Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak snad udelaji novy engine, protoze stary CS se hybalo opravdu zvlastne. Predevsim pohyb postav, strelba, granaty, vsechno tak nejak divne zpomalene a nepresne... Proti CoD nebo Battlefieldu az komicke.
    • Obávám se, že to bude možná jeden z důvodů, proč je CS ve své komunitě tak oblíbený. Je svým způsobem specifický. Mně osobně ale jeho hratelnost také nesedí a nevydržel jsem u něj dlouho. Svého času ho u mě převálcovala Americas Army 2.0.
      • Resp. hrál jsem AA od 1.6 až 2.9.
  • CS na konzolích? Tak kolem toho budou takový flejmy, že Mario Bros na PlayStationu by proti tomu byla diplomatická růžová zahrádka.
    Jinak teda dobrá no, rád si to zahraji. Ale toto je problém, protože CS je dlouhodobá záležitost. Hrát na konzoli, či na PC? Tady bych uvítal cross-platform multiplayer, CSko by byl dobrej průkopník.
  • jen doufam ze do hry nedaji system mikrotransakci a haty :D
    • Když zrovna před několika dny oznámili možnost výměny herních předmětů za jiné hry na Steamu, tak bych řekl, že to tam na 99% dají.
      • no tak se tesim jak me bude furt zabijet nejakej typek s koupenou zb rani :O
        • Spades
          V CS to nebudou zbrane, ale podle mne to budou skiny zbrani a skiny postav
    • a zaroven vsechny obavy autoheal atd. nemejte vubec starch ze neco bude spatne valve umi a kdyz tam bdue enco co se lidem libit nebude SPUF (Steam PLayers User Forum) se do nich pusti a hned vyjde update kde hru prispusobi hracum aspon na PC urcite
  • CS jsem nikdy moc nehrál, vždycky jsem měl radši Battlefield, ale tohle bych možná zkusil. Jen se trochu obávám těch aukcí předmětů (je jasné že to tam Valve dá).

aleale: Titanic a Avatar byly nejnavštěvovanější filmy historie, to z nich ještě nedělá nejlepší filmy.
    • Valve není Blizzard, neplést! *10*
  • -edit spate vlakno
  • CS 1.6 je moja srdcovka. Sice som si nedavno kupil Battlefield BC2, ale nejko mi to spracovanie nesadlo. BF 1942 bolo viac zabavne a hlanvne podstatne prehladnejsie. Dufam, ze si do noveho CS vezmu len to najlepsie z 1.6.
    • XXDarthVaderXX
      Jen to ne *2*
      • Jen to jo.. 1.6 je dobra (i kdyz nektere starsi verze byly lepsi). Me by stacilo vzit 1.6 a vylepsit grafiku, doladit hitboxy + nejake nove guny, par novych ale poradnych a prehlednych map a hotovo. Nejake statistiky me neberou a jedine co me zaujalo, je ten novej molotov i kdyz to asi bude celkem zasah do hratelnosti. Jinak tam ma byt progaming mod + casual mod a tim padem to asi bude tak, ze PC budou hravat ten pro (odvozenej od CS 1.6) a konzolisti spis ten casual (asi uzpusobene ovladani pro gamepad - spekuluju). No sem zvedavej, co z toho vyleze.
  • trailer

http://www.youtube.com/watch?v=x-h3cIPabQs&feature=player_embedded
    • XXDarthVaderXX
      FAIL *1*
    • fakt vás to baví sem házet ty faky?
    • tvl už to tu je a je to fake.
      Zkus si nejdriv precist co tu je za komentare a overit si to video...na youtube umi hledat každej!
  • Co jako taková hra bude dělat na konzolách? *1* Ikdyž....prosím, ať udělají meziplatformní mulťák, prosím, prosím, prosím, to bych si možná aj já pořídil, abych mohl zadupat pár konzolistů do země. *2*
    • A budeš hrát na gamepadu?
      • Samo že ne, ale to je jejich problém. *2*
        • Aha, tak problém máš asi ty a s hlavou.
          • To je všecko? *15* Slabota... *6*
            • XXDarthVaderXX
              Já se ale kloním na jeho stranu a to konzolista nejsem *7*
            • To ti jen tak teď připadá, až dostaneš léky, uvidíš to více reálně.
  • pro deti. BF3, to je jedina hra, co ma smysl. *15*
    • bloody screen! sooooo real! ...neboli kdo hrál Duty Calls, tak ví o čem je řeč :)
      • hmm tak to viac sedi na bc2 kedze tam neni autoheal a bez medika na blizku sa clovek moze rovno nechat dokoncit lebo nevidi ani prd...
    • Prodeje MW2 a BO ukazazují, co má smysl. Ten "pětminutdržimběhabychněkohopotkal" BF si hraj s pomalejšíma (mentálně) kámošeme a rychlý pařby nech ostatním.
      • Prodeje dokazujou jen to, kolik tu je brainless dětsek, který používání mozku vysloveně bolí.. Jinak jsem s Lansem a W!nt3r3m za jedno.
      • No furt lepší jak "běhatjakbezhlavékuřatapomapěastříletdovšehocosehne". *5*
        • Evidentně je to lepší. Prodeje mluví jasně. Možná tebe baví pomalejší styl a divné míření s obrovským rozptylem, ale většinu ne.
          • Hele, vem si nekdy do ruky zbran a povidej o rozptylu....vis prd...CoD je blbost a jenom mentalne narusenej clovek se ho muze takhle zastavat.:)
            • MW 3 mistrovské dílo. Hah. Ty si bavič chlape, ještě to ani nevyšlo a už to vychvaluje do nebe. Přesně, díky takovým dementním dětem, je CoD stále a stále a stále stejná kktina. Víš co jsou mistrovská díla? Jo já vim moc jich od doby co ses narodil nevyšlo *1* .Half-Life 1+2, Portal 1+2, Battlefield 2, CoD 1 a další -Tohle jsou mistrovská díla, ale MW3? Nenech se vysmát.
            • lansingcz
              LOL, ty jsi vazne nemocnej....muzes mi rict, cim je mistrovske? Nepovidej mi o prodejnosti...cim je mistrovske? Jestli tim, ze tam je milion nepratel a ty je muzes prece uplne vsechny zabit, tak se jdi lecit. Nic jineho na te hre neni. Grafika hnusna, prostredi neznicitelne, hrac super hyper nesmrtelny zabijak, pribeh SP uplna nelogicka slatanina o Rusacich, co uz po milionte napadli nas civilizovane....nechapu, kde je to mistrovstvi.:))))))
            • MW3 mám předobjednanou a už se těším na luxusní zážitek. Je to mistrovské dílo posledních let. Možná bys měl přestat hrát, když nedokážeš posoudit kvalitu her.
            • lansingcz
              Hra neni spatna a nikdy za to nemuze...muzete za to vy, kteri to masove kupujete. Jste jak ovce. Ja uz nevim, jestli je to CoD 8 nebo DLC k MW....porad je to stejnej sh*t a vy stupidne platite dal....jste hlupaci a jeste si z toho delate ctnost.:D
            • Koho to zajímá? COD je nejprodávanější hra historie a asi těžko bude špatná. Jestli tě nebaví, hledej problém nejdřív u sebe.
      • prudislav
        to už radši quaka než cod(behambezprestanicelejmatch) - aspoň tam neni ta válečná maska.
        • MW má podobný styl, ale plno vylepšení. Proč hrát potom Quake?
          • Protože MW je ........... doplnte sami :D
            • Přitom Doom bejval makačku na bednu. I ten Duke po netu mi dával zabrat, protože některé logické hádanky...
            • lansingcz
              Tak ja chapu, proc se to deje...reprezentuje to upadek cele herni sceny. Hry jsou cim dal stupidnejsi, jednodussi a clovek u nich muze uplne vypnout mozek....intelektualni posun nehrozi, hlavne kdyz deti se bavi a nepremysli u toho....TAHNETE S TIM, ZABIJITE HERNI SVET!!!!
            • Kdo hledá reálnou hru? Chci se bavit a to MW splňuje. Hry hraju pro zábavu. Klidně si užívej běhání po poušti, ale nenuť to ostatníím :D
            • MW je a bude nejprodavanejsi hrou historie, protoze hracska scena je tvorena stale vetsim mnozstvim dementnich deti, ktere potrebuji jenom bez prestani strilet. Verim, ze kdyz daji nekonecne zasobniky, tak se prodejnost diky vam ********** jeste zvysi. Neprud tady do BF, protoze 5 minut jdes a nikoho nepotkas. BF je v multaku zatim nejrealnejsi masove hrana hra, ktera byla vydana. CoD je sh*t. Ja nikdy nepochopim, jak nekdo muze hrat na mrnave mape v tolika lidech. To i ten CS ma vetsi mapy a mene lidi....Ale ja viiiiim....DRZIM PORAD SPOUST, sedim v rohu a cekam, kdo vleze do mistnosti, jsem skilllllllllllla....vy CoD me dojimate.:D
            • Král MP? MW3 bude pravděpodobně nejprodávanější hrou historie. Já pro jednu jdu určitě.
  • melny
    Edit: Toto není trailer na CSGO :) http://www.youtube.com/watch?v=x-h3cIPabQs&feature=player_embedded#at=48
    • XXDarthVaderXX
      Lidi sakra! Když už někde bude trailer, tak na Steamu...než sem něco hodím, tak se třeba na tem Steam podívám *3* A když to u té hry není...tak to trailer k té hře nebude.
      • melny
        No jo, je to fake
    • Urug
      To je trailer na CS: Online

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit