru porovnaju z EA. To co maju oni musia mat vsetci..... Najhlavnejsie aby bola stoho panika a mali tu komentar.
      Kritiku na CS pochopim, ja tu hru tiez nemam rad ale nadavat na to ked to este ani nie je vonku?.... Toto je tipicky priklad: Sudit knihu podla obalu.
  • Nechápu proč lidi srovnávají CSko s WoWkem *8* *1*
    CSko: chození a střílení (díky tomu jsem skončil + mě z toho bolela hlava)
    WoWko: o skillu, poznávání své postavy a budování atd. atd.
    Kdo nehrál tak neví.
    • Ethy
      WoWko a o skillu ?? *1* *1* Už dávno ne :), kdyby byl Vanilla WoW tak by si měl pravdu, ale teď už dávno ne, Time :)
      • kostejnesmrtelny
        Linkni mi prosimtě nějakej pěknej raidovej achievement z poslední doby, kterej považuješ za svůj největší úspěch. Pak si popovídáme o tom, jestli je skill potřeba nebo ne *1*
    • Hairy_Ass
      A v CS jako skill nepotřebuješ? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit