Přejít na výpis diskuzí
Valve po SteamOS a Steam počítačích představuje inovativní herní ovladač
27.9.2013 | Adam Homola
288 příspěvků
-
Pro ty kteri nechapou jak bude SteamOS fungovat
jak uz se psalo tady
http://www.hitechlegion.com/news-press/htl-news/37058-steamos-nvidia-925 -
-
Me jako dlouhodobeho uzivatele Linuxu moc zajima, jak chce Valve ve SteamOS resit tu zprasenost jmenem AMD Catalyst. Totiz, nvidiacke ovladace jsou na velmi dobre urovni a u her ktere jedou na Win i Linuxu davaj srovnatelne vysledky a nekdy dokonce lepsi na Linuxu. AMD je pravy opak. Kdo si pamatuje dobu karet ATI Rage a jejich "excelentnich" ovladacu, tak na Linuxu je to podobne. Kdyz mate zrovna kliku, jede vsechno, kdyz mate kliku mensi, tak sice jede vsechno, ale vykon je tak 10% oproti Win, kdyz mate kliku hodne malou, tak vam funguje aspon akcelerace videa a kdyz zadnou, tak jste radi ze to vubec nabootuje. Nu uvidime. Pokud by jediny prinos SteamOS byl, ze konecne AMD zacne brat Linux vazne a zapracuje na ovladacich, tak mi to bude stacit :)
-
-
ze amd uz davno zpristupnilo veskerou dokumentaci k radeonum ti nic nerika asi, prave ze je to amd kto bere linux vazne a ne nvdia.
-
-
-
Takhle doopravdy ovladac funguje
http://v.cdn.cad-comic.com/comics/cad-20130930-3a879.gif -
-
lol, tak to mě rozbilo *1*
-
-
pripada mi to ergonomicky asi jako pouzit na hrani strilecek touchpad misto mysi takze dekuji nechci*11*
-
Cha, měl jsem si vsadit. *2*
-
konecne! zase stym musel prist PC trh! to o co sa konzole stania cely svoj zivot, konecne sa bude dat na gamepade hrat aj fps normlane a viem si predstavit,ze aj rts by slo celkom dobre, pretoze nemusite palcom posuvat nejaku packu jednym smerom a potom dlho dlho cakat, kym sa vrati pohyb spat, tazko sa to vysvetluje, ale ucite mi kopa z vas priblizne rozumie, toto bude ale uplne nieco ine, ked prstom mozem prechazat po ploche, je to takmer ako mys..ak tot ak naozaj bude, hned ho mam doma.
-
-
Vzbud se, na gamepadech se da hrat fps, desitky milionu hracu je na gamepadech hraji. Zato o uspechu tehle hracky muzes zatim jen spekulovat.
-
-
ja som hore *6* a "hrat sa daju" ma byt akoze co? ...samozrejme,ze sa daju, ale ked som to naposledy skusal na nejakej fps, tak som to po par minutach vzdal a hral mysou a zrazu to bola aj celom fajn hra a to sa vacsina hier snazim hrat prave gamepadom, ale niektore hry su s tym jak za trest kamo
-
-
Tak mas gramlave ruce, ty preci nejsi meritkem vseho. Skutecnost, ze se fps bezne prodavaji vic na konzolich nez na pc a tedy se hraji vic na gamepadech je neprehlednutelna. Tvrzeni, ze se to neda je, ve svetle techto faktu, ponekud neverohodne.
-
-
Skutečnost, že se FPS prodávají víc na konzolích znamená akorát to, že se nakonzolích míň pirátí a taky to, že (nejen) amíci paří většinou na konzolích a PC berou jako pracovní stroj, nic víc
-
-
-
-
-
Když se tu tak hezky hádáte jestli je lepší myš a klávesnice nebo game pad tak za mě je to třeba dotykovej monitor 24" a více. *5* (hraju strategie) *3*
-
-
jak by rekl nakej fanboy, to musi bejt lahudka, kdyz mas vyhled na jednotky skrz mastnej filtr od tvych tlustych nerdich prstu *5*
-
To sa s tou rukou ale namávaš výdatne *4*
-
-
to ano, ramena musi mat napumpovane jak Arnold v Komande *1*
-
-
-
Aby se dalo zvolat ono profláklé: "Shut up and take my money", tak by to chtělo ještě znát cenu.
-
http://tommyrefenes.tumblr.com/post/62476523677/my-time-with-the-steam-controller
TL;DR; Great Start, needs some improvements, but I could play any game I wanted with it just fine. -
Ty se nějak rozjeli.
-
Jsem rad ze Valve alespon zkusilo prijit s necim originalnim. Uvidime jaky budou mit uspech ale osobne bych to rad vyzkousel. Zvlast ta odezva na touchpadech me dost zajima jak dobre to bude fungovat.