Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro ty kteri nechapou jak bude SteamOS fungovat

jak uz se psalo tady

http://www.hitechlegion.com/news-press/htl-news/37058-steamos-nvidia-925
    • Me jako dlouhodobeho uzivatele Linuxu moc zajima, jak chce Valve ve SteamOS resit tu zprasenost jmenem AMD Catalyst. Totiz, nvidiacke ovladace jsou na velmi dobre urovni a u her ktere jedou na Win i Linuxu davaj srovnatelne vysledky a nekdy dokonce lepsi na Linuxu. AMD je pravy opak. Kdo si pamatuje dobu karet ATI Rage a jejich "excelentnich" ovladacu, tak na Linuxu je to podobne. Kdyz mate zrovna kliku, jede vsechno, kdyz mate kliku mensi, tak sice jede vsechno, ale vykon je tak 10% oproti Win, kdyz mate kliku hodne malou, tak vam funguje aspon akcelerace videa a kdyz zadnou, tak jste radi ze to vubec nabootuje. Nu uvidime. Pokud by jediny prinos SteamOS byl, ze konecne AMD zacne brat Linux vazne a zapracuje na ovladacich, tak mi to bude stacit :)
      • ze amd uz davno zpristupnilo veskerou dokumentaci k radeonum ti nic nerika asi, prave ze je to amd kto bere linux vazne a ne nvdia.
  • Takhle doopravdy ovladac funguje
    http://v.cdn.cad-comic.com/comics/cad-20130930-3a879.gif
    • kubakoumi
      lol, tak to mě rozbilo *1*
  • pripada mi to ergonomicky asi jako pouzit na hrani strilecek touchpad misto mysi takze dekuji nechci*11*
  • Cha, měl jsem si vsadit. *2*
  • konecne! zase stym musel prist PC trh! to o co sa konzole stania cely svoj zivot, konecne sa bude dat na gamepade hrat aj fps normlane a viem si predstavit,ze aj rts by slo celkom dobre, pretoze nemusite palcom posuvat nejaku packu jednym smerom a potom dlho dlho cakat, kym sa vrati pohyb spat, tazko sa to vysvetluje, ale ucite mi kopa z vas priblizne rozumie, toto bude ale uplne nieco ine, ked prstom mozem prechazat po ploche, je to takmer ako mys..ak tot ak naozaj bude, hned ho mam doma.
    • Vzbud se, na gamepadech se da hrat fps, desitky milionu hracu je na gamepadech hraji. Zato o uspechu tehle hracky muzes zatim jen spekulovat.
      • ja som hore *6* a "hrat sa daju" ma byt akoze co? ...samozrejme,ze sa daju, ale ked som to naposledy skusal na nejakej fps, tak som to po par minutach vzdal a hral mysou a zrazu to bola aj celom fajn hra a to sa vacsina hier snazim hrat prave gamepadom, ale niektore hry su s tym jak za trest kamo
        • Tak mas gramlave ruce, ty preci nejsi meritkem vseho. Skutecnost, ze se fps bezne prodavaji vic na konzolich nez na pc a tedy se hraji vic na gamepadech je neprehlednutelna. Tvrzeni, ze se to neda je, ve svetle techto faktu, ponekud neverohodne.
          • Skutečnost, že se FPS prodávají víc na konzolích znamená akorát to, že se nakonzolích míň pirátí a taky to, že (nejen) amíci paří většinou na konzolích a PC berou jako pracovní stroj, nic víc
  • jan.pospisil.35
    Když se tu tak hezky hádáte jestli je lepší myš a klávesnice nebo game pad tak za mě je to třeba dotykovej monitor 24" a více. *5* (hraju strategie) *3*
    • jak by rekl nakej fanboy, to musi bejt lahudka, kdyz mas vyhled na jednotky skrz mastnej filtr od tvych tlustych nerdich prstu *5*
    • To sa s tou rukou ale namávaš výdatne *4*
      • to ano, ramena musi mat napumpovane jak Arnold v Komande *1*
  • celoush
    Aby se dalo zvolat ono profláklé: "Shut up and take my money", tak by to chtělo ještě znát cenu.
  • ringmancz
    http://tommyrefenes.tumblr.com/post/62476523677/my-time-with-the-steam-controller

TL;DR; Great Start, needs some improvements, but I could play any game I wanted with it just fine.
  • Ty se nějak rozjeli.
  • Jsem rad ze Valve alespon zkusilo prijit s necim originalnim. Uvidime jaky budou mit uspech ale osobne bych to rad vyzkousel. Zvlast ta odezva na touchpadech me dost zajima jak dobre to bude fungovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit