Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jupíííííííííí.....

Vojin: ten autoheal tam snad neni potvrzen ne? *16* to by byla uz fakt krize kdyby tohle dali i do CS.

Návrat legendy jsem hodne zvedavej
    • XXDarthVaderXX
      Ten autoheal zase tak hroznej není...panďulák ti padne tak i tak...důležité je, jak to vybalancují *3*
  • zvláštní je ze tu jeste dnes rano nekdo psal ze steam musi dat po vanocich nejakou dobrou hru jako cs2 aby krachlo origin *1*
    velmi zvláštní
    kdyby mě napadlo ze tom muze byt pravda ihned bych nakoupil valve akcie
  • konecne neco poradneho:)
  • XXDarthVaderXX
    Dovolím si jednnu poznámku k této diskusi...

FIGHT! *2*
    Kdo pochopí, tak pochipil nejspíš správně...za pár hodinek čekám, že se tady objeví hate komenty a obráceně. Jen teda nechápu, jak někdo může nesnášet hru, kterou nikdy neviděl *2*
    • Hodinek? Stačí pár vteřin/minut a je to tady...
  • z tehle spravy mit radost ?

Ale prosim vas - auto heal, auto aim a trapne achievementy do CSka.. super :)
    • Ethy
      VALVe naštěstí není ani Activision, ani EA, takže si tyhle keci nech :)
      • Achievementy Valve do svejch her dava posledni dobou hodne, takze to bych zase bral s odstupem.

(btw kecy se pisou s y, vyjimka spolecne s tacy ;) )
  • otazka znie, ci to bude free alebo sa za to bude platit.
    • smejki
      čuju, že tam nějaký in-game store bude. přeci jen průbežné financování je schopné zajistit trvanlivost služeb.
      • Ne, nebude. Nevim, proč všichni od dob co je TF2 F2P všude vidí in-game shop ? :O... Bude to normální CS, jak ho znáte...
        • smejki
          mně nevadí ani jedna možnost. pravda je, že si CS s shopem neumím představit.
    • Neni to ani formou DLC ani Free2Play, takže ano, budeme si to muset koupi ;)
    • XXDarthVaderXX
      Dobrá otázka, ale asi platit
  • rancor1223
    Já CSko hrál hodinu a netěším se vůbec, ani nechápu co na tom kdo vidí..
    • Jazz: já to chápu moc dobře , když to hrají samí ultra retardi + k**oti
    • XXDarthVaderXX
      Člověče, já taky nechápal, proč tolik lidí baví Starcraft a teď dvojku hraju sám *3*
      • rancor1223
        Starcraft chápu, dokonce i WoW, ale co lidi viděj na CSku? To jsem nikdy nepochopil..
        • tak je to MP FPS v jednoduche ciste forme kde jde predevsim o skill a sehranost teamu .. bez vsech tech blbosti kolem .. a krasne to i po tech letech funguje ..
        • Jazz
          Vážně ? Já zas nechápu, jak může někdo hrát tu omalovánkovou píčovinu se jménem WoW
          • Vidíš, já hraju tu omalovánkovou píčovinu i CS. Tyhle směšný hádky miluju:)
            • To Jazz^: "Nemá si začínat..." tve to jsem dlouho neslyšel, naposledy jako děcko ve školce. *1*
            • Jazz
              Nemá si začínat *1* Don't f*ck with CS players or you'll get hurt, bro.
  • smejki
    Nový engine? co? co? ::významně pozvedává obočí::
    • XXDarthVaderXX
      Upravený, ne nový *2*
      • smejki
        škoda, chci vidět, na čem pojede HL3 *14*
  • MidnighT91
    Counter strike je největší stupidita jakou jsem kdy hrál, předčí to dokonce i wow a jsem na tu hru vyloženě alergickej ale tohle je pro mě dost překvapivé odhalení, tak překvapivé až my spadla čelist a jsem na to hodně zvědavej takže tomu rozhodně dám šanci protože už by to mohla být hra na podstatně jiné úrovni než původní Counter strike...
    • Promiň, ale musím reagovat. Jak dlouho si hrál CSS, před tím, než si dostal na tuto hru alergii? Pokud si jí hrál sám někde na "německým" servru, není divu, že se Ti zhnusila. Jde o to najít si server, kde je rozumná komunita, popřípadě partu 5-ti lidí, kteří hrají takticky. Pak hra dostane další, jiný rozměr.
      • to co jsi napsal plati pro vsechny FPSky ne li pro vsechny hry takze to neni moc padnej argument
    • POROvnávat CS a WOW muže opravdu sry, ale jen kkt.
      Ale já chapu,že CS je pro tebe stupidita, jelikož se tam musí myslet a jde tam videt skill, ale i jako totalni lamka mužeš udělat v COD MW a Battlefieldech dobrý KD ratio, ale to v CS nedáš.
      • MidnighT91
        sorry ale nauč se číst!!! Já cs a wow nesrovnával napsal jsem že cs je z mého pohledu ještě blbější než wow. A další věc u cs se musí myslet??? To si děláš jenom srandu že jo, jediný rozdíl oproti cod je že v cs není autoheal a zbraně si musíš kupovat, jinak stejně jako v cod běhaš jak blbeček po mapě tam a zpět a střílíš na všechno co se hýbe a má nepřátelskou uniformu občas hodíš granát nebo zneškodníš bombu... A skill jde udělat u každé hry kterou chvíly hrajete. Stejně jako má dlouhodobý hráč cod větší šanci nad začátečníkem tak stejně je to i u cs a u jiných her, skill znamená že nějakou hru hraješ už delší dobu a že její mechanismy ti už přešli do krve takže jsi celkově rychlejší a hraješ líp... to co píšeš je kravina i jako lamka jsem neměl problém udělat v cs vysoké skore zaleží jen na tom s kým hraješ... Ve skutečnosti není ale mezi cod a cs v podstatě žádný rozdíl P.S. Counter strike je pro mě stupidita právě proto že u ní myšlení není vůbec potřeba (VŽDICKY VŠECHNO ZÁLEŽÍ NA TOM S KÝM HRAJEŠ!!!) kdiž se s ostatnímy hráči jasně domluvíš že se bude hrát takticky a ne ve stylu unrealu tak se dá takticky hrát jakákoli hra včetně cod...
        • Nenapsal jsem srovnávat, ale porovnávat ješte sem ti to tam zvyraznil, takže číst se nauč ty!
          Pocky takže ty si stežuješ na to,že u strilecek se vecinou zabiji ten druhy team ? A že se tam musí střílet a házet granáty ? No kdo by to čekal, že jo :D :D
          A co třeba MMORPG ? tak si taky stěžuješ, že se všude jen expí, chodej dungy a pvp ?

