Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jupí, Valve ještě nikdy nezklamalo !
  • supeeer nejlepší hra.. už se těším jako prase :D:D
    • rekni "chro"! *1*
  • To je smutny, jak se debata kolem noveho CS zase zvrhla v zumpu - hadani a napadani, proste flame jako vzdy na Games. Kdy uz se konecne zavede POVINNA registrace, moderovani diskuzi a banovani.
    • Napsal anonymni uzivatel... Povinne to zavedou, az nebudou vyzadovat zakladani Tiscali mailu, coz buhvi kdy bude. Kazdopadne stejne by to nic nevyresilo. *3*
      • Aha Grifus, se stydim .. ale ja sem registrovanej *4* jen sem se zapomnel prihlazit no (promazaval sem si cookies). Ale vazanost na domenu tiscali je fakt naprd a jinak by to smysl podle mne melo (+moderator aka promazavac a banovac)
  • hmm jak to tak tady čtu tak XXDarthVaderXX taky rozumu moc nepobral. Tohle mě dostalo "Tak ona ta střelba u CSka není zrovna vychytaná...dost je to o náhodě" a tohle bylo hodně trapné "ale až já půjdu z VŠ, tak ty budeš rád tak za učňák podle tvého projevu" to bylo nejen trapné ale i dost ubohé.
    • XXDarthVaderXX
      A můj rozum prosím nech.... Víš pokud hru testuješ a zkušíš její možnost, tak na to máš jiný pohled, než běžkný hráč.
      • NEkromanT
        testovals, do feedbacku si napsal ze je to o nahode, takze k normalnim hracum se uz dostala hra kde to je o skillu, diky ti
      • No tak já nevím ale já jsem cs hrál od první verze a hraji to pořád (1.6) a o náhodě to opravdu není.
    • XXDarthVaderXX
      Můžeš se do mě pouštět, ale střední už mám dávno za sebou...tu hru jsem testoval docela dlouho a ano, je to o náhodě...mluvím o verzi 1.6, ale ono by to chtělo nejdřív po přemýšlet.
      Jo můj projev...na té VŠ jsem a můj veřejný projev je trošku jiný...tyto diskuse beru jako ehm a podle toho tak zde jednám. Pokud se někomu nelíbí můj názor, tak prosím...ono se dá reagovat přímo, ale to lidem jako ty nic neříká *3*
      Víš jak si mě urazil? nijak a tu školu ti přeju...asi bych měl změnit ten projev, jo ten mi školu dá *15*
      • Co to meleš? Já se do tebe nepouštím jen píšu že to co si napsal je trapné. Já jsem CS hrál a hodně dlouho a střílení fakt není o náhodě. To že jsi na VŠ jako znamená že nemůžeš být deb.. ? Já se tě nesnažil urazit to si udělal sám. "nijak a tu školu ti přeju...asi bych měl změnit ten projev, jo ten mi školu dá " tohle jako moc nechápu proč sem pořád cpeš nějakou školu? Jo a určitě studuješ školu oboru ekonomického ? :D :D :D
  • Me nezajima Csko ti he hra pro zakomplexovane decka....Chci videt Dotu2,JASNY?????????!!!!
    • XXDarthVaderXX
      JJ, tak Dotu zrovna děti nehrajou *1*
      • http://www.youtube.com/watch?v=J1yeJ09bwBo
  • V Source enginu jsem nikdy v zivote nevidel autoheal, takze si tento fam strcte do konecniku.
    • Co to placáš v Source enginu byl už nekolikrát...
      • kde? v hl neni v cs neni v l4d taky ne a v TF tez ne v portalu taky ne:D tak kde?,))
        • Když už zmiňuješ portal, tak tam autoheal je.
          • cože?
  • Ať si říká kdo chce co chce, počítačový hráči a zvlášť cskaři a wowkaři jsou prostě svoji. :) Taková sorta lidí, u který se nedivim, že jim okolí říká něco ve smyslu, jdi radši ven, jdi balit holky...
    • No nevim, CSSku se venuji tak nejak od roku 2004 .. sam adminuji na velkem portalu pro CSS a beru to jako konicek. Mam vlastni rodinu a nesedim u toho 24 hodin denne sedm dni v tydnu. Hospoda, aktivni fotbalek a hokej kdyz se sezenou lidi, s deckem ven a blbnuti doma. Spousty pratel. Ano jsem vlastne v te tvoji skupine vid. Prosimte zamysly se nez napises blabol ano..
    • pravda
    • Hairy_Ass
      A ty jsi ze statistického úřadu nebo odkud, že to takhle hezky generalizuješ? *7*
      • ne
        • XXDarthVaderXX
          No tak vidíš...
          Než něco napíšeš, tvrdíš, tak by bylo dobré mít k tomu trošku lepší podklady.
          To že někdo hraje, neznamená, že musí být hned ET *15*
    • Naprosto zcestné...
  • Valve ví jak svojí práci dělat...je to opravdu jedno z mála vývojářských studíí, které ví, jak udělat svou hru tak, aby se hrála a bavila. Porovnal bych to snad jen s Blizzardem. Jinak u toho source enginu si myslím, že ho ještě po nějaký čas uvidíme. Když ho vytvářeli, moc dobře si byli vědomi využití ho do budoucna, stačí jen chytře udělat původní kód a wualala...
    • Souhlas. Source je extrémně dobře modifikovatelnej, takže ještě pár let se sním budeme setkávat. Ale jinak, první hra od Valve, která mě nějak znepokojuje. Přece jenom, nedělá to přímo Valve, ale má externí tým "Hidden path", takže záleží, jak na to Valve dohlídne, ale zatim to vypadá, že rozhodně dělaji svou práci dobře a prý velice pružně reagují ne feedback od testesrů, což je taky dobře. Mno uvidíme, pořád jsem velmi optimistický a rozhodně to nevidim černě
      • Taky souhlas. Každopádně dělat závěry z něčeho, co ještě prakticky nikdo neviděl a nehrál je blbost ( u nás typické...). Osobně jsem 2-3 roky hrál css, takže taky bych měl svou představu jak by měl probíhat vývoj dalších verzí, ale jsem rád za to, že jsou si vědomi hodnoty této značky a pracují na další ať už méně nebo více povedené verzi. Stejný případ jako přechod z cs 1.6 a css, část publika přešla na css, zbytek zůstala u cs 1.6...Přeci nejde udělat hra, která se bude líbit všem. Já osobně nejím rýži :-) v mém okolí jí všichni milují :-)
  • CS na Xbox?:) proč ne. Těším se... Valve dělat hry umí a nepodceňoval bych.... původní koncem je sice léta starý to ale neznamená že nejsou schopni udělat konkurence schopný počín. Džím palce.
  • MR.sugar:vsechny hry od valve bezi na source enginu jen portal narozdil od l4d2 bezi na source v7
    • Je to jen označení, pořád je to v základu ten Source engine z roku 2004, akorát ho pořád dolaďujou. Podle mě ale nakonec CS:GO poběží na něčem mezi DOTA2/Portal2 enginem
      • XXDarthVaderXX
        Tak tak, základ je stejný(mimochodem se o tom zmíní i sami vývojáři v L4D 2 v deníčku přímo ve hře)...vylepšení, ale nic nového.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit