Přejít na výpis diskuzí
Valve oznamuje Counter-Strike: Global Offensive
12.8.2011 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
Lidi vždycky nadávaj...to je normální
-
-
reagoval jsem na jeden příspěvek...melny cz, to je pro tebe *1*
-
-
No proste se schodnem na tom,že autoheal v CS videt nechcem a kdo jo tak si jde hrat cod ci battlefield.
-
Autoheal tam podle mě nebude. Ten se dává hlavně do konzolových her (nic proti nim *4* )
-
-
Vždyť to vyjde i na konzole :)
-
-
tak je to jasný :D
-
-
Ale i tak si myslím, že tam ten autoheal nebude. Podle mě chtějí tímto v Progamingu nahradit CS 1.6 a to by jim neprošlo
-
-
to si nemyslim :( podle mě spíš to bude něco jako mw ci bf , který dneska "frčí" a obě značky vydělávaj... Kdyby chtěli pokračovaní 1.6 tak to podle mě nevydaj na konzole (zas nic proti nim *4* )
-
-
Tady na kolegu si dovolím reagovat...ani Valve si nemůže dovolit riskovat...pokud by věděli, že to nemá cenu, tak hra nebude...pád akcií může hodně bolet.
-
Tohle CS je progamingové, takže opravdu nečekej COD. Bude to CS, jak ho znáš, křížený s CS 1.6 a CSS, takže třeba přibude možnost průstřelnosti materiálů, rebalancovaný zbraně a nový zbraně atd. Prostě pokud čekáš casual hru jako je CoD, tak na tohle zapomeň. Valve je jedna z firem, která nutně nemusí kvůli penězům jít s každým projektem s "proudem" a může si dovolit zkusit i zariskovat...
-
-
Já ti nevím, ale populárnější je Source a né 1.6 *3*
-
-
V Progamingu určitě ne a když se podíváš do stats na steamu, tak vždy je na prvním místě 1.6. Docela dlouhou dobu jsem to sledoval a plno lidí na Source nadávalo (nemožnost dírovat apod.)
-
-
-
-
-
-
Vám vadí autoheal? To nesmíte hrát na Easy děti *1*
-
-
V CS nikdy žádné obtížnosti nebyly
-
-
On to myslel asi trošku všeobecně...autoheal je problém hlanvě i singlu, u MP jsem rozdíl moc nezaznamenal...jestli autoheal nebo mít za pr*elí někoho, kdo ti bude házet lékárníčky atd...tak to si nevybereš.
-
-
Asi máš recht. Ale i tak, autoheal a někdo, kdo tě léčí (asi medic) je dost velkej rozdíl, protože medic rozhodně neni něco, sčim můžeš počítat, může ho někdo zabít, nebo se může rozhodnout léčit jinýho hráče, čili tohle srovnávat s autohealem (kterej bejvá permanentní) je trochu zbytečný. Pokud je ovšem nějaká hra, kterou jsem nehrál nastavená tak, že to prakticky neni rozdíl, tak potěž pánbůh a doufám, že se ostatní nebudou inspirovat XD
-
-
On je problém v tom, že medic je dobrej do rubanic(ehm ehm) typu TF 2, Enemy Territory a spol s. r. o. Ale do akce, kde a to si přiznejme se prostě kempí(ani u Swat 4 jsem nezažil nic jeného...kepení na schodech, za rohem, za překážkou)....tak je medic jak pěst na oko
A jo ono to vyléčí, ale zdejší odpůrci zapomínají na jeden fakt...se standardním healem + nějaký ten štít člověk vydrží víc, než když má ten heal. Důležité je, jestli se to do konceptu hry hodí a nebo ne a když si vzpomenu na CoD 2, na které se tak nadává(jak u koho), tak jestli něco byl prů*er, tak granáty a jít na server kde je víc hřáčů?...granátová válka. Nemožnost běžet byla také super, když jsou granáty, tak by měl člověk mít možnost utéct...ono to není nikdy a nikde dokonalé.
Hele chyby budou a i kdyby tam autoheal byl, tak si všichni řeknou ach jo a nebo hurá a po pár mapach zjistí, že se vlastně nic nestalo...po headshotu stejně padne *2* A snipery budou jako ve všech hrách zase všichni na serveru nenávidět *2* ....
-
-
Ale v CSku nejsou ani ty lékárničky :)
-
-
Já vím, ber to jako příklad *3*
-
-
-
To asi zase komentoval někdo, kdo hru nikdy nehrál, ale musel nám říct nějaké to své moudro...
-
-
-
csko je sice very good ale já už bych chtěl Half Life Episode III ty voe jestli vyjde další HL tak doufám že v tomto století :-D
-
Jestli se budou držet toho co nám podávají na podnose Activision, tak to orpavdu bude katastrofa.
Jen proboha ne žádně perky, killstreaky a hlavně ne Autoheal. To je největší hovadina od dob CoD2.
I když teď nevím CSS s tím novým updatem a s nově upraveným enginem, kde i odstranili spoustu bugů. No uvidíme. -
-
tohle fakt nehrozí, autoheal nebude a nějaký perky? Hráč bude maximálně získávat body do statistik, ale žádný odemykání nebo zvýhodňování. Očekávej klasickej CS s nějakym tim poštelovánim a přidanym obsahem. Nic víc, nic míň....
-
-
uz uplne vidim jak kantrari budou prestupovat z 1.6 na novyho kantra :))))))
-
Tohle zavani pruserem. Copak se valve nepoucilo u Condition Zero? Skutecne, Valve nekazte klasiku prosim, csko at zustane cskem. Przneni map radsi nekomentuju.
-
-
v cem je to przneni map? z defaultu je dust klasicky pekne naprd a je to nevybalancovana mapa. jasne kazdy hraje za obe strany takze se to muze potrit ale uz pred mnoha l ety kdyz sem hral amd ligu se to nehralo... co sem se dival v csku tak vetsina ostatnich zustala koncepcne vicemene stejna jen se trosku zmenily posty jinak vysoke bedny atd.. Ja osobne sem rad ze delaj novy cssko a doufam ze bude dobre.
-
-
Ja doufam že tam autoheal bude, to mi v CS vždykcy chybělo. Perky a killstreaky ale proboha ne.
-
koho zajima csko? at valve navali dotu2 :D
-
-
třeba mě...taktické akce mám rád, ale skončil jsem s tím někdy v roce 2009, kdy jsem praštil se Swat 4
-