V CS když už te neba public mapy tak si jdu zahrát třeba na Zombíky ( na na CoD potřebovalo DLC ne ? ) nebo si jdu zahrat na jaily, death run , minigames , surf atd.
          Nebejt tam tyto mapy tak už cs už ani moc nehraju bo me to prestava rychle bavit.
          • MidnighT91
            Omlouvám se, máš pravdu napsal jsi porovnávat to je ale pořád to samé, ja ty hry neporovnával jsou to úplně jiné hry, zřejmě jsi nepochopil jak jsem to myslel, chtěl jsem tím říct že wow je prostě blbost a na stupnici blbosti ho cs ještě předčí. ja si nestěžuju že je náplň stříleček všude stejná tím jsem chtěl jen poukázat na fakt že mezi těmy hramy není v podstatě žádný rozdíl. Různý mody typu zombie, death run, gungame maš i v cod... Jde o to že přesto že jsou všechny ty hry stejné každá má svůj vlastní jedinečnej styl (u něčeho je to díky grafice u něčeho zase díky rozdílným mechanizmům oproti konkurentovy) a tak má každý šanci vybrat si to co mu nejvíc přiroste k srdci... V případě mého srdce a cs se ty dvě věci vzájemě odpuzují... Je my jasné že jako fanouškovi cs ti nevyvrátím že tvoje hra není tak rozdílná oproti králi HATE komentářů je to proto že tu hru hraješ jistě už několik let a je to zkrátka tvoje hra takže v ní vydíš něco sofistikovanějšího... je to stejná situace jako u mě v případě třeba diabla 2, taky na něj nedám dopustit...
            • MidnighT91
              S těma zombie, no v pátém díle cod 5 byl zombie mod normálně přítomnej v mw 1 a 2 je zombie mod neoficiální úprava kde hráči jsou rozděleni na dva týmy jako death match, půlka jsou vojáci a půlka zombie ty mají více životů jsou rychlejší ale jako zbraň používají jen nůž jakmile zombie zabije vojaka tak ten se přemění a jakmile zemře zombie tak se ihned respawnuje, cílem je přežít časový limit do výměny... jak to bylo v black ops netuším ten odpad pro mě nemělo smysl ani stahovat...
        • MidnighT91
          P.S, P.S. mozek můžeš vypnout u každé takové hry i u simulátorů, háček je jen v tom že kdiž ten mozek necháš zapnutý hraješ podstatně líp... A z toho co jsem slyšel už dnešní counter strike není o ničem jiném než jen o využívání těch několika stovek bugů na každé mapě...
          • Aha takže ty jsi nekde neco slyšel..... ..tak to pak jo *1* *1*
            • MidnighT91
              *1* jo nehraju to takže si to nemůžu ověřit ale tuhle informaci mám od přátel co to hodně hrají a taky jako ty, považují cs za kvalitní hru (nebo považovaly)...
    • Největší stupidita byla tvoje matka .. no a pak jsem potkal tebe ..
      • MidnighT91
        Tak tím jsi mě teda dostal *8* doufám že hodnota tvého sebevědomý díky tomuto komentu již nadále není na kritické úrovni...
    • Ethy
      Tak mazej hrát na Facebook FarmVille a neotravuj tady...
      • MidnighT91
        Hmmm ale notak, teď jsi mě vážně urazil to od tebe nebylo hezké... Facebook a FarmVille je zábava pro děti...
  • Aby to nedopadlo jako s Condition Zero.... . Cekal bych spis, ze oznami dalsi uber_super engine a na nem HL3, CS... Tak nekdy v dobe dalsi generaci konzoli...
    • Valve ziaden novy engine nechysta...oni maju v plane stale len vylepsovat stavajuci a to mi vyhovuje lebo tento je dobre optimalizovany a staci ked to budu len zdokonalovat :)
      • Souhlas, až pro nové generace konzolí bude nový engine. Source má stále co nabídnout a je pořád možnost ho vylepšit k nepoznání, ale to lidi asi nechápou...
    • XXDarthVaderXX
      Jo, super engine...tak na PC možná, ale podle všeho to táhnou i na konzole a tam by se hodně sekli...až budou nové konzole(cca da roky...), tak má cenu jít do novýho engine. Do tý doby? To je prostě hloupost a zbytečně vynaložené náklady na vývoj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit